-
Mariosz
-
Adamm
Od połowy lipca mam Civica 5D 1.4i z 1996 roku
Przejechałem 5 tys. km, pali w trasie mniej niż 8 litrów gazu przy włączonej klimie i jest git:)
Pozdrawiam wszystkich!!! -
Mariosz
-
Adamm
Nie ma sprawy, 127000 dałem (po targowaniu), przebieg 114000 z książką serwisową, 2 kompletami kluczyków i wszystkim, co się dostaje z nowym (auto z polskiego salonu, cały czas było w jednej rodzinie).
dołożyłem 450 zeta (końcówka drążka, opony przód i silniczek krokowy do gazu). Poduszek nie ma, są elektryczne szyby i klima, lusterka elektryczne ukradli i są zwykłe. Jestem zadowolony:))) -
-
Mariosz
Adam rozumiem, że dałeś 12.700; ). A dlaczego nie było poduszek? był mocno uderzony? -
Adamm
Ups, dodałem jedno zero. Ale zero to mało:), własciwie to nic.
Poduszek nie ma od nowości chyba, nie wiem, czy był uderzony, Drobne stłuczki czy obcierki były, bo mi pokazywał nawet właściciel. Sprawdziłem tylko na stacji obsługi zawieszenie i podwozie, czy nie przerdzewiałe, wszystko było ok (tylko tuleje wahacza z tyłu musze wymienić), i kupiłem. -
Anonim
Witam wszystkich gronowiczów mam zamiar kupić Honde i chciałam sie zapytać specjalistów:D jak sprawuje się to autko ?? Czy warto zainwestować właśnie w Civic-a ??:) pozdrawiam :) -
Adamm
Cześć! Ja jestem zachwycony:) Super się prowadzi, mało pali (przynajmniej mi:)). Mam hatchbacka 5D - czyli wyprodukowanego w Anglii. Trzydrzwiowe, robione w Japonii maja opinie bardziej niezawodnych, ale w moim też sie nic nie dzieje, a mój kumpel też ma 5D i przejechał 410000km bez poważnych napraw - dopiero wtedy padła skrzynia biegów. Zawieszenie jest dość skomplikowane - w porównaniu np. z oplami z lat 90tych - ale co po co się przejmować, jak się nie psuje?
Moim zdaniem, jeżeli chcesz naprawiać baaardzo rzadko a trochę drożej - to honda, a jeżeli częściej a taniej, to opel - a jeżeli wcale - to autobus:)) A tak w ogóle to ja się nie znam:)) -
Anonim
Adasiu komunikacją miejską to ja raczej nie podróżuje :):D ale chyba rzeczywiście zdecyduje sie na Hondę :) to można nimi prejechać az 410 tys km <wow> ???? :) -
PACO
-
محظوظ
-
Maciej*
-
Tamara
Hondzisza rządzi !!!! Ja pojechałam po czarną ale w końcu wróciłam czerwoną heh :) czarnula boska była ale bita łajza :) -
Anonim
-
Tamara
generalnie to szukałam jej 7 miechów, bo one prawie wszystkie bite....aleee potem znalazłam kolesia na allegro który sprowadzał Hondzisze z Niemiec i pojechałam po nia do Gorzowa Wlk. ii jaraaaaam sie nią jak dziecko :)))) -
Misiek :)
zakup byl na poczatku lipca, 1,6lsi coupe 97' fotki w profilu i tutaj http://www.civicklub.pl/fi/viewtopi... -
Slonce
!.5 vtrec 97 klima pelna elektryka czerwona hatchback ihaaaa wymiata nie milosiernie pozdro:):):) -
Anonim
Ja poszukuję też z parę miechów hondkę 1.5 z lat 92-95 ale coś ciężko znaleźć właśnie nie bitą. -
Gruby lost in the world
Ja będe za tydzien dwa sprzedawał czarną sprowadzoną niebitą 96 full elektryka 1.6 160 tys cena 12 tys do oplat. -
Anonim
Trochę mój fundusz nie wytrzyma takiej kwoty ale gdyby trawiła się jakaś honda 92-95 1.5 silnik + szyber i ewentualnie elektryka, kolor czarny bądź czerwony albo jaki będzie to poproszę o kontakt :
bartoow@o2.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne