-
Evelajn
-
ஜ ♥Clauduśka♥ ஜ
Polecam Agencje PROMOTOR 2 :)
a niepolecam bo preblemy z kasą !! Atom Promotion.. Ktoraś może juz miała problemy z odebraniem pieniędzy od nich??? Piszcie to dla mnie ważne.. -
Anonim
na forum Hostessy masz wątki o agencjach godnych polecenia i takich , których się nie poleca, więc przeczytaj sobie , po co zakładać tysiąc wątków na ten sam temat -
Malvi
A ja nie polecam zdecydowanie Kameleona, duże opoźnienia i nie wypłacają wszytskiego odrazu tylko na raty (?!) -
-
Anonim
a ja chciałam się spytać czy ktos pracował dla Cursora? i jak opinie? -
kasia
uuuuuuuuu , tylko nie Cursor. Zdecydowanie nie polecam, oni nie są wypłacalni. Wogóle jakieś śmieszne kombinacje robią z wypłaceniem kasy i wogóle kontrole. :/ -
mk
-
Anonim
Tak ja znam i nie polecam to jest ostatnia agencja dla której bym pracowała nie dość,że czekasz długo na kase to jeszcze nie wypłacaja w całosc i do tego kłamią jak nie wiem;/ -
mk
-
Z@l@
jak Cursora odradzam jak najbardziej a jezeli chodzi o Atom Promotion to tez jeszcze nie mam od nich kasy....;/ -
...Kasia...
Rowniez nie polecam Atom Promotion...trzeba sie prosic dlugo o kase.Czekalam dwa miesiace na pieniadze za jednodniowa akcje...i kiedy juz byly pieniazki do odbioru, to problem bylo przelac na konto..a nie usmiecha mi sie jechac do nich, zwlaszcza, ze mieszkam daleko...:/ale chyba nie mam wyjscia:) -
Anonim
-
Anonim
-
!KatArzYna!
Tequilla pfffffff nie wypłacili mi 59 zł aaaa pozniej jak by nie odbierali telefonów... :| -
*:NIKUŚ:*
ja włąśnei polecam Atom Promotion co prawda lekkie opóźnienia są czasami z kasą ale wypłacają...Tequilla też jest dobra... -
Anonim
-
Anonim
fakt Atom Promotion ma małe poślizgi, ale pieniążki trafiają w całości:). opoznienie> ok tygodnia, więc nic strasznego. Tak było w moim przypadku
-
AneTka; );*
-
Anonim
-
hasacz
ja pracowalam w GOH i powiem wam ze z kasa sie nie spozniaja ale kontrole sa przesrane - kiedys siedzialam na przerwie ( przerwa 20 minutowa) i po 7 minutach odkad zeszlam ze stanowiska dzwoni do mnie kontroler i ochrzania mnie ze od ponad 20 minut czeka na mnie na stoisku i ze jak nie przyjde to zadzwoni do mojej przelozonej .... nie wiem co mial na celu ten caly kontroler ale po tej akcji juz wiecej tam sie nie pokazalam
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne