-
AniołStraż
podpowie moze ktos jak sie czuje 5 gen 1.5 z instalacja LPG, i jesli dobrze to z jaka najlepsza ?
-
Anonim
-
NEONóWKA
słuchaj kolego mam v gen 1,3 gaznik gaz mi zjebali ale poprawiłem go sam zamowiłęm mikser orginalny i wszystko gra a powiem nawet ze na gazie jest o wiele przyjemniejsza i płynniejsza kultura pracy i za 17zł robie 100km :) jak instalka jest założona dobrze to bedziesz zadowolony a ten kto mowi ze honda nie lubi benzyny to zapraszam do obejrzenia mojego auta jezeli bym nie powiedział ze jest gaz nikt by sie nie domyślił pracuje równiutki i jezdzi e,legancko 1,3 gaznik -
Darek Śmieszek
Witam kolego.ja mam taki sam problem.zrypali mi inst.gazową:( Mógł byś mi podać jaki mikser gazu załozyłeś?bo mi jakiegoś chuja ze skody wsadzili. -
-
NEONóWKA
mi wogóle porażke założyli pomogę pomogę na priva numer tel do sklepu podam :) i zamowisz od ręki u nich to chodliwy towar wystarczy ze powiesz ze do 1.3 honda i już numeracje ci podadzą:) ludzie to kupują a ja znalazłem to kiedyś w internecie ale został mi nr tel :) przez który ten mikser zamawiałem cyli on bedzie ok 100zł kosztował ale opłaca się ręczę głową:) -
Cobra
Witam mam pytanie do NEONÓWKA jaki to mikser i czy mogę tel do po zamówienie . Ja mam 1.3 i gaz już mi bokiem wychodzi non stop żle . Strasznie muli .
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne