TV

• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jakie sa wasze ulubione kanaly w tv??
    moje to tvp3, eurosport news i mango tv
    szczegolnie tym ostatnim lubie sie przykatowac i poogladac jakie to mistrz produkty mango gdynia ma nam do zaoferowania
    wyjatki robie dla rozmow w szoku i gotowania z mackiem kuroniem jesli chodzi o tvn
    a nie wiecie moze czy dalej mozna wydzwonic kuronia albo malgosie i zorganizowac jakies gotowanie lub zrobic komus niespodzianke w postaci przeprowadzki??
    bym zapomnial
    oczywiscie jeszcze cheaters na reality tv
  • kowal

hehe na mango czy innym tvshopie rzadzi reklama "Pajączka" jak ja bym cos takiego dostal to bym to kurwa podpalil, dobrze ze czegos takiego nie bylo jak bylem maly:P
    A co do ulubionych to canal+ z NBA, ktorego nie mam i jakies muzyczne np. mtv z wykreconymi programami ala Viva la Bam czy Jackass Bi atch!! :D
  • Henri Landru

najlepsza jest nowowsc- sauna na pas!!
  • Anonim

ten wypas nazywa sie SAUNA SOLUTION
  • Anonim

'wypas na pas'
  • Anonim

taaaa
    sauna solution to cos co musze miec na dni wydzielania potnej pachi
    pajaczek??
    tez byl swego czasu niszczycielem
    mnie i tak najbardziej urzekla magiczna wedka rozkladana w 5 sekund gdzie nawet z kaluzy da rade wylowic 8 kilowego sumczyka
  • Anonim

ale i tak najlepszymi mistrzami sa pudzian i ten drugi co reklamuja sprzety ktore w przeciagu 5 minut potrafia zastapic 4 godziny silowni
  • Anonim

heh, dla mnie wygrywa urzadzenie do waty cukrowej ktore zwraca sie juz po 80 watach! ile w zyciu zjedliscie wat cukrowych? bo ja moze z 7 - 8, ale na pewno nie starczy mi zycia zeby zezrec 80...
  • Anonim

ta
    wata cukrowa jest chujowa zawsze sie wkurwialem ze caly sie od niej kleje za malolata
    no i oczywiscie wymiata na polsacie ten progra na ktorym co tydzien jest mowa i leszku pekalskim
  • Tony Relaks

moim ulubionym programem sa rozmowy o liscie wildsteina. kurwa co za pierdolenie. jedna wielka lipa a i tak z tego nic nie wyniknie... polecam do jointow. szczegolnie z panem janem 'matolem' pospieszalskim...
  • Henri Landru

po wieczornych zjarkach TELEWIZJA TRWAM i telefony sluchaczy albo nawet cokolwiek sondy uliczne wszystko na najwyzszym poziomie i jeszcze wiecej
  • Anonim

nowy reality szow napierdalanie policjantow potem jest glosowanie i wypierdalaja najbardziej zmaltretowanego..
    nazywa sie W12 jebac wszystkich policjantow...
  • Henri Landru

hahaha
  • Anonim

no i oczywiscie "wszystko o marian"
  • Henri Landru

o mirJAN
  • Pan Antoni

nie zapominajcie o telenowelach i ich gwiazdach moja idolka to suzi z na wspólnej
  • Anonim

suzi dobra
    calkiem w cipcie byla tez ta byla dziewczyna tego frajera dj'a co ja obsral dla jakies starej lampucery
  • Anonim

no niewierze jak mogliscie zapomniec o Sebasitanie Wątrobie z w11 to jest dopiero mistrz...
  • Anonim

http://www.w11.tvn.pl
    jest tam wszystko..
  • Anonim

ja to swego czasu klanem sie jaralem ale przestalem ogladac jak zaczelo sie pokrywac ze szkola wieczorowa
    podobno ola lubicz sie zecpunila??
  • 1
  • 2
| |

SZYDZIMY, SZYDZIMY!! HONOROWO MA BYC! PAMIETAC O TYM.

Miejsca grona (0)