HOSTESSY, HOŚCI - PRACA [5114]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agatha

jak będziesz efektywna to Cie bardzo będą męczyć; ) a poza tym to nie ma problemu z kasą (jeżeli przyjedziesz po odbiór osobisty bo na przelew czekałam czekałam czekałam i czekałam i sie nie doczekałam wiec w kolejnym tygodniu po prostu tam pojechałam), idą na rękę ogólnie ze wszystkim tylko biuro mają w bardzo obskurnym miejscu (chociaz nie wiem jak jest teraz bo ja z nimi współpracowałam jakiś rok temu) + dostałam premie o której wcześniej nie miałam pojęcia :o
    szczerze polecam :)

• Anonim

dzięki za informacje :)
  • Anonim

macie jakieś opinie na temat agencji PROMOTION STUDIO z Wrocławia? (dawny Cursor- wiem o złych opiniach). Po akcji promocyjnej nawet nie kontaktują się ze mną w sprawie podania danych do przelewu, a umowy oczywiście nie udało im się dostarczyć; ]
  • Hania Kłos

Ja znalazłam ostatnio taką ofertę: http://www.iqfm.pl/praca/hostessa/ Słyszał coś ktoś o takiej firmie/ agencji jak iqfm?
  • Zuzia.Mówi Ci to coś?

>Cleooo^^ napisała:
    >Czy pracował ktoś może dla agencji 4mat w Warszawie?

Tak,ja pracowalam. Bardzo fajna agencja,POLECAM. dostalam 250zl za 5godzin usmiechania sie w slicznej sukience na gali w Teatrze Wielkim z okazji jakiegos szczytu ekonomicznego ze wszystkimi przedstawicielami i politykami z calej Europy,byl nawet Prezydent RP B.Komorowski,byla Hanna Lis...Generalnie mialysmy przy wyjsciu wreczac gosciom upominki,a podczas gali wskazywac miejsca przy stolikach i kierowac do szatni,toalety,pomoc zamowic taksowke osoba nie mowiacym po polsku..Czyli praca zadna,wszystkie naprawde ladnie wygladalysmy w tych ich sukienkach,i bylo b.milo. Pieniadze mozna odebrac jedynie osobiscie,w ciagu chyba tygodnia od zlecenia,w siedzibie agencji (w samym centrum warszawy,wiec latwy dojazd itp).Wszyscy mili i usmiechnieci,zawsze odbieraja maile i telefony,wszystko na czas:) czekam na wiecej zlecen!:)
  • Kasia Jaworska

Żle chyba zrozumiałaś :) Współpraca nie z nimi tylko z firmami dla których się promuje :) Ja współpracuje z nimi i z kilkoma agencjami i nie ma problemu.
  • Kasia Jaworska

>ღ Szuuu!™ღ "S" ٿ ツ napisała:
    >małe płace mają i się czasem czepiają , czasem dziwnie
    >umowy spisują (że w okresie umówy tylko z nimi
    >współpraca)

Żle chyba zrozumiałaś :) Współpraca nie z nimi tylko z firmami dla których się promuje :) Ja współpracuje z nimi i z kilkoma agencjami i nie ma problemu.
  • Back to Black

http://www.city-models.pl
  • Anonim

NOL TYCHY !!!!! NIE POLECAM !!!!!! Koordynator MICHAŁ KASPERCZYK podrywa każdą jedną hostesse uważając się przy tym za księcia na białym koniu. Przyjmując od niego prace bierz pod uwagę to, że co chwile będzie do Ciebie wypisywał z propozycją wyjazdu, spotkania się z nim, kina itp. Warunki pracy ok tyle że czasem jak ma taki natłok spotkań z dziewczynami to zapomina o wypłatach. Jest natrętny i nie rozumie jeśli mu odmawiasz. NIE POLECAM!!

• Anonim

NOL TYCHY !!!!! NIE POLECAM !!!!!! Koordynator MICHAŁ KASPERCZYK podrywa każdą jedną hostesse uważając się przy tym za księcia na białym koniu. Przyjmując od niego prace bierz pod uwagę to, że co chwile będzie do Ciebie wypisywał z propozycją wyjazdu, spotkania się z nim, kina itp. Warunki pracy ok tyle że czasem jak ma taki natłok spotkań z dziewczynami to zapomina o wypłatach. Jest natrętny i nie rozumie jeśli mu odmawiasz. NIE POLECAM!!
  • Anonim

• Anonim

• Anonim

| |

Szukasz pracy - napisz :) Potrzebujesz Hostessy - napisz :) Wiesz o agencji która nie płaci - napi...

Fotki

Miejsca grona (0)