HOSTESSY, HOŚCI - PRACA [5114]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ∂lex.

Chodzi o to których miejsc pracy nie polecamy. Nie mili pracownicy, kierownictwo...
    Agencje wysyłaja nas gdzies, idziemy a tam, sytuacje których nie chcielibyśmy zastać .
  • Klaudia

Real Marki, bardzo niesympatyczna portierka...
  • Wyczolek

Reduta na bramce wredka kurwa jak nie wiem nie dosc ze gruba to wredna.
  • Babcia Jagoda

real jubilerska, real janki i selgros połczyńska (koleżanka powiedziała, że w selgrosie kierowniczka wredna)
  • ∂lex.

a ja nie polecam Aptek w Pruszkowie na ul. Helenowskiej 20 i w pruszkowie mediQ. Strasznie wredne farmaceutki...
  • Guś

carrefour bemowo. nigdy wiecej!
  • Kasica

uwaga, podaje najgorszy sklep w jakim mialam okazje pracowac w ciagu 3 lat swojej kariery;p

Auchan Wola Park, carrefour. jedna wielka porazka

o dziwo pod wzgledem pracownikow na sklepie i kierownictwa. skarżą jak tylko mogą, dodatkowo mijają sie z prawdą

zazdroszcza hostessom, ze maja stawke godzinową 2 razy wyzszą?
  • ruda.

co do Auchan Wola Park to się zgadzam. Panowie ochroniarze b.mili ale praca na sklepie lepiej nie komentować..współczuję osobom które miały do czynienia (lub będą) z "panią kierowniczką";]
  • Eve

Carrefour.
    Carrefour Reduta - babka na recepcji byla strasznie niemila,
    do tego pracownica, ktorej bylo zle, ze ja wiecej zarabiam
    i byla wredna do granic mozliwosci...

Carrefour Arkadia - niemila recepcja i brak normalnych
    warunkow dla hostess...

Carrefour Galeria Mokotow - szkoda gadac...
    Na recepcji MEGA niemila kobieta, nie wpisala mi godziny
    wejscia, tylko kiedy szlam na przerwe jako godzine wejscia!!!
    Do tego slynne 'akwarium' - gdzie rzekomo mialyby sie
    przebierac hostessy... Obsluga dzialu napoje - tragedia..
    Kierownik, ktory chyba codziennie mial zly dzien i pracownicy,
    ktorzy nie chcieli wyjac z magazynu towaru, nie mowie o wykladaniu,
    ale o WYJECIU Z MAGAZYNU... chyba mysleli, ze wsiade na wozek
    widlowy i przyjade na sklep z towarem... TRAGEDIA, NIGDY WIECEJ!

No i Makro Jerozolimskie - brak warunkow dla hostess, nie ma gdzie
    za bardzo rzeczy zostawiac:/
  • martus

tak jak wyżej! Real Puławska na prawdę super; )

Carrefour Galeria Mokotów - masakra, wszystkie Twoje rzeczy w jednym pomieszczeniu z rzeczami 30-stu innych osób, co do minuty wpisują każde wejście i wyjście...
  • Dziunia <3

>Klaudia napisała:
    >Real Marki, bardzo niesympatyczna portierka...

musialas nie trafic to jest njalepszy sklep...wchodzilas i wychodzilas kiedy chcialas gratisy zabieralas albo sie dzielilas razem z nia....
  • sratytaty

Real Reduta (jak w Big Brotherze)
    Real Okęcie (Za duży bałagan , za duzo hostess, za duzo kradna)
  • ruda.

>sratytaty napisała:
    >Real Reduta (jak w Big Brotherze)

nie ma czegoś takiego, jeżeli już to carrefour;]

>Real Okęcie (Za duży bałagan , za duzo hostess, za duzo
    >kradna)
    >

heh real okęcie to akurat najlepszy sklep jaki może być. a że hostess dużo to co? wolisz sama pracować na sklepie? O_o

• Iza

>sratytaty napisała:
    >Real Reduta (jak w Big Brotherze)
    >Real Okęcie (Za duży bałagan , za duzo hostess, za duzo
    >kradna)
    >

Jeśli chodzi o real okęcie to jest tam świetnie, no może z wyjątkiem takiego jednego kierownika działu, bo ten jes cholernie cięty na hostessy i czepia się o wszystko, więc jeśli będziecie tam pracować, to radze na niego uważać
  • Kasica

selgors przylesie!

nigdy wiecej. generanie maja gdzies co robisz na sklepie, ale istnieje karta pracy, a baby z recepcji są tak wredne, ze szok. nie mozesz sie spoznic, bo dzwonia do Twojej agencji. jesli wyjdziesz wczesniej zakreslają to i dodatkowo malują flamastrem, zeby uwidocznic. ustalają Ci przerwy, na ktore musisz sie wpisywac za kazdym razem, jesli nie nie otwierają Ci drzwi gdzie mozesz wyjsc na przerwe. dają Ci kluczyk, ktory pasuje do wszystkich szafek, a kluczyki innych hostess do Twojej. wielka porazka. chamstwo na kazdym kroku, dzis nie chcieli mi podstemplowac karty pracy, tylko kierowniczka po wysluchaniu tego, ze potrzebuje pieczatki powiedziala:"teraz to ja ide na zakupy" dziekuje, nie mam pytan
  • Pogodna

Pracowałam tam tydzień temu. Panie na recepcji jak dla mnie były sympatyczne a kiedy zapytałam się o przerwy (inne hostessy mówiły, że są ustalane wg selgrosu) panie odpowiedziały, że mogę wychodzić wedle przerw ustalonych z moją agencją, więc problemów nie było. Kluczyki rzeczywiście pasują do większości szafek, ale panie na recepcji uprzedziły o tym oraz żeby zabrać ze sobą wartościowe rzeczy. Do tego w szatni wisi kartka o kradzieżach, więc trzeba zabierać to, co cenne. Dla mnie sklep ok.

Za to moim najgorszym sklepem był Carrefour Wileńska. Młoda pani na recepcji, która robi wielką łaskę, że odpowie na jakiekolwiek pytanie. Niechętna nawet żeby przyjąć lub oddać ks. sanepidu, o rzeczach do depozytu nie wspomnę. Nie można wnosić na sklep telefonów czy innych rzeczy- przed wejściem miałam dosłownie przeszukanie. Szatnia dla hostess (jeśli można to tak w ogóle nazwać) jest obskórna, brak wieszaków, o szafkach nie wspominając; rzeczy muszą leżeć na podłodze albo na stercie ciuchów innych pracowników. Dowiedziałam się, że hostessom ginęły nawet takie rzeczy jak kanapki czy podpaski. Kiedy idzie się po rzeczy do akcji trzeba liczyć się z ochrzanem od pracowników, że wchodzi się na magazyn (inaczej nie da się przejść). Nie było miło, będę unikać tego sklepu jak tylko mogę.
  • Anonim

Uważajcie na real ursynów ..; / Ostatnio się tam ładne loty dzieja .. Jak przez prawie caly rok praktycznie co weekend stałam to nigdy tak nie było jak teraz .. Za byle co wywalaja hostessy .. w ostatni piatek np poleciało ok 10 hostess ..
  • Anonim

wiem że czesc za gadanie poleciała .. ale reszta to niewiem .. ale ogólnie strasznie przywalali sie w ten weeknd .. ja osobiscie polecialam w sob za to ze podeszlam do innej hostessy bo chcialam worek od niej wziasc na smieci ..; /;/ przesiew ładny robili .. stary dziadyga jakis latal jak kot z pecherzem po calym sklepie i on wywalał ..; /
  • Anonim

Real Jubilerska - słabo, choć da się przezyć
    Na ochronie w miejscu gdzie są szafki i ogólnie takie zaplecze dla pracowników, pracuja na ogół ludzie ciągle marudzący,niedoinformowani, nerwowi i niestety co za tym idzie małointeligentni. A jak nie będziesz miała przerwy to i z wyjściem do toalety będzie problem - wyrzucają za to.

NIGDY, przenigdy, nie polecam pracy w charakterze hostessy
    dla GALERII REMBIELIŃSKIEJ (Targówek - Bródno) !!!!!

GALERIA REMBIELIŃSKA NIE WYPŁACA HOSTESSOM WYNAGRODZENIA ZA PRACĘ!!!!!
  • sratytaty

>M.M napisała:
    >Real Jubilerska - słabo, choć da się przezyć
    >Na ochronie w miejscu gdzie są szafki i ogólnie takie
    >zaplecze dla pracowników, pracuja na ogół ludzie ciągle
    >marudzący,niedoinformowani, nerwowi i niestety co za tym
    >idzie małointeligentni. A jak nie będziesz miała przerwy
    >to i z wyjściem do toalety będzie problem - wyrzucają za
    >to.

Czy ja wiem czy tam tam źle bylo, chyba zalezy dla kogo. Ja osobiscie oceniam nie najgorzej Jubilerska. Pani na recepcji starsza blondynka moze byc niezbyt mila ale jak sie do niej zagada spokojnie to łagodnieje. Przerwy sa dwie dla hostess. Pierwsza od 12.00-12.30 a druga od 16.00-16.30 (ja zawsze na dwie chodzilam i nikt mi nic nie mowil)
    Trzeba wszystkie swoje cenne rzecyz lepiej wziac na sklep bo moga zginac. Jest to w pewnym sensie zaleta tego, że mozna miec telefon przy sobie i nikt nie o to nie ma prawa czepiać. Jedna dziewczyna wziela kurtke i buty na sklep ze soba nawet :D