-
Anonim
prosze tu wpisywac wszystkie ogloszenia dotyczace wynajmu pokoju, mieszkania itp itd. -
Ciotka Mania :->
-
-
kama
szukam noclego na jeden dzien gora dwa w barcelonie od 13go listopada :] -
-
fillefraise
-
kama
no kurcze nikt sie nie odzywa :( ale troche czasu mam jeszcze :] mam nadzieje ze do tego czasu zdarze...jak by co to czekam na newsy gdzie tobie sie udalo :] -
Agul
Poszukuję pokoju dla 2 osób w Elche od 8 września na cały rok akademicki. -
ツღAsienkaღツ
A ja mam dobrze bo nie musze wynajmowac pokoju bo muj brat i chlopak mieszka w Hiszpani napewno ich znacie oni majom zespul D:Nash hiszpanski pzdr.Poland -
strzaszek
a ja dla jednej osoby w walencji na caly wrzesien od 1-go poczynajac :D -
Anonim
Koleżance Asiuni proponuję uczęszczać na lekcje polskiego a nie przesiadywać tyle na "Gronie" :| -
ツღAsienkaღツ
Och jaki ty dowcipny to chyba ty sie naucz polskiego bo ja nie nawidze Polski -
Czarny Kot
-
Czarny Kot
no ktoś może w Sevilli chce zamieszkać; ];] zwalniam pokój 29 września, mieszakanie jest w samym sercu zabytkowego miasta; ];] i baaaardzo blisko placu alameda de hercules, gdzie nocne życie się rozgrywa; ];]
jak ktoś chętny niech pisze na priv -
Małgorzat
poszukuje jakiegoś noclegu w Barcelonie dla 2 osób od 30.10. dzięki za info! -
Nieszczęśliwa; {
-
magda _
A ja poszukuję 2 pokoi w Madrycie, czy może ktoś coś zwalnia we wrześniu:))))
-
Te_eS
Witam, ja poszukuję czegos do spania od 14-17 września w Barcelonie za nieduże pieniądze dla 5 osób(pomieścimy sie ewentualnie na 3 łóżkach :) -
inka85
Mieszkanie, pokój w Cáceres do wynajęcia... na cały nadchodzący semestr, albo na kilka dni na przełomie września i października... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :) -
VeRo
sprobuj euro AC - wpisz w necie w google, to firma wynajmujaca pokoje , bardzo ok.
>strzaszek ha escrito:
>a ja dla jednej osoby w walencji na caly wrzesien od 1-go
>poczynajac :D
-
> hejka
i jak znalazlas??
bo ja tez szukam ale miesiac wczesniej
chodzilam od knajpy do knajpy i pytalam sie obslugi czy nie wiedza o czyms bo ja tu prace znalazlam ale mieszkam w aucie, i sie jakims cudem znalazlo :)
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Hiszpania
- Załóż własne grono tematyczne