-
Anonim
Witam
Szczęśliwy posiadacz CRX chciałby się spotkać z innymi równie szczęśliwymi posiadaczmi co robić ? (Warszwskie spoty??)<-Czy ktos mi pomoze ? -
Marta
-
Anonim
Wspaniale, dziękuję Ci bardzo . Z miłą chęcią by was poznał i obejrzał wasze Hondy !
Pozdrawiam -
Marta
jesli sie uda to obejrzysz honde mojego gacha :P ale del sola a nie 2 gena :P -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
kejkej
Nie VTi, nie V-Tec ale za to 130hp <hahaha>
Postaram sie dotrzec na miejsce; ) -
KUKUS
e no kufa a do mnei jak zwykle informacja nie dotarla.Majlo cos jeczal zeby jechac ale olalem temat... zebym wiedzial ze Was kilku bedzie.. kilkoro (Marto co cyckami bujac lubi) to moze i bym sie moim przerdzewialym strucelkiem pojawil :( To zapraszam jutro czyli czwartek na woleczke. posmiejemy sie z dresiarzy i ich bet i sposobu w jaki na odcienciu parkuje swe szanowane powszechnie auta LOL -
Anonim
prezes mowilem ci ze ziomale beda:)
trzeba bylo jechac.
oj trzeba bylo -
Anonim
-
Marta
-
Anonim
-
Marta
-
Anonim
Nie udało mi się przyjechać bo nie mogłem za nic rozkodwać pojęcie "w środę na S"...Widzę ,że jeszcze długo zanim opanuję Waszą nomenklaturę :) -
Marta
-
kejkej
Widze ze kolega wogole jest nie w temacie, S to dosyc stara i znana miejscowka; ) -
Marta
-
Anonim
Trzymałem się dotychczas z moją ukochaną na uboczu , ale to się wkrótce zmieni !
HAHAHAHAHAHAHAHA<- sztański śmiech -
Anonim
Dziś mnie też nie będzie bo lecę do Łodzi , ale w przyszłym tygodniu już nie odpuszczę