Honda Civic [589]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Misiek :)

jak w temacie wiec do wpisywania; )
    jestem jako pierwszy wiec civiv coupe 1994 mi sie podoba :P
  • marcia

witam,
    a ja mam małego czarnego dibełka z '90r.,i też jest super:)
    hahaha
  • ghio

CZeśĆ

Civic 95' Vgen. sedan, silnik D15B7
    bardzo go lubię....
    przyznać to muszę...
  • Anonim

a ja szukam honde civic z 98, 99 roku 1,6 lub 1,6 vtech. zajebiste fury. pozdro
  • ghio

V-tec u mean
  • Martin

Witam
    Jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Coupe i nie zamienił bym go na zadne inne auto.
    ..... no chyba, że nową Prelude...
    Pozdrawiam
  • Adam R. i tyle

prelude
  • Fornal

witam!jtez choruje na hondziawe ..
    czarna civic rok 90 1.5 ale daje rade .. :))
    pozdrawaim i kleimy sie do asfaltu:))
  • marcia

cześć
    ja mam taką samą honde tzn. rocznik 90 ,ale 1.6. Można sobie poszalec:)
  • Anonim

honda Civic, 2001, 1.6, full opcja.. srebna.... cudo i niezłego ma kopa... ; )
    pozdrawiam wszystkich użytkowników HC!!
  • KrZyChOO

witam.ja smigam honda civic 92 rok,silniczek 1.5 16v, daje kopa!!!pozdrawiam
  • Anonim

A ja marze o Civic Type-S model 1996-1998 5D, VTi, 1.8 169 KM - moze kiedys da rade to kupic...

http://www.hondapl.org/civic5d/vtit...
    http://www.hondapl.org/civic5d/vtit...

A teraz smigam Fiesta 1997 :]
  • ***Sylwia***

Melduje się zapalona fanka najcudowniejszego samochodu świata-Hondki Civic!!!

A ja marzę o ślicznej,czarnej civiczce z klimą(najlepiej),1.4...może niedługo sobie taką kupię!?
    Pozdr.!
  • NiebieskieSubaru

A ja przestałem marzyć... Wczoraj do garażu przyprowadziłęm nowiutką Hondę Civic 1.6 srebrną. Jest zajebistą...
  • Misiek :)

to poprosimy o fotki na gronie w Twoim profilu; )
  • Anonim

Gaylord Focker
    tylko nie kupuj tego VTI !! bo to z tego co pamiętam kicha straszna itd :)
    jak już types to tylko w 3D :)
    aa też się bujam hondzią ...
  • Darek

Witam
    Melduje czarną hanie 1,4 90PS w jedynej słusznej budzie 5D ( czyli przed face-liftingiem)
    zdjęciówka w profilu
  • NiebieskieSubaru

Nie rozumiem, dlaczego większość osób uważa, że poprzenia wersja Civica jest takim ideałem?? Powiedzcie mi, co jest takiego strasznego w tej nowej, bo od prawie tygodnia jest jej posiadaczem i szczerze mówiąc, bije pod każdym względem, poprzedniĄ wersję...
  • Anonim

!..::karLos::..! - No nie dobrze, a wiesz dokladnie czemu taka kicha straszna. BTW teraz moje watpliwosci chyba sa rozwiane czemu tego modelu jest tak malo na ulicach...
  • Anonim

nie chce skłamać, ale z tego co pamiętam to był niezły dzwon i kiepsko poskładana, jak znajde chwile czasu, poszukam info w sieci i Ci podeśle ...
    ٭ SUBARU_AZRAK ٭ chodzi Ci o wersje przed liftingiem ? czy o generacje ? i jaką masz budę w swojej hance :D