-
Zombiak
Jak w temacie- w niedziele na tv4 dentysta. Klasyk!
Jak ktoś nie może, to niech sobie nagra, naprawdę warto;) -
-=Ania (HOBBIT)=-
Uff... już myślałam, że nigdy tego nie powtórzą :)
Nagrywać i dla potomnych !
-
Kred.
O tak tak... z pewnoscia obejrze :)))
A propos horrorow. Kto wygral "Idola"?; P -
Zombiak
-
-
rusty spoon
eh wiem od paru dni ze dzisiaj Dentysta,jedyny problem polega na tym ze nie mam telewizorni w komnacie a to sie o 22.40 zaczyna i będą rodziciele moi marudzić ze poźno i że sie nie wyśpia jak bede oglądać <po czym jak zawsze włączą coś swojego i będą siedzieć jeszcze dłużej niż ja bym siedziała-norma>
ale ściągne dentyste z netu w końcu hyh jak tlyko skończe ściągać day of the dead i dawn of the dead bo ktoś na tdt wszystkie wystawił nareszcie hyh :] -
rusty spoon
eh wiem od paru dni ze dzisiaj Dentysta,jedyny problem polega na tym ze nie mam telewizorni w komnacie a to sie o 22.40 zaczyna i będą rodziciele moi marudzić ze poźno i że sie nie wyśpia jak bede oglądać <po czym jak zawsze włączą coś swojego i będą siedzieć jeszcze dłużej niż ja bym siedziała-norma>
ale ściągne dentyste z netu w końcu hyh jak tlyko skończe ściągać day of the dead i dawn of the dead bo ktoś na tdt wszystkie wystawił nareszcie hyh :] -
Zombiak
Jak co to mam na oldschoolowym VHS nagrane razem z dwoma frankensteinami :D -
rusty spoon
eheheheeh wiedziałąm ze tak bedzie: jak wyłaziłam jakos po 24 jeszcze siedzieli i oglądali jakiś głupi film,czyli psokojnie mogłam obczaic Dentyste-wiedziałam! vhs mnie nie urządza bo mam popsute wideo jakos od roku czy więcej i nikt nic z tym nie robi; D
btw ja poszukuje teraz man behind the sun 2:laboratorium diabła,cholera nigdzie na necie znależć nie moge zeby ściągnąc,jakby ktos z was gdzieś znalazł,to dawać cynk! :) -
Kred.
-
rusty spoon
to macie szansę na 2 częśc!!będzie jakos w tym tyg bodajże tez na tv4!!! :)
-
Zombiak
-
rusty spoon