Honorowa Loża Szyderców [161]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o7.Jac znow nadaje

Co sadzicie, o reklamie LPR(nie mowie o tej "dwaj pederasci to nie maz i zona;)"). Chodzi o ta nowa, gdzie szczyca sie ochrona prywatyzacji Orlenu i PZU.

Jak dla mnie to jest, obluda. Zapominaja, ze w tych komisjach sa jeszcze inni politycy z partii opozycyjnych, ktorym tak samo zalezy na odkryciu tych afer, tak samo ja LPR- owcom.

Ogolnie uwazam, te kampanie negatywnie. Bazuje ona na stereotypach, na pragnieniach ludzi. Nie ida natomiast, za tym rzadne konkrety. Przypomina mi sie kawalek z programu gospodarczego. W ktorym to pan Wrzodak pisze, ze każda rodzina winna mieć samodzielne mieszkanie, każdy dorosły winien mieć pracę, godziwie wynagradzaną, czy tez Spowodujemy, że polityka Państwa doprowadzi w krótkim czasie do zniwelowania różnic w poziomie wykształcenia, zatrudnienia, warunków życia i godnej starości, rozwoju duchowego i materialnego Narodu - zwiększając istotnie standardy cywilizacyjne Polski

Caly program:
    http://www.pomorze.lpr.pl/prggosp.h...
| |

Szydź! Z Polityki. Z Mediow. Z Gwiazd. Z Mody. Z Siebie. Z Innych. Cenzurze za poglady mowimy stan...

Miejsca grona (0)