-
po prosssstu
Czy może ktoś wybiera się na wakacje do Hiszpanii - konkretnie do Madrytu i szuka companieros??bilet mam na 30 czerwca, wiec gdyby ktos wtedy już był na miejscu w Madrycie albo wybierał się później to... :-) -
Anonim
Ojej, que pene... pena mas grande... :)))
Ja się wybieram, ale nie do stolycy. Znaczy, do stolycy, ale Galisji, czyli Santiago. Dobra, wiem, że w takim razie mój post nie ma sensu. Tak tylko chciałem się pokazać :)... -
olita alias pani menadzer
taaa pene, pena....co tam:)
ja tez lece:)
12lipiec
barca:)
ktos leci:) -
A
-
-
Olga :)
ja się wybieram i właśnie szukam towarzystwa - ale lecę dopiero po egzaminach na studia, myślę że nawcześniej 18 lipca, to zależy jak tam mi pójdzie na uniwerku... napisz tylko jak dlugo zamierzasz tam zabawić, bo ja wczesniej niz 18 nie będę -
po prosssstu
Do Hiszpanii lecę 30.06 i wracam 6.10, ale chyba plany mi sie zmienia, tzn co do miejsca pobytu i wyladuje w Cartagenie - ale Madryt obowiazkowo odwiedze. Może skoczę na weekend, żeby odwiedzić madryckie kluby salsowe :-))))))))))))))))) W drodze powrotnej do Polski zachaczę też może o Barcelone - tzn na pewno będę tam przez chwilę, bo stamtąd mam samolot, ale może przyjadę kilka dni wcześnije, żeby trochę połazić po Rambli :-) -
Piechta
Razem z braciszkiem wybieramy sie na 2 miechy do Hiszpanii a mieszkać bedziemy w Cartagenie pewnie; ) Jak przed rokiem zresztą :) -
olita alias pani menadzer
no to ja jestem obok was, najprawdopodobniej nad mar menor...powiedzcie czy w cartagenie jest praca?? -
Piechta
Stosunkowo łatwo znaleźć zatrudnienie w super/hipermarkecie, ale jesli ktoś ma większe ambicje to raczej trudno będzie bez najmniejszych chociażby znajomości :/ -
mamkalosze
coz, Hiszpania jest o wiele bardziej podobna do Polski nizby sie wydawalo...
autorko tematu...
lepiej nie planuj calego pobytu w Madrycie, tylko rob wycieczki, to moja rada
bowiem juz teraz zdarza sie, ze mozna dostac mowiac nieparlamentarnie, pierdolca w zwiazku z pogada, nie ma nic gorszego niz miasto patelnia, w ktorym nie ma plazy...
to taka moja skromna podpowiedz...
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Hiszpania
- Załóż własne grono tematyczne