-
BAŚKA
Nigdy nie pracujcie dla grupy promocyjnej A2!! Jest to nielojalna firma. Nigdy nie wypłaca w terminie(!), a na dodatek jak już zamierza wypłacić pieniądze to twierdzi, że dana stawka jest brutto, a nie netto- jak ustalono przed akcja!!! -
~~.:Bella:.~~
Tak, słyszłam juz o tej firmie ze nie opłaca sie dla nich robić...Może jak nie będa mieli hosstes to zaczną je szanować! -
Tarno
A ja pracowałem dla nich rok temu i byłem zadowolony, moje hostessy też. -
koraaga
czekałąm na kase pół roku!!! dostałąm, ja, ale miała byc po tygodniu!!! -
-
hostessy hostessy
Jeśli chodzi o nieuczciwe agencje - polecam: http://grono.net/hostessyhosci/topi...
Agenacj World Net -
Anuś<3.
Ja również dla nich pracowałam dostałam przynajmniej 30% mniej niż powinnam... -
[Carol]
zgadzam sie z przedmowczynia. dodatkowo wyplata byla przesunieta o miesiac, bo 'nie dostarczylam legitymacji'. pomijajac fakt ze wczesniej pytalam czy mam dac ksero i w odpowiedzi dostalam ze nie...
tak wiec nie polecam wspolpracy... -
lu
a ja proponuję drogie Panie czytać umowy. Szczególnie jesli coś jest wytłuszczone tłustym drukiem ! :) i wtedy pewnie nie będzie problemów. -
Sara Pamela.
o no mialam ta sama sytuacje z legitymacja! mimo tego ze na spotkaniu ja dawalam do skerowania. Ale maja mi zaplacic pojutrze, oczywiscie na kase juz czekam 2 miesiace. -
Sara Pamela.
o no mialam ta sama sytuacje z legitymacja! mimo tego ze na spotkaniu ja dawalam do skerowania. Ale maja mi zaplacic pojutrze, oczywiscie na kase juz czekam 2 miesiace. -
Ewa Zajdel
nie dość że dostałam umowę po akcji promocyjnej i zapewniano mnie ze pieniądze będą w ciągu 2tygodni to gówno prawda na umowie jest napisane że do ostatniego dnia kolejnego miesiąca czyli jak byłam na akcji promocyjnej na początku czerwca to pieniądze teoretycznie powinny być przysłane 31lipca (tak dostała kumpela z którą byłam na promocji) a do tej poty jeszcze ich nie dostałam.
Kontakt telefoniczny jest koszmarny prawie graniczy z cudem by się dodzwonić (chyba obciążone linie mają samymi zażaleniami) a gdy już się dodzwoniłam usłyszałam że chyba umowy nie ma albo coś może na niej jest nie tak i kazano mi zadzwonić za pół godziny na mój koszt oczywiście, dzwoniąc po upływie czasowy usłyszałam że ksero legitymacji nie zostało przesłane co jest niemożliwością bo było wysłane razem z umową więc nie wiem o co tu chodzi ale są maksymalne machloje że ja pierdole odrazu tego samego dnia wysłałam im ksero co było tydzień temu i dostali list następnego dnia i ciężko im wpisać parę cyferek i zrobić przelew po prostu gratuluje tej firmie oby tak dalej to kurwa nikt nie będzie chciał tam pracować!!!
po prostu gratuluje osobą które zarządzają jesteście siebie wszyscy warci i mam nadzieję że ten post ktoś wam go przeczyta!
-
Milena
:)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mimo iz jestem cierpliwa osoba, to czekam na pieniazki z tej firmy od pazdziernika 2008 roku :) Zeby bylo smieszniej takich osob jak ja jest jeszcze 6, z ktorymi utrzymuje kontakt, bo sa jeszcze ludzie, do ktorych nie zdazylismy dotrzec... wisza nam kase i naszym ``pracownikom``. A wiec minal rok i zero odzewu... Jeden klamie przez dugiego, podajac sie miedzy innymi za ksiegowego :) A potem okazuje sie, ze to zwykly lepek, ktory tez czeka na pieniazki :) Praca i ludzie pracujacy w firmir wyjatkowo mili i zyczliwi... Ale to pewnie ze wzgledu, ze wiedzieli, ze nie beda placic i musieli byc mili :)
Milla -
Anonim
pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, które oczerniają tę firmę i nawet się nie podpisują swoim nazwiskiem wypadało by najpierw się zastanowić a później wypisywać bzdury w necie!!!!
jeśli któraś z was przychodzi na promocję postać za standem a nie pracować to niech się nie dziwi że dostaje po premii (30%)
jeśli któraś z was nie potrafi doczytać umowy zanim ją podpisze to niech się nie dziwi kiedy jest wypłata i co to jest stawka brutto!!!
jeśli któraś z was nie potrafi wypełnić dokumentów poprawnie niech się nie dziwi że nie otrzymuje wynagrodzenia na czas albo wcale
W ŻADNEJ FIRMIE NIE DOSTAJE SIĘ PIENIĘDZY ZA DARMO
Z KAŻDĄ FIRMĄ MOŻNA SIĘ DOGADAĆ SZYBKO I SPRAWNIE JEŚLI KTOŚ JEST NA POZIOMIE I NIE KRZYCZY, NIE OBRAŻA, MA ARGUMENTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autorkom tych postów proponuję trochę pokory i analitycznego myślenia
wiem, że teraz w szkole tego nie uczą ale uczą chociaż czytać więc czytajcie drogi pani ogłoszenia umowy raporty DOKŁADNIE A POTEM SZCZEKAJCIE -
asia bryk
popieram moją poprzedniczke wszystko w umowie jest napisane... widać tez wasi koordynatorzy musilei wam nie dopowiedziec ze wypłaty sa zawsze 30 każdego miesiąca jeżeli spóźnicie z umową bądź bedzie brka kser legitymacji to pieniądze beda wysłane na następny miesiąc. a firma zawsze wypłaca na czas jak się samemu wywiązuje ze swoich obowiązków... jest także w umowie o stawce karnej... do pracy nikt was nie zmusza ale nie chodzi sie tam żeby sie opierdalać za nic nie robienie nikt wam nie zapłaci