-
Mario
-
Alex
-
Gwiazdka
nie pracowałam dla nich ale wiem że stawki mają raczej niskie, ale miłych SV, wypłaty o czasie, umowy podpisują itp -
Anonim
Mnie trochę oszukali, a kiedy chciałam odzyskać pieniądze (niby grosze bo coś około 40 zł, ale jednak zawsze coś) to przestali odbierać ode mnie telefony. Pozdrawiam -
-
..:matysiaczka:..
-
Pati i Dominik
-
Anonim
kolezanka ktora dla nich pracowala powiedziala mi ze placa bardzo marnie -
Anonim
dno totalne. nie wypłacili mi połowy pieniędzy za to że zamiast czarnych spodni załozylam jeansy, nie polecam , są tylko mili do czasu kiedy trzeba wypłacic kase. -
°aηgeℓa
-
lojalna9
-
:*
Agencja której bym nie polecała. Prawda jest taka, że stawki niskie czepiaja sie o wszystko. Niby sa mili ale kontrole potrafia robic kilka razy na dzien. Co do spodni zgadzam się z przedmówczynią. Mój chłopak załozył jeansy bo nic nie mówili jakie maja byc w dodatku dali mu do załozenia koszule damska... której nie załozył i kasy mu wypłacic nie chcieli poźniej. A kolezanka mi opowiadała ze jak do niej na kontrole przyjechali to sv stał przez 3 godziny za połka i je obserwował a poźniej kasy za cały dzien nie chciał im wypłacic bo wyszły 10 min wczesniej. -
.Paulinee
ja juz u nich stalam na trzech promocjach i jestem zadowolona. sympatyczni ludzie, zero problemow z wyplatami i wcale nie mialam czesto kontroli (nawet zdarzalo się że nikt nie przychodzil) a stawki to zalezy od akcji - roznie bywa. ja tam polecam, zawsze jak mają jakąś akcję to informują na bieżąco. -
..:matysiaczka:..
widac dziewczyno ze albo jestes podstawiona od nich albo sama nie wiesz co mowisz - ja mialam problemy i malo tego dziewczyny ktore staly ze mna jeszcze wieksze !!! czekalam 4 godz az wyplacili mi kase - oczywiscie tez zmusialm ich do tego . Nie polecam i naprawde uwazajcie - oni nawet biura nie maja swojego tylko w jakiejs hurtowni , Na poczatku sa bardzo mili <nawet bardzo> ...tyle nerw stracilam przez ta agencje -
.Paulinee
no raczej podstawiona nie jestem i wiem co mówię. poprostu ze swojej strony nie mialam z nimi żadnych problemów i mam nadzieję że nie będę mieć. ale będę uważać, skoro tak wiele uwag jest na ich temat to lepiej być ostrożnym. szczerze mowiąc nawet nie wiedzialam ze ta agencja ma taką zlą opinię...
a co do biura to się zgadzam, fatalnie to wygląda, straszny syf wszędzie mają. -
°aηgeℓa
>lojalna9 napisała:
>za jaki miesiąc odierasz bo ja czekam za maj jeszcze?
za lipiec... pierwszy poniedzialek po akcji.
ja nic nie moge powiedziec bo problemów nie mialam.. Fakt dziewczyny przede mną mysłały że wiecej odbiorą kasy,ale przypomniał im,że nie stały do końca.. No i z tym biurem to się zgodze. -
lojalna9
>°aηgeℓa napisała:
>>lojalna9 napisała:
>>za jaki miesiąc odierasz bo ja czekam za maj jeszcze?
>
>za lipiec... pierwszy poniedzialek po akcji.
>ja nic nie moge powiedziec bo problemów nie mialam.. Fakt
>dziewczyny przede mną mysłały że wiecej odbiorą
>kasy,ale przypomniał im,że nie stały do końca.. No i z
>tym biurem to się zgodze.
bo ja dostaje z 2 miesiecznym opoznieniem tyle ze nie odbieram osobiescie tylko dostaje na konto, umowy tez dostaje pocztą a swojej sv nigdy nie widziałam na oczy :) -
ღ ღIwuś ღღ
Witam.
Pracowałam dla tej agencji już przez dwa weekendy i muszę przyznać że... jestem miło zaskoczona.
By uniknąć zbędnych komentarzy od razu zaznaczam - nie, nie jestem podstawiona.
Dwa tygodnie temu przeczytałam rozne negatywne opinie, m.in. z grona i, sugerując się nimi <zwłaszcza ze przed promocją nie miałam podpisanej umowy>, byłam zdecydowana zrezygnować z hostessowania w Preludium praktycznie w ostatniej chwili..
Na szczęście moje obawy okazały sie bezpodstawne - po rozmowie telefonicznej z innym SV umowę dostałam jeszcze w piątek przed akcja, na stawkę tez nie mogę narzekać - 11 zł netto/h. Godziny pracy mogłam dostosować do swojej dyspozycyjności.
Dzisiaj, bez żadnych problemów, odebrałam pieniądze.
Poznałam już 3 osoby pracujące w Preludium i ze wszystkimi można się dogadać. Bardzo pozytywne podejście - nie traktują hostess z góry. Tak więc polecam :)
-
lojalna9
-
ღ ღIwuś ღღ
-
lojalna9
to ja za tą samą akcje dostałam 10 zł :/ za inne mialam 8zł. a umowe za to dostane w pazdzierniku i kase tez bo moja sv przysyła wszystko z takim opóżnieniem teraz dopiero dostałam umowe za maj i czekam na wpływ kasy na konto. to dziwne ze jest taka rozbierznosc, ze ty z tej samej agencji mozesz dostac umowe wczesniej nie mówiąc o kasie i zmiennej stawce. a moja sv zawsze mówi ze to nie od niej zalezy, ze ksiegowa jeszcze umów nie drukowała itp itd. dziwne...
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne