- 1
- 2
-
Anonim
homofobia to nie choroba a homoseksualizm to jest dopiero choroba
PEDAŁY PEDAŁY -
~k^
hihi :) ulotka od narodowego odrodzenia polski rulz xD
"1/4 wszystkich przenoszących aids to homoseksualiści"
znaczy że pozostałe 3/4 to hetero - tych trzeba by zacząć tępić chyba co? xD -
>◄k^► napisał
>hihi :) ulotka od narodowego odrodzenia polski rulz xD
Ano, niezła, niezła;) Ale, odchodząc od kpiącego tonu: zastanawiam się, jak można być tak skrajnie bezkrytycznym, żeby przyjmować tego typu rewelacje.
-
~k^
nie wiem.. ja się często zastanawiam, jak można być tak skrajnie głupim, by na poważnie czytać dzienniki typu SE czy Fakt i opierać na nich swój pogląd na naszą rzeczywistość :) -
-
hym
Nie wiem czy syszeliscie o tym gosciu do w Krakowie, w czasie namnifestacji, podzucil zdechlego Kota.
Bardzo ciekawa sprawa, bo jak twierdzi nie stal po zadnej ze stron, poprsty chcial poduzuc kota.
Dziwak, jakis;) -
Anonim
najlepiej być bi... żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek.. -
Anonim
-
hym
Dzieki ulotkom i plakatom Mlodzizy wszechposkiej, zawsze mozna sie dowedziec gdie bedzie jakias manifestacja.
Np;"nie pozmwmy by w naszym miescie, 1 maja o godiznie 13 na rynku przeszla manifestcja zwolnnikow homoskeuastow" -
Vlad
homofobia? to sobie pedały wymyśliły - nie ma czegoś takiego. Z biologicznego punktu widzenia homoseksualizm jest wynaturzeniem. To że normalni heteroseksualni ludzie się oburzają na takie zachowania nie jest żadną "homofobią" tylko normalnością.
-
Nudzisz. Na posty tego typu jest na tym gronie tyle odpowiedzi, że naprawdę nie ma potrzeby pisać kolejnej.
Pa. -
Mr.X
Strofci skończyła się cierpliwość;]
I bardzo słusznie...
wszystko bowiem ma swoj kres;]
...tłumaczenia kołkom że są kołkami przyprawiają mnie już o mdłości;]
... a wystarczy pomyśleć chwilę.
to nie! wejde na grono i dam upust swoim frustracjom;)
w sumie anty-intelektualizm zawsze wybierał łatwiejszą drogę;]
a niech Im Ziemia lekką będzie:) -
killer.from.outer.space
>Homofob napisał
>homofobia to nie choroba a homoseksualizm to jest dopiero
>choroba
>
>PEDAŁY PEDAŁY
o kurwa!jaki kolega wygadany! -
starter
>killer.from.outer.space napisał
>>Homofob napisał
>>homofobia to nie choroba a homoseksualizm to jest dopiero
>>choroba
>>
>>PEDAŁY PEDAŁY
>
>o kurwa!jaki kolega wygadany!
ja chłopaku czy dziewczyno bo nie wiem jak ci wołac jestem bardziej wygadany,zobacz mój profil -
killer.from.outer.space
no widziałem ten twój profil i średnio mnie wzruszją te twoje heilujące foty (lol!) i grona na których się udzielasz, prawde mówiąc śmieszą mnie takie rzeczy. Pierwsza rzecz:co ty tutaj w ogóle robisz? masz swoje grona dla synów orlich gnazd i homofobów i tam się powyżywaj -
starter
>killer.from.outer.space napisał
>no widziałem ten twój profil i średnio mnie wzruszją te
>twoje heilujące foty (lol!) i grona na których się
>udzielasz, prawde mówiąc śmieszą mnie takie rzeczy.
>Pierwsza rzecz:co ty tutaj w ogóle robisz? masz swoje grona
>dla synów orlich gnazd i homofobów i tam się powyżywaj
a co?ruszyło cię?tzn.działa:]
a co do fot hejlujących to też możesz sobie tam poczytac i zobaczyc jaki z ciebie zacofany baran jest... -
killer.from.outer.space
mnie ruszyło?! wierz mi,ze te twoje pierdy mało kogo sa w stanie ruszyć
o heilowaniu czytałem i przekonałem się,że mam do czynienia z niezłym debilem. wiesz przecież z czym ten gest będzie się zawsze kojarzył i jak będzie odbierany... te tłumaczenia NOPowców i innych takich gówien są żałosne i w ogole pozbawione sensu. dobranoc! zmow paciorek do maryiizawszedziewicy i romana dmowskiego :* -
starter
spoko,napewno zmówię,a ty klęknij przed Biedroniem albo swoim partnerem i czyń swoją powinnośc,ssąco ciągnącą;-* -
killer.from.outer.space
-
Vlad
ja widziałem nieraz policjantów kierujących ruchem oni też wykonywali gest hajlujący i to w różne strony !!!! Strzeżcie się faszyzm i homofobia czają się wszędzie !!!
Tylko całkowita eurokolektywizacja i zakaz odbywania stosunków heteroseksualnych pod groźbą kary śmierci mogą nas zbawić !!!
Ops - przepraszam przecież wy jesteście przeciwko karze śmierci - jakbym mógł zapomnieć ? Oczywiście wystarczy resocjalizacja z pedofilami w celi !!! -
>Vlad napisał
>Tylko całkowita eurokolektywizacja i zakaz odbywania
>stosunków heteroseksualnych pod groźbą kary śmierci
>mogą nas zbawić !!!
>Ops - przepraszam przecież wy jesteście przeciwko karze
>śmierci - jakbym mógł zapomnieć ? Oczywiście wystarczy
>resocjalizacja z pedofilami w celi !!!
Widzę głębokie zrozumienie tematu u kolegi - a nie jakieś tam powtarzane bezsensowne hasełka :D
- 1
- 2