-
Anonim
Jakimi Hondami jezdzicie?
Ok, ja pierwszy:
Honda Prelude BB9
rocznik 97
ok 100 tys przebiegu
F20A4, 2.0 SOHC, min. 133 KM;
- zmodyfikowany uklad zaplonowy;
- sportowy wal rozrzadu;
- sprezyny obnizajace PAAS;
- zmieniona charakterystyka amortyzatorow;
- 17' TSW Hockenheim z oponami Zeta Linea
- plazmowe wyswietlacze;
- zmienione audio z odtwarzaczem mp3 clarion'a
- pakiet aerodynamiczny z wyposarzenia dodatkowego Type S/ obecnie zalozone jedynie progi:(/
- kocowka wydechu z dwoma puszkami rezonansowymi
Czekam na posty pozostalych czlonkow klubu:)
Pozdrawiam Lukasz
http://www.luxury-recommended.de/PR...
http://www.luxury-recommended.de/PR... -
michał
-
ania
-
Nieosiągalna - włącz ciekawość
Hmm co prawda to fura mojej mamy, ale to tylko szczegol :P Srebrna Honda Civic '98, okolo 100 tys przebiegu, silnik 1.4. Nazywa sie "Lalunia" :P Moim marzeniem jest CRV, matula zamierza sobie kupic :D -
-
rysio b
to grono jest dla chwalipiet i załozone przez najwiekszego z nich wyglada jak oferta sprzedazy!!! ja nie wiem nawet jaka mam jest czerwona ma 4 kola jest automatem i jezdzi -
Arszeniek, wytlumacz mi jak mozna nie wiedziec, jakim samochodem sie jezdzi? :/ Ja wiem, kobiety z reguly nie interesuja sie samochodami, ale to tak jakbys hmmm jak Ci to wytlumaczyc, nie wiedziala jakiej firmy masz blyszczyk na ustach :/ Profan i laik... -
rysio b
a błyszczyk to wiem jaki mam własnie wysłałam wiadomosc do kolegi aby mi powiedział jak mam model hondy civic???
jak odpisze to wam powiem -
Anonim
"(...) ja nie wiem nawet jaka mam jest czerwona ma 4 kola jest automatem i jezdzi"
A jestes pewna, ze to Honda :D
Jest tez druga marka z literka "H" na masce<lol> -
rysio b
-
Anonim
" no co nie jestem blachara !!!jak inne;))))"
I bardzo dobrze, to sie chwali:) -
Heheh Arszenik, wazne, ze to honda :) juz wiadomo,ze piekny samochod :) -
Anonim
Juz byl taki temat, gdzie sie wpisywalo czym sie jezdzi. Po co tworzyc drugi?? -
Platinum-events.pl
.................
..............
.... :( .......
poprostu żałosne
ja jeżdzę statkiem matką mam 2 teleporty, super mega ultra hiper wybajerzony zestaw sportowo powietrzny z tjuningowanej maszynki do mięsa
a tak wogóle to chyba założe też sobie jakiś temat bo jestem gość ! ELO ZIOM -
Anonim
-
ania
-
...
ja na chwile obecna jezdze Hondzia HRV srebrna 3 drzwiową z szybkami przyciemnionymi mojej kobitki bo mi ukradli autki 1 kwietnia:( -
michał
zduni, a zrobiłeś coś sam przy tym samochodzie pomijając wymianę koła i dolanie oleju..??...ech.. -
Anonim
Kola nie wymienialem nie bylo potrzeby, oleju mi nie bierze wiec tez nie ma potrzeby dolewania, a na jego wymiane i wymiane filr oleju jezdzilem do serwisu. Jak na razie tylko raz bo to moj pierwszy w zyciu samochod i mam go od niedawna.
Nie wiem czy chcesz byc zlosliwy i pytasz sie o elementy tuningowe, ktorych oczywiscie sam nie jestem w stanie zainstalowac, pomijajac radio i kierunkowskazy, (samochodowki nie konczylem),
czy pytasz sie moze o naprawy, ktorych nie bylo? Obstawiem te pierwsza opcje;)
-
michał
...hmmm to jakaś aluzja, że mi niby bierze?:)..mi wp...dala 1L na 100 km a 0,5 wycieka i jestem z tego dumny!he he he;-P -
Anonim