HISZPANIA [6814]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

prosze tu wpisywac wszystkie ogloszenia dotyczace wynajmu pokoju, mieszkania itp itd.
  • Ciotka Mania :->

szukam pokoju w tarifie 617890887 na sierpien

znalazlam jakims cudem, dziekuje :)
  • kama

szukam noclego na jeden dzien gora dwa w barcelonie od 13go listopada :]
  • fillefraise

hejka
    i jak znalazlas??
    bo ja tez szukam ale miesiac wczesniej
  • kama

no kurcze nikt sie nie odzywa :( ale troche czasu mam jeszcze :] mam nadzieje ze do tego czasu zdarze...jak by co to czekam na newsy gdzie tobie sie udalo :]
  • Agul

Poszukuję pokoju dla 2 osób w Elche od 8 września na cały rok akademicki.
  • ツღAsienkaღツ

A ja mam dobrze bo nie musze wynajmowac pokoju bo muj brat i chlopak mieszka w Hiszpani napewno ich znacie oni majom zespul D:Nash hiszpanski pzdr.Poland
  • strzaszek

a ja dla jednej osoby w walencji na caly wrzesien od 1-go poczynajac :D
  • Anonim

Koleżance Asiuni proponuję uczęszczać na lekcje polskiego a nie przesiadywać tyle na "Gronie" :|
  • ツღAsienkaღツ

Och jaki ty dowcipny to chyba ty sie naucz polskiego bo ja nie nawidze Polski
  • Czarny Kot

ech szkoda mi Ciebie..
  • Czarny Kot

no ktoś może w Sevilli chce zamieszkać; ];] zwalniam pokój 29 września, mieszakanie jest w samym sercu zabytkowego miasta; ];] i baaaardzo blisko placu alameda de hercules, gdzie nocne życie się rozgrywa; ];]
    jak ktoś chętny niech pisze na priv
  • Małgorzat

poszukuje jakiegoś noclegu w Barcelonie dla 2 osób od 30.10. dzięki za info!
  • Nieszczęśliwa; {

piękne miasto
  • magda _

A ja poszukuję 2 pokoi w Madrycie, czy może ktoś coś zwalnia we wrześniu:))))
  • Te_eS

Witam, ja poszukuję czegos do spania od 14-17 września w Barcelonie za nieduże pieniądze dla 5 osób(pomieścimy sie ewentualnie na 3 łóżkach :)
  • inka85

Mieszkanie, pokój w Cáceres do wynajęcia... na cały nadchodzący semestr, albo na kilka dni na przełomie września i października... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :)
  • VeRo

sprobuj euro AC - wpisz w necie w google, to firma wynajmujaca pokoje , bardzo ok.

>strzaszek ha escrito:
    >a ja dla jednej osoby w walencji na caly wrzesien od 1-go
    >poczynajac :D

> hejka
    i jak znalazlas??
    bo ja tez szukam ale miesiac wczesniej

chodzilam od knajpy do knajpy i pytalam sie obslugi czy nie wiedza o czyms bo ja tu prace znalazlam ale mieszkam w aucie, i sie jakims cudem znalazlo :)