homofobia to choroba [151]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

homofobia to nie choroba a homoseksualizm to jest dopiero choroba

PEDAŁY PEDAŁY
  • ~k^

hihi :) ulotka od narodowego odrodzenia polski rulz xD

"1/4 wszystkich przenoszących aids to homoseksualiści"

znaczy że pozostałe 3/4 to hetero - tych trzeba by zacząć tępić chyba co? xD
  • strofa

>◄k^► napisał
    >hihi :) ulotka od narodowego odrodzenia polski rulz xD

Ano, niezła, niezła;) Ale, odchodząc od kpiącego tonu: zastanawiam się, jak można być tak skrajnie bezkrytycznym, żeby przyjmować tego typu rewelacje.
  • ~k^

nie wiem.. ja się często zastanawiam, jak można być tak skrajnie głupim, by na poważnie czytać dzienniki typu SE czy Fakt i opierać na nich swój pogląd na naszą rzeczywistość :)
  • hym

Nie wiem czy syszeliscie o tym gosciu do w Krakowie, w czasie namnifestacji, podzucil zdechlego Kota.

Bardzo ciekawa sprawa, bo jak twierdzi nie stal po zadnej ze stron, poprsty chcial poduzuc kota.

Dziwak, jakis;)
  • Anonim

najlepiej być bi... żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek..
  • Anonim

bardzo mądre... dziewczynko
  • hym

Dzieki ulotkom i plakatom Mlodzizy wszechposkiej, zawsze mozna sie dowedziec gdie bedzie jakias manifestacja.

Np;"nie pozmwmy by w naszym miescie, 1 maja o godiznie 13 na rynku przeszla manifestcja zwolnnikow homoskeuastow"
  • Vlad

homofobia? to sobie pedały wymyśliły - nie ma czegoś takiego. Z biologicznego punktu widzenia homoseksualizm jest wynaturzeniem. To że normalni heteroseksualni ludzie się oburzają na takie zachowania nie jest żadną "homofobią" tylko normalnością.
  • strofa

Nudzisz. Na posty tego typu jest na tym gronie tyle odpowiedzi, że naprawdę nie ma potrzeby pisać kolejnej.
    Pa.
  • Mr.X

Strofci skończyła się cierpliwość;]

I bardzo słusznie...

wszystko bowiem ma swoj kres;]

...tłumaczenia kołkom że są kołkami przyprawiają mnie już o mdłości;]

... a wystarczy pomyśleć chwilę.
    to nie! wejde na grono i dam upust swoim frustracjom;)

w sumie anty-intelektualizm zawsze wybierał łatwiejszą drogę;]

a niech Im Ziemia lekką będzie:)
  • killer.from.outer.space

>Homofob napisał
    >homofobia to nie choroba a homoseksualizm to jest dopiero
    >choroba
    >
    >PEDAŁY PEDAŁY

o kurwa!jaki kolega wygadany!
  • starter

>killer.from.outer.space napisał
    >>Homofob napisał
    >>homofobia to nie choroba a homoseksualizm to jest dopiero
    >>choroba
    >>
    >>PEDAŁY PEDAŁY
    >
    >o kurwa!jaki kolega wygadany!

ja chłopaku czy dziewczyno bo nie wiem jak ci wołac jestem bardziej wygadany,zobacz mój profil

no widziałem ten twój profil i średnio mnie wzruszją te twoje heilujące foty (lol!) i grona na których się udzielasz, prawde mówiąc śmieszą mnie takie rzeczy. Pierwsza rzecz:co ty tutaj w ogóle robisz? masz swoje grona dla synów orlich gnazd i homofobów i tam się powyżywaj
  • starter

>killer.from.outer.space napisał
    >no widziałem ten twój profil i średnio mnie wzruszją te
    >twoje heilujące foty (lol!) i grona na których się
    >udzielasz, prawde mówiąc śmieszą mnie takie rzeczy.
    >Pierwsza rzecz:co ty tutaj w ogóle robisz? masz swoje grona
    >dla synów orlich gnazd i homofobów i tam się powyżywaj

a co?ruszyło cię?tzn.działa:]
    a co do fot hejlujących to też możesz sobie tam poczytac i zobaczyc jaki z ciebie zacofany baran jest...

mnie ruszyło?! wierz mi,ze te twoje pierdy mało kogo sa w stanie ruszyć
    o heilowaniu czytałem i przekonałem się,że mam do czynienia z niezłym debilem. wiesz przecież z czym ten gest będzie się zawsze kojarzył i jak będzie odbierany... te tłumaczenia NOPowców i innych takich gówien są żałosne i w ogole pozbawione sensu. dobranoc! zmow paciorek do maryiizawszedziewicy i romana dmowskiego :*
  • starter

spoko,napewno zmówię,a ty klęknij przed Biedroniem albo swoim partnerem i czyń swoją powinnośc,ssąco ciągnącą;-*

:*
  • Vlad

ja widziałem nieraz policjantów kierujących ruchem oni też wykonywali gest hajlujący i to w różne strony !!!! Strzeżcie się faszyzm i homofobia czają się wszędzie !!!
    Tylko całkowita eurokolektywizacja i zakaz odbywania stosunków heteroseksualnych pod groźbą kary śmierci mogą nas zbawić !!!
    Ops - przepraszam przecież wy jesteście przeciwko karze śmierci - jakbym mógł zapomnieć ? Oczywiście wystarczy resocjalizacja z pedofilami w celi !!!
  • strofa

>Vlad napisał
    >Tylko całkowita eurokolektywizacja i zakaz odbywania
    >stosunków heteroseksualnych pod groźbą kary śmierci
    >mogą nas zbawić !!!
    >Ops - przepraszam przecież wy jesteście przeciwko karze
    >śmierci - jakbym mógł zapomnieć ? Oczywiście wystarczy
    >resocjalizacja z pedofilami w celi !!!

Widzę głębokie zrozumienie tematu u kolegi - a nie jakieś tam powtarzane bezsensowne hasełka :D
  • 1
  • 2