honda civic fan club [1414]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JOSEPHツ

> kazdy zwracal ci (w miare) delikatnie uwage na to ze civic nie jest dla ciebie,<

a to dlaczego??

przeklinałem bo wkurza mnie to że wszyscy są źle nastawieni dla moich zamiarów kupna civica
  • ANDY

ok Joseph powiem ci tyle chcesz civa to go kup. powozisz się potuningujesz sobie i sam na własnej skórze przekonasz się, ze kazdy kto kupił civa bo ma jakiekolwiek pojęcie o tym co z nim wolno robić a czego nie wolno będzie się z ciebie śmiał a co do części które wybrałeś....

przedni zderzak (po co ta siatka.... dobre do płota albo klatki na szczury)

tylny zderzak nie wiem po co ma te takie prostopadłe do zderzaka listewki na dole ( zgadzam sie z przedmówcą śmietnik)

końcówka - rynna dobra do jakiegoś niemieckiego bandyty

ciemne szyby-dobry pomysł ale bardzo delikatnie ok 10%

>przeklinałem bo wkurza mnie to że wszyscy są źle nastawieni dla >moich zamiarów kupna civica

coś w tym jest ogół się rzadko myli

• Piotrek

Buahahaha ^^ Czytając wasze opinie na ten temat chciało mi sie płakac ze smiechu ^^ Co do tuningu jaki chcesz uwidocznic na swojej hondzie jakies koncowki z allegro za pare zł typu golf , jakies zderzaki " mega tuning" widzę ze koledzy mieli racje :P W twoim sercu jest tyle niespełnionej miłosci do golfa 3 Jesli chodzi o tuning ... Jakies skromne dokładeczki JDM , felunek rota nic wiecej !!! jesli masz zamiar robic tak jak chciałes swoją honde kazdy z checia ją przygarnie a kupi ci golfa 2,3 jakiego bedziesz chciał...
  • Piotrek

Jesli chcodzi o moje felgi i lampy tyl ... samochod kupiłem juz z takimi jak na zdjeciach :p chciałem je wymieniac na mugen mf10 a lampy na oryginalne si 99-00 no ale niestety i stety kupuje accorda i zostawiam takie jakie są.
    • Ostatnia sesyjka...Niestety i "stety" na aukcje

Git! 0

Kit! 0

Git! 0

Kit! 0

Git! 0

Kit! 0

Git! 0

Kit! 0

• kefir

lampy brzydkie jak .... ale na to nic nie poradzisz, ogolnie bardzo fajne autko, tylko ma jedna wade...kierownice nie po tej stronie co potrzeba, ciekaw jestem ile razy przy zmianie biegow otworzyles drzwi...
  • Piotrek

Tylne lampy to gaylooki kupiłem honde z takimi niestety :p Psuły mi humor przez 2 miesiące :P Problem miałem sie przyzwyczaisc jak przyjechałem do UK pierwszy raz w xedosie cały czas waliłem w drzwi reka ^^a tutaj spoko :P Civic jest naprawde zajebisty ale czas na zmiane po 2 miesiącach xD Honda accord Czerwona jak w profilu
  • Andrzej

>JOSEPHツ napisał
    >>ANDY napisał
    >>zgadzam się w 100% niedawno jezdziłem kredensem który
    >>wygladał jak spod igły... jakieś 90% kierowców i
    >>przechodniow sie za nim oglądało a co do josepha to
    >widzę
    >>u niego syndrom dziecka neo... pisze i pisze zeby
    >>forumowiczów zdenerwować swoimi poglądami które się
    >>ogółowi nie podobają
    >
    >nie każdy jest taki jak ty!!][_, ([]) ][_,
    >
    >jak nie chcesz i nie masz nic do powiedzenia na temat
    >założonego wątku to po co piszesz/??
    >
    >
    >forum jest przeznaczone do wymiany poglądów, informacji,
    >itp a nie najeżdżania na jedna osobę która chcę się
    >na tym forum coś dowiedzieć!!
    >

tylko po co zakładać na każdym prawie forum wątek tablic? my pierwsi nie zaczęliśmy tylko wyraził każdy swoje zdanie! i właśnie, jak nie na temat? to po co nawet sam odpisujesz nie na temat? lol...; p sorki ale to moje zdanie... cześć...
  • JOSEPHツ

Poldek 1993 r. ten mój temat się zakończył jak mozna to było zauważyć że w tym samym temacie rozwija się nowy

za zdobyte informację dziękuje!!
    (moja wypowiedź niech zostanie bez komentarza)

• Piotrek

Kurwa no pozdrowic trzeba ^^ Bez komenta , zresztą tego nie da sie skomentowac :P
  • ŻURAWski Michał<::.PIXEL.::>

ja pier...
    ile to ciekawych rzeczy mozna kupic za 1000zl, ja napewno bym wolał sie wyrozniac nie poprzez rejestracje a dzięki drobiazgą kupionym za te pieniądze do furki
  • ~`8&> Drożdżu <&8~`

a ja mam pytanie, chce sie zarejestrowac na civic klub, ale wyskakuje mi ciagle blad w czesci
    "Random Question: Podaj marke oraz po przecinku model auta, którego to forum dotyczy." co bym nie wpisal to ciagle jest cos zle, podpowie mi ktos?