Honda [1860]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Platinum-events.pl

Dzisiaj tj. 7.04 2005 organizujemy kolejny spot Hondziarzy! Tym razem spotykamy się na stacji Jet na Puławskiej przed Piasecznem - obok Renault o godz. 20!zapraszamy wszystkich(hulajnogi i rolki na podtlenku również)
  • Pan Random Właściwy

No ja już zagrzałem kapcie i będę jak tylko dam radę!
  • ... wdowiec ...

ja musze zalatwic 1 rzecz o 21 ale sprobuje przesunac na wczesniej i rowniez dolaczam
  • Anonim

na 90% jestem, o ile mnie tylko cos w fabryce nie przytrzyma...

pzdr
  • Platinum-events.pl

Ja ja wytrzeźwieje to dojade...do huja do 4 łoiłem na osiedlu...a na 8 miałem zajęcia..chyba się nie udało....
  • Follador Grande

ja dopadam w tym terminie :(
  • ania

czy wy mi robicie na złość :)
    lecę dziś do Rzymu..i niestety nie dołącze..
    mam nadzieję, że do 3 razy sztuka i następnym razem się poznamy..
    pozdrawiam
    trzymajcie kciuki, żebym wróciła; )
  • Anonim

bede

c u
  • 1

nie moge dzisiaj
  • rysio b

i jak tam było na zlocie???
  • ... wdowiec ...

bylo git, najlepszy numer to taki ze jedni sie ustawili po jednej stronie stacji a reszta po drugiej , i dopiero po 1h sie zorientowalismy ze mamy 2 zloty hond:)
    Arszenik czemu Cie nie bylo???
  • Anonim

hue hue hue, dobra akcja. a czy ja bylem na tym prawidlowym spocie, czy dodatkowym;) (na tylach stacji)?

pzdr
    marcin
  • Platinum-events.pl

Tia, ta ustawka była świetna, ale później też było śmiesznie! Mała grupka która nie dotrzymała tempa zatrzymała się gdzieś na jakiejś stacji i dzwonili do mnie rozpaczliwie że nie wiedzą co dalej, odnalezienie się trwało dobre 30minut, później wpadliśmy na plan (poniewżna na spalarni zrobiło się niebiesko, więc w obawie o mój dowód rej. zrobiliśmy odwrót), żeby pojechać do Streeta do Arkadi, pomysł nie głupi, ale napewno nie w taki dzień jak wczoraj!
    Z Tamki na al.Jana Pawła II róg stawki jedynie 1h20min, ale warto było! Ulica wyglądała niesamowicie, setki tysięcy zniczy, mnóstwo ludzi i wspaniała atmosfera. Impreze zakończyliśmy pod Klifem, gdzie zostaliśmy do pół do pierwszej gadając o wszystkim i o niczym! Wracając stwierdziłem że akoś dziwnie mi się auto składa i koniecznie chce latać bokiem, zajechałem sobie na Orlena, sprawdzam tlen w kapciach a tam 0.8MPa w każdym kole, ach te warszawskie kompresory, każdy co innego pokazuje!Chyba musimy zacząć zwoływać takie co tygodniowe spotkania
  • Platinum-events.pl

Gaugan, ja raczej widziałem Cię jak zatrzymałeś się obok Jeta i pojechałeś sobie, gdzie ty w końcu byłeś?
  • ... wdowiec ...

akcja 2 zloty byla git,
    A tak pozatym jak 206 i pan pawelek uciekl na siekierkowskim to chwile pozniej zauwazylem ze scignalem za soba 3 auta na statoil na goclawiu ( nie jechalem na spalarnie tylko do kumpla ) hehe, a oni za mna :)
    Mozna sie jakos zorganizowac niedlugo,
    Mam nadzieje ze przyjedzie wiecej pieknych kobiet swoimi pieknymi hondami i moze nie tylko ...

pzdr,

• Platinum-events.pl

Hahaha, a więc to ty jesteś sprawcą całego zamieszania!Następnym razem liczymy na Agnes i Arszenik
  • ... wdowiec ...

haha, dobrze bylo :)
    Natepnym razem trzeba kolumna przejechac przez WWa
  • Follador Grande

nastepnym razem to i ja bede. Pierwszy spocik zaliczylem, na drugi nie dalem rady, mysle ze na trzecim sie pojawie. Do zobaczenia wszystkim
  • Anonim

no ja bylem z tylu JETa... ale z pol godzinki tylko...
  • Platinum-events.pl

ahhh to te pół godzinki kiedy dojeżdzaliśmy z jednej strony stacji na drugą, szkoda że się rozminęliśmy
    no nic, wypada w takim razie znowu się niedługo spotkać.
    Ktoś ma już jakieś propozycje?
  • 1
  • 2
| |

Masz Hondę, nie lubisz z niej wysiadać...a lubisz o niej gadać?

Fotki

Miejsca grona (0)