Hostessy - oferty pracy [915]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • })i({ ShaDy })i({

hej,
    szukam dziewczyn, ktore były na wyjezdzie w Japonii (w Tokio) w charakterze hostess w restauracji w hotelu
    najlepiej jesli jechaly za posrednictwem agencji modelek/reklamowych

dostalam propozycje wyjazdu ze swojej agencji, na ktorej temat sa podzielone zdania - chodzi o Fashion Models (Poznań) - widzialam umowe jest normalna - zakres obowiazkow opisany: przynoszenie jedzenia, drinkow, recznikow, czyszczenie popielniczek
    wynagrodzenie, kwatera i nazwa hotelu, w ktorym bym pracowala takze jest podane, aczkolwiek troche sie obawiam, naczytalam sie tego i nie chce byc pania do towarzystwa
    wiem ze juz troche tych watkow bylo poruszonych, natomiast mnie interesuje kontakt z dziewczynami jadacymi nie z ogloszenia a ze swojej Agencji
    a i dodatkowo ja bym sie wybierala w lipcu, czy ktoras z Was chcialaby tez leciec w tym czasie? bo jednak w towarzystwie razniej; ]
  • Anastazja Kendley

Witam Cię.
    Pracowałam w Japonii ( tokyo) 7 lat temu. Dziś kiedy o tym pomyślę uśmiecham się do siebie i dochodzi do mnie jak bardzo chciałabym tam wrócić. Natomiast ta praca jest zdecydowanie dla kobiet o silnych nerwach i ogromnym poczuciu własnej godności. Jeżeli chcesz napisz do mnie calineczka721@wp.pl napiszę więcej.

Pozdrowionka.
  • Małgorzata Kubiak

hej, ja też myślę o wyjeździe do Japonii już od dawna i też szukam towarzyszki. wcześniej wyjeżdżałam do pracy sama, ale tak jak mówisz w towarzystwie raźniej:) odezwij się do mnie na gg 1573587
  • Anonim

Też bym się chętnie wybrała :)
  • Yuri Chen

Ja chetnie!! tez chce w lipcu jakos mozesz napisac na meila dokladniej? s2_xdollx_s2@yahoo.com :)

I ktokolwiek sie wybiera albo ma jakies info tez moglby napisac jesli nie problem :)
  • monia866

Tez byłam,tylko raz,3 lata temu i więcej już tam nie pojadę w tym charakterze.Ta praca uświadomiła mi,ze nikt nas nam nie szanował i że jako hostessy nie jestesmy tam mile widziane.Czułam się jak jakaż żebraczka,co nic innego nie potrafi tylko przyjechała naciągać na drinki.Nasłuchałam sie tego od klientów,nie wszystkich to fakt,niektórzy byli nawet mili;)
    Najgorsze były inne hostessy,które najchetniej by mnie utopiły w łyżce wody,za to,że klient siedział ze mna dłużej albo gdzies mnie zaprosił.Krytykowaly mnie za wszystko od wyglądu po zachowanie,jak np. nie robiłam makijazu,bo przestało zależeć na tej pracy,to juz na mnie,że to mój obowiązek,a jak zrobiła,to znowu,że się podlizuje tym "sk....".
    A najgorsze jak się zakochałam w jednym z nich,a on powiedział,ze nie chce mieć ze mna nic wspólnego jestem hostessą,a oni tylko przychodzą"porozmawiać,popić i dobrze się bawić,a nie muszą się z nikim zadawać".
    Także nie chcę nikogo na siłe zniechęcać do tej pracy,zależy też wszystko od klubu,do jakiego się trafi,od klientów i od innych hostess.Ale ogolnie nie ma co liczyć na szacunek z czyjekolwiek strony za taka pracę,bo Japończycy szanuja kogoś tylko za pracę przynoszącą pozytek dla ich kraju.A hostessa do takich zajęć nie nalezy...jest na najnizyszm szczeblu w tym nadal hierearchicznym społeczeństwie
    I lepiej nie zakochiwać sie w żadnym kliencie,bo zawsze bedzie cię olewał.(zreszta i tak dla nich najważniejsza jest praca)
    pozdro,
  • Anonim

Poszukuję dziewczyn zainteresowanych wyjazdem do Tokio do pracy w charakterze hostessy. Proszę o kontakt- hostessinjapan2010@gmail.com
  • natalia 0208

Witam! od kilku lat jezdze do Japonii wiec chetnie odpowiem na kazde pytanie moge rowniez pomoc w zalatwieniu wyjazdu

ps.moj adres mailowy natalia0208@o2.pl

pozdrawiam-mozliwy wspolny wyjazd:)
  • Andrea Jay

Halo dziewczyny! Poszukuję pracy jako hostessa, przeglądam b wiele ofert z różnych krajów i rozwazam wszelakie propozycję. Zainspirowalo mnie Tokio! Chętnie wyjadę z którąś z Was popracować do Japonii! Więc jeżeli szukacie towarzyszki szalonej przygody, kompanki do castingów i shoppingu to zgłaszam się na ochotnika! Mój e-mail: andreajay@wp.pl
  • Kasia RAK

Witaj!!!

Ja tez otrzymalam od agencji Fashion Models propozycje wyjechania do Japonii do Tokio. Podobno dziewczyny jezdza tam od 10 lat. Tez mam pewne obawy, ponieważ mam tak jak i Ty wyjechac w lipcu i byc tam 3 miesiace.
  • Kasia RAK

>})i({ ShaDy })i({ napisała:
    >hej,
    >szukam dziewczyn, ktore były na wyjezdzie w Japonii (w
    >Tokio) w charakterze hostess w restauracji w hotelu
    >najlepiej jesli jechaly za posrednictwem agencji
    >modelek/reklamowych
    >
    >dostalam propozycje wyjazdu ze swojej agencji, na ktorej
    >temat sa podzielone zdania - chodzi o Fashion Models
    >(Poznań) - widzialam umowe jest normalna - zakres
    >obowiazkow opisany: przynoszenie jedzenia, drinkow,
    >recznikow, czyszczenie popielniczek
    >wynagrodzenie, kwatera i nazwa hotelu, w ktorym bym
    >pracowala takze jest podane, aczkolwiek troche sie obawiam,
    >naczytalam sie tego i nie chce byc pania do towarzystwa
    >wiem ze juz troche tych watkow bylo poruszonych, natomiast
    >mnie interesuje kontakt z dziewczynami jadacymi nie z
    >ogloszenia a ze swojej Agencji
    >a i dodatkowo ja bym sie wybierala w lipcu, czy ktoras z Was
    >chcialaby tez leciec w tym czasie? bo jednak w towarzystwie
    >razniej; ]

Tez po przeczytaniu tych wpisów mam pewne wątpliwości.
    Więc jeżeli chcesz to wyslij mi tu wadomośc pogadamy o tym.
| |

Zapraszamy hostessy i hostów. Oferty pracy z całego kraju, informacje o agencjach. Wzory umów i n...

Fotki

Miejsca grona (0)