-
Anu(L)a
hej potrzebuje Pomocy, mam zamiar zrobić niespodzianke Facetowi i kupić mu głośniki do hondy civic (sedan)99r moze Wiecie jakie wymiary mają? -
A.
z tego co wiem to 10cm.; ) ale upewnij się na forum i kup odrazu 16,5 i redukcje z mdf'u; ) lepiej bedzie to grac:D -
Tomasz
-
Kris
aaaa ja sie wybiore :) fajna sprawa ...tylko nie wiem czym tam mam jechac... bo autobus i tramwaj to lipa ...zgraja spoconych ogrow beddzie nimi podrozowala:/ -
-
Kris
-
ɟɟouɹɹıɯs
w sobote w wawie na placu bankowym cos kolo 22 albo pozniej ejst nocna jazda i masa autek bedzie -
Kris
-
Tomasz
-
Tomasz
SOBOTA 09.10., GODZ. 22:30 PL. BANKOWY , kolejne nocne jazdy, wiecej info na civicklub.pl
-
Misiek
sporo osob bylo 2.10? miallem podjechac ale sie nie wyrobilem bo spotkanie skonczylem o 23 wiec wrocilem do domu :(
link do tematu na forum bys podal, ulatwiloby to szukanie :)
Pozdrawiam -
Tomasz
sporo bylo ludzi nawet, bylo przyjechac na bankowy, prawie do polnocy tam bylismy, wchodzisz na civicklub.pl i tam w mazowieckie i nocna jazda,,,, tylko trzeba byc zalogowanym zeby czytac,, ale zalogowac sie to chwila,,, polecam ten spot, bylem 2 razy i 3 tez nie odmowie
:D
-
Anonim
-
Anonim
>Tomasz napisał
>SOBOTA 09.10., GODZ. 22:30 PL. BANKOWY , kolejne nocne
>jazdy, wiecej info na civicklub.pl
>
SOBOTA 09.10., GODZ. 22:30 BEMOWO -
hose Maro
witam hondziarze mam problem ze swoja hania a mechanikiem nie jestem. Mianowice lekki luz na prawym kole co to moze byc i ile to moze kosztowac -
Pan Maciej
może maglownica lub coś z drążkiem kierowniczym
najlepiej przyjrzeć się drążkowi, bo mi kiedyś pękł...na szczęście na parkingu.
150 mnie to kosztowało. -
Ad
witam. jaki jest najlepszy sposób na pozbycie się rysy na szybie czołowej poza wymiana całej szyby? dziękii
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne