Honorowa Lodżia szyderców [236]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eva

http://grono.net/user/topic-show.js...

to juz wiem czego tam nie chodze...wow
  • Pelagia

:)ja już dawno zbojkotowałam to miejsce..."białe kozaczki " nadciągnęły hurtem
  • Karoluch

hehe, szczeście że ja nieznam takich klimatów :P klops
  • Kot

ależ... to jakaś żenada!
    ja bym na miejscu tej dziewczyny na pewno nie zostawiła tego w ten sposób. niech COŚ zrobi ( nie wiem, co - ja dziś nie myślę ).

a co wy sądzicie? co może zrobić?
  • Karoluch

ja bym zrobił tak: jakoże(tak sie pisze?) policja i inne tego typu organa to banda frajerów, czyli na pomoc ze strony władz kochanych naszych niema co liczyć, własciciel klubu pewno tez ma wto wyjebane, zebrałbym kogo sie da :P tzn ludzi jemu(bramkarzowi) podobnych - oczywiście postura i wogóle i wytłumaczył pajacykowi że takich rzeczy sie nie robi. finish. jakby sie jeszcze na ruskich ustylizować to mozę i w gacie kolo narobi.....snieno żartuje, ale coś w ten deseń, siakąś taką akcje. :P ot takie proste me myślenie :P
  • Anonim

jebac labo
    i cala mazowiecka sztrassen
  • Karoluch

troche nie na temat ale też mnie zatkało :

Lądujący w Lesznie (woj. wielkopolskie) szybowiec uderzył skrzydłem w znajdującą się na płycie lotniska 75-letnią kobietę - poinformował oficer dyżurny Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu.

"Kobietę odwieziono do szpitala. Jest nieprzytomna" - powiedział dyżurny.

Według niego, nie wiadomo, jak doszło do wypadku i dlaczego staruszka znalazła się na płycie lotniska

co ona tam robiła do dupy jasnej ?? O_o
  • Kot

hahahahahaha, właśnie!
    hahaha, nie mam zielonego pojęcia!
    biedna staruszka.
    siedzę i wyję ( ze śmiechu ).
    hahahahahaha.
  • Karoluch

ale to wogóle tsza mieć pecha niesamowitego. wieeeelki obszar takie lotnisko...jakto lotnisko i akurat w babcie musiało wypaskudzić :P lol poprostu
  • eva

grunt to byc w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie...

http://www.korzik.net/modules.php?n...

lepiej nie otwierac przez Firefoxa bo nie zawsze sie załadowuje

Uprzedzam to jest mocne...
  • Karoluch

a jakieś ine źródło jest bo ja widze tylko to :

Íĺâîçěîćíî ńîçäŕňü ńîĺäĺíĺíčĺ ń áŕçîé ! Ďđîâĺđüňĺ äŕííűĺ íĺîáőîäčěűĺ äë˙ ńîĺäĺíĺíč˙ ń áŕçîé MySQL ! Äŕííűĺ íŕőîä˙ňń˙ â ôŕéëĺ config.php

keeeeeee?? :/
  • eva

nie ,sprawdziłam-działa
  • Karoluch

no tera jo:) ale popatrz, z pitim nic sie niestało, :P znaczy że bezpieczny jest samochód :P
| |

SZYDZIMY, SZYDZIMY!! HONOROWO MA BYC! PAMIETAC O TYM.

Miejsca grona (0)