-
Anonim
Jeśli ma ktoś do wynajęcia pokój, mieszkanie w Hiszpanii, proszę o zamieszczanie ogłoszeń tutaj:) -
Anonim
Do wynajecia sa 2 pokoje w mieszkaniu w Murcji, dla maksymalnie 3 osob. 10 minut od centrum piechota, 5 minut od uniwersytetu - Merced, obok centrum handlowe. Jeden pokoj bardzo duzy, sloneczny, moze byc dla 2 osob, drugi mniejszy, ale nie klitka. Mieszkanie w starym budownictwie, warunki srednie. Plusem jest niska cena (do konsultacji, zalezy od liczby lokatorow).
Jesli ktos jest zainteresowany prosze sie kontaktowac mejlowo na skara.murcia@gmail.com (przekaze to wtedy osobie, ktora szuka) lub bezposrednio do niej na komorke (+34) 619 124 489 (Kasia, oczywiscie zna polski :)) -
Anonim
-
Mila
Mam do wynajecia pokój w Maladze, w centrum, w fajnym mieszkaniu z internetem!!! jesli ktos bylby zainteresowany to zapraszam po szczegoly. -
-
Mirela
-
Mrówka
>Mirela napisała:
>hej, mam do wynajecie pokoje w barcelonie
o jakim standarcie, ilu osobowe i w jakiej cenie? Wybieram sie na kurs. Moge zalatwic zakwaterowanie przez szkole ale moze wyszloby taniej u Ciebie; )
aha i jeszcze na jakiej ulicy? -
kørmïkez
>Monicca;) napisała:
>>Mirela napisała:
>>hej, mam do wynajecie pokoje w barcelonie
>
>o jakim standarcie, ilu osobowe i w jakiej cenie? Wybieram
>sie na kurs. Moge zalatwic zakwaterowanie przez szkole ale
>moze wyszloby taniej u Ciebie; )
>aha i jeszcze na jakiej ulicy?
Dołączam się do pytania, z naciskiem na cenę :) -
aga
> Mam do wynajecia pokój w Maladze, w centrum, w fajnym mieszkaniu z internetem!!! jesli ktos bylby zainteresowany to zapraszam po szczegoly.
czy to jest jeszcze aktualne? -
ludka
Polecam loquo.com :)
Z mojego doświadczenia wynika, że oferty Polaków są mniej atrakcyjne niż Hiszpanów :) -
Miniu Miniu
-
Ev.
hej. mam do wynajecia pokoj w maladze, w super mieszkaniu z widokiem na plaze, 4 pokoje, kuchnia, salon i 2 lazienki, pelne umeblowanie. od zaraz albo na sierpien. tel. +34608 835 131 -
Alx
Do wynajęcia 2 duże pokoje w mieszkaniu w Granadzie. Loakalizacja super, między Facultad de Ciencias y Plaza de Gran Capitan, koło plaza Einstein y strefy barowej :D
Mieszkanie ma 2 łazienki, wyposażoną kuchnię, duży salon z balkonem.
Pokoje na sierpień.
Dobra cena i dobre towarzystwo polsko-hiszpańskie.
Kontakt: 34616209096
Jeśli ktoś chce zdjęcia, proszę o kontakt na priva, wraz z podaniem maila.
-
karola
WYNAJMUJE MIESZKANIE W SAMYM CENTRUM MADRYTU NA SIERPIEN (MOZNA ZOSTAC DO 15 WRZESNIA)
3 POKOJE, KUCHNIA, LAZIENKA, 3 LOZKA.
CENA 750E ZA MIESIAC
SZCZEGOLY NA PRIV
I POD NR 605 741 507!!!! -
Anonim
-
Dorii
Hola:)
szukam wspollokatorki do mieszkania w BARCELONIE od WRZESNIA. Mieszkanie duze (juz w nim mieszkam)- dwa pokoje kuchnia i salon, balkon i ogromny, dlugi korytarz. Dzielnica Gracia, metro Joanic 5 min spacerkiem, ogolnie miejsce bardzo fajne, koszt miesieczny-500 euro + oplaty( i mozliwosc wykupienia netu za 40 euro/miesiac) w razie pytan zapraszam na priva.
pozdrawiam -
Anonim
-
Mała Kasia
Czy w Barcelonie są gdzie polecane przez Was miejsca gdzie są ogłoszenia odnośnie wynajmu mieszkania/pokoju ?! -
Mała Kasia
Od 15 grudnia - wolny pokój w mieszkaniu w samym centrum Barcelony (Carrer D'Aragó!)
Pokój dla 2 osób, 2 łóżka (łóżko 2osobowe + kanapa), balkon, TV, INTERNET, klimatyzacja/ogrzewnie!
W mieszkaniu : kuchnia, łazienka, pralnia (pralka i suszarka)!
700euro/miesiąc (rachunki wliczone)
Szczegóły : katinka_@op.pl lub na gronie! -
Ania
czesc !!!Wynajme mieszkanie, apartament lub dom na maks 6 osob mniej wiecej od 20 sieprpnia na 2 tyg . Najlepiej costa del sol okolice Torremolinos :)
Jezli ktos by mi pomogl zalatwic badz zna kogos kto moze, albo ma jakies namiary Prosze o kontakt na priv :)
dzieki :) -
Ola.
poszukuję małego mieszkanka (dla 2 osób) w Maladze do wynajęcia od 2 do 29 sierpnia.
proszę o kontakt na priv. :)
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Hiszpania
- Załóż własne grono tematyczne