honda civic fan club [1414]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ŻURAWski Michał<::.PIXEL.::>

Tutaj wpisujemy ogloszenia dotyczace, kupna, sprzedazy,zamiany(dotyczy samochodu)
  • Anonim

sprzedam mojego civica B18C4 190 koni

http://www.allegro.pl/item570444567...
  • Gambol aka. beny

• Doris.

Honda Civic 1.8 comfort VIII
    Cena; 49 000 ZŁ
    Rocznik; 2006 r.
    Przebieg; 33 000 km
    Paliwo; benzyna
    Nadwozie; hatchback
    skrzynia biegów ; manualna
    liczba drzwi; 5 drzwi
    liczba miejsc; 5 miejsc
    kolor; srebrny metalik
    moc silnika; 140 KM
    napęd; 1 oś
    region; mazowieckie
    wyposażenie; ABS, kontrola trakcji, dzielona tylna kanapa, autoalarm, immobiliser, centralny zamek, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, klimatyzacja automatyczna, komputer pokładowy, radio, radio + CD, wspomaganie kierownicy, aluminiowe felgi, regulacja wysokości fotela, regulowana kierownica
    Informacje dodatkowe : bezwypadkowy, garażowany, serwisowany w ASO, gwarancja, właściciel niepalący, książka serwisowa,
    Dane kontaktowe : telefon 0 505 032 065 Małgorzata Małecka Warszawa

• MarcinP2

Witam,

!! SPRZEDAM !!

HONDA CIVIC 1,4i, rocznik 1996, oryginalna wersja japońska (nie składana w fabryce Anglii).
    Wersja 3 drzwiowa, kolor czerwony.
    Przebieg - 160 tys km.
    Zadbany, w stanie bardzo dobrym.

Cena 11 000 zł (do pewnej negocjacji)

Zainteresowanych i pytania proszę kierować na moją skrzynkę:
    marcino19@tlen.pl
    GG: 7709816
  • Anonim

witam serdecznie niedawno sprzedalem swoje d15b2 Vgen. poszukuje coupe VI gen. z silnikiem d16y7 a najchcetniej d16y8 (nie automat). prosze o jakies ciekawe propozycje...
    z gory dziekuje.

Niestety moja hondka tez poszła do żyda:], poniewaz planuje inną, tamta byla po sporych przejsciach.
    a więc KUPIĘ hondę civic 5gen hb, moze byc powypadkowa, lub z blacharką do roboty jak i lakierowaniem, musi byc jednak sprawna mechanicznie, i miec conajmiej:wspomaganie kierownicy,elektryczne szyby,centralny zamek,silnik 1.5(d15b2),moze byc niezarejestrowanaw polsce, oferty z opisem,oraz ze zdjeciami, cenami itp proszę przesylac na maila zuraw-parts@wp.pl
  • Anonim

Sprzedam Hondy Civic (sprowadzam z Niemiec Hondy V-tej generacji oraz VI-stki) na dzień dzisjejszy posiadam 4-ry Civici V-tej generacji z silnikami 1400ccm w idealnym stanie technicznym i blacharskim (czarna,2 czerwone i turkusowa w rocznikach 1993-94) oraz VI-stke czerwona 1999r z klima wiecej info na priv badz pod numerem 792-390-403 lub 723 505 733
  • Petra - Stone

V gen z silnikiem 1400cm... ehh załamka, istnieje takie cos? haha
  • Anonim

1343 pasi

jak masz jakies uszkodzone, do poprawek blacharskich-lakierniczych itp to chetnie kupie,
    jakby co pisz na priv
  • Maciek

a istnieje w 5 gen silnik 1400 :)
  • Anonim

z tego co mi sie obilo o uszy to wychodzily takie okrojone wersje na rynech zachodnioeuropejski... ze wzgledu na jakies rygorystyczne prawa dotyczace spalania i emisji spalin.. glownie w niemczech takie glupoty wymyslali... wiec w sumie mogly byc takie silniki w Vgen...
  • Anonim

Z chęcią kupię Honda Civic Coupe VI 3D EJ6. koloru czarnego w wiadomym stanie najchętniej rocznik 1998-1999. Proszę o wiadomości na priv

Z góry dziękuje za odpowiedzi
  • Anonim

SPRZEDAM: HONDA CIVIC TYPE-R 2007 11.000 km BEZWYPADKOWY SALON POLSKA KS. SERWISOWA http://www.otomoto.pl/index.php?sec... cena do uzgodnienia 504-918-677 Warszawa
  • Anonim

SPRZEDAM: HONDA CIVIC TYPE-R 2007 11.000 km BEZWYPADKOWY SALON POLSKA KS. SERWISOWA http://www.otomoto.pl/index.php?sec... cena do uzgodnienia 504-918-677 Warszawa
  • Anonim

kupię hondę, gen V- VI, najlepiej sedan (ale inne tez proponujcie, jestem jeszcze niezdecydowana), z okolic Warszawy, cena do dogadania <10tys

kontakt przez priv
    pozdr;)
  • Anonim

• Anonim

ja tez poprosze civic 6gen najlepiej coupe:)pozdrawiam
  • AniołStraż

kupie civica 5 gen coupe najchetniej 1.5 LSI do 9000 info prosze na maila aniolstraz@gmail.com lub
    gg 6582590