HISZPANIA [6814]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wojtaz

Siemanko! Mam zamiar wybrać sie w te wakacje do Hiszpani. Nie wiem dokładnie gdzie pojechać; chce pobładzić wszedzie gdzie mi sie uda i jak długo mi sie uda :) Niestety mam ograniczone fundusze ,wiec bede musiał zarobić tam na chleb . No i własnie - jak tam jest z tą pracą? Gdzie jest jej wiecej a gdzie mniej ?W miejscówkach turystycznych czy w mniej uczęszczanych? Jakieś przestrogi? czego unikać? Piszcie wszystko co wiedzie:) Pozdrowionka
  • Anonim

ja jak byłam w Hiszpanii to akurat nie musiałam szukać pracy, ale mam tam kolegę, mieszka w valencii, zapytam go o jakieś konkrety...
  • wojtaz

Dzięki Kasiu . Wszystko sie przyda , nie wiadomo gdzie człowiek wyląduje:)
  • Anonim

Nie ma sprawy....muszę go tylko dorwać na msnie bo się jakoś ostatnio mijamy, ale jak gadałam z nim o przyszłych wakacjach to mówił, że spokojnie mi może jakąs pracę załatwić, to sądzę, że ty również nie bedziesz miał problemów:)
  • Anonim

ja jade do malagi w tym roku.w zeszłym z pracą było średnio-jedni znajdują od razu,inni nawet dopiero po miesiącu :-/
  • Anonim

ja też jadę do malagi :D więc do zobaczenia :)
  • olita alias pani menadzer

naprawde tak duzo pracy w tej maladze??moze ja tez pojade....:P
  • Anonim

czy dużo to się okaże na miejscu :P
  • Anonim

a tak w ogóle lady bugg:czy masz już może mieszkanie tudzież pokój jakiś zaklepany????:-/

ja wlasnie dostaje lekkiej....nie powiem czego ale klne:P...bo szukam przez net mieszkania....i mierda...nie ma....dostaje szalu.....
  • Anonim

no mniej więcej :p będę mieszkać z dziweczyną, która mi załatwia pracę :D
  • Magitek

Au-pair needed in a town in the south of Spain (province of Almeria) to start as soon as possible. Private accommodation and small salary provided (60 euros per week). For more information please contact: jorgehmr27776@hotmail.com

MOZE KTOS SKORZYSTA :)

a gdzie ty wynajdujesz takie ogloszenia??
  • dorota

Jedziecie w ciemno i liczycie na łut szczęścia? Ja też chce jechać ale wolałabym mieć coś wsześniej. słyszałam że przez urząd pracy można załatwić np wyjazd na zbiory. Ktoś ma jakieś doświadczenia, załatwiał coś przed wyjazdem, czy wszyscy już na miejscu w hiszpanii? Doradźcie.

zbiry?? no to bylo trzeba myslec o tym w styczniu a nawet pazdzierniku....teraz za pozno...
  • Anonim

przez biura to jest lipa.ja mam przykre z tym doświadczenia,więc teraz jadę w ciemno
  • Magitek

polecam stronke http://www.gumtree.com

jest tam mnóstwo ofert pracy, sczególnie w UK, ale rózwniez w innych krajach i miastach Europy :)))
  • Anonim

dzieki - i ja lukne przy okazji
  • Anieszka

A jak jest z jezykiem??czy wszyscy umiecie swietnie hiszpanski??Czy moze wystarczy dobra znajomosc angielskiego??
  • - Madzik -

magitek - po prostu jesteś boska! wielkie dzięki za tak przydatne informacje! :*