-
basia198815
-
Bella L
Co sądzicie o szczecińskim oddziale agencji? Pracowałam u nich na dwóch akcjach, ale na razie nie mam umowy więc trochę się boję jak będzie z kasą? -
Aga d.g
Witam,
tak pracuje od 2 lat na Śląsku a dokładnie Zagłębie.
Od kilku lat pracuje tam cały czas jedna koordynatorka i dobrze mi się z nią współpracuje.
Umowa zlecenie jest, wynagrodzenia w terminie, na kontrole przyjeżdża często, ale zawsze coś wyjaśni pomoże nie ma beznadziejnych spięć,
Jeśli ty dobrze pracujesz no na pewno będziesz zadowolona.
narzekacie na stawki - ale pracę mam jak tylko jestem wolna , nie muszę się nikogo prosić i wysyłać kolejne cv - wystarczy zdobyć zaufanie i robić to co do ciebie należy
Pozdrawiam Aga -
Cleooo^^
-
-
Anna Maria
Agencji nie polecam, stałam u nich ponad 3 lata, pieniądze nigdy nie są na czas, trzeba się o nie upominać , stawka za godz. dobrze mówiąc średnia.Wielki minus za konieczność upominania się po 2 miesiącach o pieniądze , które raz są 10-tego, raz 20-tego ,a w tym miesiącu jeszcze nie dostałam wypłaty.Nie polecam! -
Anna Maria
A co do agencji jeszcze... ja przez 3 lata stałam tylko kilkanaście razy na promocji innego produktu niż Carlsberg, dla dziewczyn takich jak ja, które uczą się, studiują dziennie to dobry zarobek, praca jest
,,bezsensowna" taka jest prawda . Gratuluje dziewczynom, które tak bardzo przejmują się praca hostessy, to ironia rzecz jasna. I podejścia ,,jeśli olewa się pracę hostessy , to jak później będzie wyglądała,,prawdziwa" praca" otóż inaczej, robiąc coś sensownego,gdzie wypłatę masz na czas ,co do dnia pracuje się inaczej, wiem to po sobie. Pozdrawiam -
Marta
Mają mało akcji, słabe stawki i wiecznie kręcą z kasą. Jest tyle fajnych agencji, że szkoda nerwów na taką... -
Anna Maria
podpisuję się pod komentarzem wyżej.I takie pytanie czy hosstessy z innego okręgu niż Ślaski ...dostałyście wypłaty za luty???
-
Milena Kowalska
Ja pracuję w łodzi...Uciekajcie jak najszybciej z tej agencji bo tak naprawdę mogą wam wcale nie dać tej kasy ponieważ umowy są wręczane wraz z wypłatą. Są ciągłe opóźnienia a gdy się upomnicie o kasę to szef odpisuje że bez umowy nie ma podstaw do wynagrodzenia...Niektóży czekają jeszcze na kasę za luty... Oszuści któży wymagają niewiadomo czego, bo obcinają stawki za co się da..za zły strój, za spóźnienie 5 min z przerwy... a co do czego okazuje się że nie ma żadnej umowy a regulamin obowiązywał tylko hostessę. -
Aga d.g
A ja dołączę się do koleżanki powyżej pracuję u w Dąbrowie Górniczej i nie narzekam. (śląsk, zagłębie)
Mam co weekend kontakt z koordynatokrą jak stoję na sklepie odwiedza mnie podczas pracy i jest ok.
Polecam ten region. -
Klaudia
Mnie dziwi tylko to ze moja SV obiecuje że się pojawi od 2 tygodni nie pojawiła sie a to wypadek a to choroba itp stoje na promocji piwa i nie mam stroju czekam az mi go moja SV dowiezie 2 tygodnie; / nie doczekałam się umowa tez tylko skan przesłany. A przedstwiciel piwa tak samo ma przyjechac juz od miesiaca i go nie ma. W czwartki dostaje sms od mojej SV że zadzwoni kontrola z Warszawy po czym NIGDY nie dzwoni i nie zadzwoniła Na sklepie też mamy niby mieć kontrole a nie było kontroli mojej SV ani przedstawiciela dosłownie nikogo!! Boje sie tylko ze po 3 tyg akcji nie wypłaca kasy;/ a stawka też marna 8zł i albo 20% w gore albo w dół za dobre sprawowanie dobra sprzedaz i godny strój ale promować piwo w Galowym stroju to przesada wszystkie inne hostessy maja stroje tylko ja stoje tam jak cieć na galowo; / bo sie nikomu stroju nie chce przywiezc; / juz nie wpsomne ze gadzetow zadnych tez nie mam;/
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne