HOSTESSY, HOŚCI - PRACA [5114]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej dziewczyny, pracowala ktoras juz w californi i miala problemy z wyplata, lub nie wyplacili wam, opiszcie sytuacje, bo ja mam z nia problem i nie wiem co wyniknie z tego; / z gory dzieki
  • ...:Justyna:...

Pracowałam dla nich, kontakt początkowo fajny, ale kiedy przyszło do wypłaty NIKT nie odbierał moich telefonów. Kiedy zadzwoniłam z innego numeru, przedstawiłam się i powiedziałam o co chodzi, Pani NAGLE przerwała połączenie; / I tak naprawdę to mnie strasznie zdenerwowało. Po tym telefonie napisałam im formalnego maila posługując się umową oraz KP z żądaniem, aby pieniądze były najpóźniej w dniu następnym, w przeciwnym razie podejmę poważniejsze kroki. Wypłata była jeszcze tego samego dnia. Jakoś się dało...
  • Magda

Ja miałam problem, ponad 2 tyg spóźnienia. P. Luiza nie odbierała telefonów, jak jeździłam do nich to nikogo tam nawet nie było wtedy. Do californi trzeba mieć duuuużą cierpliwość. Spóźniają się, ale w końcu wszystko przelewają. Inne dziewczyny mówiły, że jeśli się bierze do ręki to nie ma problemów w ogóle. :)
  • nie ogarniam

oj bo Luiza musi pozyczyc sobie na solarium, a Anka na pączki...; )
| |

Szukasz pracy - napisz :) Potrzebujesz Hostessy - napisz :) Wiesz o agencji która nie płaci - napi...

Fotki

Miejsca grona (0)