uczymy się hiszpańskiego [3765]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • No.1 Best School Szkoła Językowa

Witam!!!
    Zapraszam zainteresowanych do naszej szkoły!!!
    No1 Best School ul.Dzieci Warszawy 48 (http://www.no1bs.pl)
    Najnowocześniejsza szkoła w Warszawie ,specjalnie przygotowana sala dla dzieci(zdjęcia w galerii),patronat wydawnictwa Pearson Longman ,kadra lektorów na najwyższym poziomie(zostało wybranych 4 lektorów z 200 kandydatów),grupy dla dzieci od lat 7 ,wszystkie poziomy dla dorosłych i młodzieży ,kursy egzaminacyjne FCE CAE CPE .
    To nie prawda ,że lepiej znaleźć korepetytora ... my naszych 4 lektorów wyszukaliśmy z grupy dwustu kandydatów !!!! Znajomość języka obcego nie świadczy o tym ,że ktoś potrafi uczyć a co się okazało uczyć potrafi bardzo nie wielu z tzw. pseudolektorów...W naszej szkole mogą państwo sprawdzić swojego korepetytora...
    Nie proponujemy państwu nauki języka metodami "4xszybciej" tylko gwarantujemy bardzo profesjonalnie prowadzone kursy ,kontakt ze szkołami językowymi na całym świecie , naukę w salach wyposażonych w tablice interaktywne ,prace domowe ,klasówki,testy ...
    !!!UWAGA!!!
    Na URSUSIE jest już szkoła na najwyższym poziomie !!!
    !!!SPRAWDŹ NAS !!!
  • lim lim

Dzień news Slow ... heh

Just thought I'd wtyczkę http://www.italki.com do nauki języków obcych. Chciałbym mieć, kiedy byłem w szkole średniej płacić za nauczycieli języków obcych. Istnieje wiele korzystnych podcasty, CD, strony internetowe do nauki języków, ale to, co myślę, że większość studentów brakuje jest szansa na naprawdę praktyce mówiąc językiem. italki pomaga znaleźć partnerów tych języków.

Strona ma również na poziomie społeczności lokalnych zasobów takich jak sekcja odpowiedzi, co pozwala zwrócić native speakers pytania, zalecenia dotyczące innych środków językowych i innych. Istnieje także Facebook aplikacji, która łączy użytkowników Facebook i użytkowników italki do wymiany językowej.

Jeśli jesteś nauki języka obcego, I think it's worth checking out ...
  • Luis Martínez

Hola a todos!!

Jestem native speaker (Hiszpan ze mieszka w warszawie). Uczę hiszpanskiego od wielu lat, nie tylko w Polsce, tez wczesniej w Anglii.

Uczę dzieci, młodzież i dorosłych, również języka biznesowego. Lekcje indywidualnie lub w niewielkich grupach.

Obiecuję ze atmosfera bedzie mila i motywująca do nauki. Bedziesz uczyc sie hiszpanskiego jak gdyby był w Hiszpanii!!

Zapraszam!! :)

Hola otra vez!!
    Soy un español con amplia experiencia en la enseñanza de mi lengua nativa, en diferentes niveles y campos. He enseñado a niños, adultos, profesionales...
    Os aseguro que las clases serán agradables, interesantes y muy productivas.

Así que si queréis aprender mi precioso idioma, contactadme por favor!
  • Anonim

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jakie są ceny kursu j. hiszpańskiego w Empik School? [Warszawa, Empik Junior]
    Dziękuję:))
  • Jendker

Chce sie zapisac na intensywny kurs hiszpanskiego letni B1 i szukam wspolchetnych, bo grupy startuja

od 4 osob, myslalem o

academia de lengua, albo: http://www.wcsrn.edu.pl/, ale ewentualnie jestem otwarty na inne propozycje szkoł

pozdrawiam :)

J.

| |

dla wszystkich miłośników pięknej mowy kastylijskiej, zarówno tych początkujących, jak i zaaw...

Fotki

Miejsca grona (0)