-
eva
-
Pelagia
:)ja już dawno zbojkotowałam to miejsce..."białe kozaczki " nadciągnęły hurtem -
Karoluch
-
Kot
ależ... to jakaś żenada!
ja bym na miejscu tej dziewczyny na pewno nie zostawiła tego w ten sposób. niech COŚ zrobi ( nie wiem, co - ja dziś nie myślę ).
a co wy sądzicie? co może zrobić? -
-
Karoluch
ja bym zrobił tak: jakoże(tak sie pisze?) policja i inne tego typu organa to banda frajerów, czyli na pomoc ze strony władz kochanych naszych niema co liczyć, własciciel klubu pewno tez ma wto wyjebane, zebrałbym kogo sie da :P tzn ludzi jemu(bramkarzowi) podobnych - oczywiście postura i wogóle i wytłumaczył pajacykowi że takich rzeczy sie nie robi. finish. jakby sie jeszcze na ruskich ustylizować to mozę i w gacie kolo narobi.....snieno żartuje, ale coś w ten deseń, siakąś taką akcje. :P ot takie proste me myślenie :P -
Anonim
-
Karoluch
troche nie na temat ale też mnie zatkało :
Lądujący w Lesznie (woj. wielkopolskie) szybowiec uderzył skrzydłem w znajdującą się na płycie lotniska 75-letnią kobietę - poinformował oficer dyżurny Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu.
"Kobietę odwieziono do szpitala. Jest nieprzytomna" - powiedział dyżurny.
Według niego, nie wiadomo, jak doszło do wypadku i dlaczego staruszka znalazła się na płycie lotniska
co ona tam robiła do dupy jasnej ?? O_o -
Kot
hahahahahaha, właśnie!
hahaha, nie mam zielonego pojęcia!
biedna staruszka.
siedzę i wyję ( ze śmiechu ).
hahahahahaha. -
Karoluch
ale to wogóle tsza mieć pecha niesamowitego. wieeeelki obszar takie lotnisko...jakto lotnisko i akurat w babcie musiało wypaskudzić :P lol poprostu -
eva
grunt to byc w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie...
http://www.korzik.net/modules.php?n...
lepiej nie otwierac przez Firefoxa bo nie zawsze sie załadowuje
Uprzedzam to jest mocne... -
Karoluch
a jakieś ine źródło jest bo ja widze tylko to :
Íĺâîçěîćíî ńîçäŕňü ńîĺäĺíĺíčĺ ń áŕçîé ! Ďđîâĺđüňĺ äŕííűĺ íĺîáőîäčěűĺ äë˙ ńîĺäĺíĺíč˙ ń áŕçîé MySQL ! Äŕííűĺ íŕőîä˙ňń˙ â ôŕéëĺ config.php
keeeeeee?? :/ -
eva
-
Karoluch
no tera jo:) ale popatrz, z pitim nic sie niestało, :P znaczy że bezpieczny jest samochód :P