Hostessy, Hości [6069]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ADKU♥

dlaczego agencja ms service jest nie polecana?
  • Jacek Jacek

wystarczy poczytać, to naprawdę nie boli. Na głupie pytanie masz i tak mądrą odpowiedź:D
  • jedrek

>ADKU♥ napisała:
    >dlaczego agencja ms service jest nie polecana?

zwróć uwagę kto wystawia negatywne komentarze i jakiej one są treści - osoby anonimowe ze skasowanymi kontami, poczytaj inne komentarze tych którzy naprawdę dla mnie pracowali a nie tych którzy piszą po złości bo nikt ich nie chce do zbierania liści nawet zatrudnić bo i tego dobrze zrobić nie umieją.

A kolega "dusza grona" też by mógł się zastanowić nad tym co pisze zanim nieświadomie podłączy się do grona debili. Trzeba mieć chociaż elementarną widzę na jakiś temat żeby móc się wypowiadać.
  • Jacek Jacek

Jędrek akurat ja wiem że twoja agencja jest jedną z lepszych w Warszawie. Po prostu chcę żeby ludzie czytali, jest o tobie tutaj dużo więcej pozytywów. Ci co krytykują nie przedstawiają żadnych konkretów a więc im się nie wierzy.
  • Iwona

Nie pracujcie dla Wieslawa Banacha - przedstawiciel HEDLEYS (dla niewtajemniczonych - herbata)!!
    niby mily i dobrze placi (oprocz podstawowej stawki 10zl daje premie, wiec wychodzi do 12zl), ale z tym placeniem, to ma niezwykly problem. pracowalam dla niego tylko 2 razy. najpierw czekalam 3 miesiace! tlumaczyl sie tym, ze mial problemy z ksiegowa, a ja naiwna uwierzylam, bo ostatecznie kase dostalam. teraz, czekam juz pol roku! i ani nie odbiera moich telefonow, ani nie odpisuje na wiadomosci. co wiecej, podalam mu wszystkie dane do umowy i do dzis umowy rowniez nie mam :/ takze bierzcie kase do reki, najlepiej z gory, albo w ogole nie pracujcie dla niego!
  • Jacek Jacek

Ludzie do cholery a gdzie macie mózg? W domu zostawiacie! Zawsze najpierw podpisujcie umowę.
  • Dora (Mama Kacperka i Magduni)

Osobiście nie polecam Agencji NFP Poland nawiązałam z nimi współpracę na podstawie umowy zlecenie jako koordynator do dziś kasy nie mam za koniec marca a na umowie było że do 21 każdego przepracowanego miesiąca. Miesiące i dni mijają a kasy jak nie było tak nie ma dla nie wtajemniczonych woda Magnesia - Kamil Gajewski ogłasza się non stop na gumtree. Z tego co wiem hostessy nie mają tez wynagrodzeń bo wydzwaniają do mnie.
  • Jacek Jacek

>Dora (Mama Kacperka i Magduni) napisała:
    >Osobiście nie polecam Agencji NFP Poland nawiązałam z
    >nimi współpracę na podstawie umowy zlecenie jako
    >koordynator do dziś kasy nie mam za koniec marca a na
    >umowie było że do 21 każdego przepracowanego miesiąca.
    >Miesiące i dni mijają a kasy jak nie było tak nie ma dla
    >nie wtajemniczonych woda Magnesia - Kamil Gajewski ogłasza
    >się non stop na gumtree. Z tego co wiem hostessy nie mają
    >tez wynagrodzeń bo wydzwaniają do mnie.

Droga Doroto to jaki problem, złóżcie pozew zbiorowy przeciwko firmie, koszty rozłożą się na 10 osób, pracodawca dostanie po tyłku a po tym jak przegra sprawę będzie musiał wam zwrócić koszty procesu.
  • Anonim

NOL TYCHY !!!!! NIE POLECAM !!!!!! Koordynator MICHAŁ KASPERCZYK podrywa każdą jedną hostesse uważając się przy tym za księcia na białym koniu. Przyjmując od niego prace bierz pod uwagę to, że co chwile będzie do Ciebie wypisywał z propozycją wyjazdu, spotkania się z nim, kina itp. Warunki pracy ok tyle że czasem jak ma taki natłok spotkań z dziewczynami to zapomina o wypłatach. Jest natrętny i nie rozumie jeśli mu odmawiasz. NIE POLECAM!!
| |

Grono dla hostess i promotorów; -) Informacje które muszą być podane w każdej ofercie pracy:..

Fotki

Miejsca grona (1)