Homiki - Les Bi Gay [1840]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Linka

Moze glupie pytanie ale jestem nowa w tym temacie, wiec pytam jak to rozpoznac, moze czujnik mi nie dziala czy co....
  • Anonim

to sie po prostu czuje, praktycznie od razu sie wie...
  • :)

hehehehehehe! dziwne pytanie; P
  • Anonim

jesli bys byla les lub bi to bys nie musiala pytac.... a tak to raczej po prostu sie rozpoznawaj..bo po co :D
  • Anonim

* nie rozpoznawaj---przepraszam ale dzis moja koncentracaja nie dziala
  •  

a ja nie zawsze jestem pewna co do panienek za to perfekcyjnie rozpoznam faceta. z dziewczynami jest tak ze wydaje mi sie ze ledwie polowe poznaje. nie ma takiej reguly ze bi charakteryzuje sie:
    1.
    2.
    3.
    natomiast les.....
    to naprawde sie po prostu wie
  • Cinek_ru(L)z

hehe fajne pytanie-
    spróbuj poszukać zielonych paznokci u nóg - słyszałem że dziewczyny bi tak mają :D
  • Grono.Net

buahahahahha
    spoko
    ciekawy temat:)
    heh
  • Linka

Jezus maria to juz niczego nie mozna sie zapytac, aby nie zostac wysmianym.No nic tolerancja po nad wszystko???

ale czemu wysmianym ??? eee??? po prostu dziwne pytanie! ja nie wiem! i o mnie teshhh duzo osob nie wiec albo nie wiedza jak albo ja siemm niezle kryje hihi; P

ale czemu wysmianym ??? eee??? po prostu dziwne pytanie! ja nie wiem! i o mnie teshhh duzo osob nie wiec albo nie wiedza jak albo ja siemm niezle kryje hihi; P
  • Anonim

a ja slyszalam, ze lesbijki lubia przekuwac sobie jezyk

ktora ma tutaj przekluty jezyk?
  • Grono.Net

nie wysmiałam ciebie
    tylko zaśmiałąm sie bo to bardzo dziwne pytanie...

kwestie orientacji sie wyczuwa..
  • Łucja Jaka Jest Każdy Widzi

ale serio, ja tez jestem ciekawa :) mnie bardzo często biorą za les, choć nią nie jestem. inna sprawa, że myla się hetero. eh, stereotypy...
  • Łucja Jaka Jest Każdy Widzi

ale serio, ja tez jestem ciekawa :) mnie bardzo często biorą za les, choć nią nie jestem. inna sprawa, że myla się hetero. eh, stereotypy...
  • Anonim

stereotypy chuj dupa kurwa cipa

walic stereotypy

krem ja :)

a mi zwierze moje umiera i jest mi zle =( ehh...
  • Pamela Anna Szatan

les = przekluty jezyk? buehehhee mam kolezanke z kolczykiem w jezorze ale ona nie les; ]
    a co do pytania.. moim skromnym zdaniem albo sie czuje albo poprostu widac albo hm... les sie dobrze dogaduja z facetami bo nie widza w nich potencjalnych partnerow i nie flirtuja itp tylko pogadaja, pociesza i ogolnie.
    Tak samo z gejami i kobietami. :P ale to oczywiscie nie jest zadnym wyznacznikiem :]
  • Anonim

o to jestes druga les ktora znam i ma kolczyk w jezyku...

a moze nawet nie druga?; >
| |

Nasze Grono, jest dla wszystkich którzy potrafią szanować innych bez względu na preferencje seks...

Fotki

Miejsca grona (1)