HORROR [190]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zombiak

Jak w temacie- w niedziele na tv4 dentysta. Klasyk!
    Jak ktoś nie może, to niech sobie nagra, naprawdę warto;)
  • -=Ania (HOBBIT)=-

Uff... już myślałam, że nigdy tego nie powtórzą :)
    Nagrywać i dla potomnych !
  • Kred.

O tak tak... z pewnoscia obejrze :)))

A propos horrorow. Kto wygral "Idola"?; P
  • Zombiak

jakiś koleś:D
  • rusty spoon

eh wiem od paru dni ze dzisiaj Dentysta,jedyny problem polega na tym ze nie mam telewizorni w komnacie a to sie o 22.40 zaczyna i będą rodziciele moi marudzić ze poźno i że sie nie wyśpia jak bede oglądać <po czym jak zawsze włączą coś swojego i będą siedzieć jeszcze dłużej niż ja bym siedziała-norma>
    ale ściągne dentyste z netu w końcu hyh jak tlyko skończe ściągać day of the dead i dawn of the dead bo ktoś na tdt wszystkie wystawił nareszcie hyh :]
  • rusty spoon

eh wiem od paru dni ze dzisiaj Dentysta,jedyny problem polega na tym ze nie mam telewizorni w komnacie a to sie o 22.40 zaczyna i będą rodziciele moi marudzić ze poźno i że sie nie wyśpia jak bede oglądać <po czym jak zawsze włączą coś swojego i będą siedzieć jeszcze dłużej niż ja bym siedziała-norma>
    ale ściągne dentyste z netu w końcu hyh jak tlyko skończe ściągać day of the dead i dawn of the dead bo ktoś na tdt wszystkie wystawił nareszcie hyh :]
  • Zombiak

Jak co to mam na oldschoolowym VHS nagrane razem z dwoma frankensteinami :D
  • rusty spoon

eheheheeh wiedziałąm ze tak bedzie: jak wyłaziłam jakos po 24 jeszcze siedzieli i oglądali jakiś głupi film,czyli psokojnie mogłam obczaic Dentyste-wiedziałam! vhs mnie nie urządza bo mam popsute wideo jakos od roku czy więcej i nikt nic z tym nie robi; D
    btw ja poszukuje teraz man behind the sun 2:laboratorium diabła,cholera nigdzie na necie znależć nie moge zeby ściągnąc,jakby ktos z was gdzieś znalazł,to dawać cynk! :)
  • Kred.

a ja w pieknym stylu przegapilam... :/
  • rusty spoon

to macie szansę na 2 częśc!!będzie jakos w tym tyg bodajże tez na tv4!!! :)
  • Zombiak

Dokładnie dzisiaj o 23:10.
  • rusty spoon

faktycznie dzisiaj :) rajt nał
| |

Evil dead, Teksańska masakra, Martwica mózgu, Noc żywych trupów, Dentysta i wszystkie inne kiczo...

Fotki

Miejsca grona (0)