-
ღ♥Kasia♥ღ
jak wyzej :) mam nadzieje że tego tematu nie było jeszcze :)a jesli tak to go odnawiam -
ღ♥Kasia♥ღ
to ja pierwsza:P
Dla mnie najfajniejszym sklepem jest Piotr i Paweł w Markach po prostu super przerwy ile chcesz miłi ochroniarze zwłaszcza jeden..;P
polecam -
Monii
Mi sie najlepiej pracowało w Vobis w Arkadii super ludzie świetna atmosfera -
M☺gdâ. ♫
Marcpol Trakt Lubelski :D
mili ludzie... zabawni,
ogólnie smiesznie i pozytywnie :) -
-
- Olcia -
-
ღ♥Kasia♥ღ
-
juliα
o ch targówek nic nie wiem, ale nawet fajnie jest w tesco górczewska.. chociaż uważam, że nie ma znaczenia gdzie stoisz tylko z kim ^^ -
...:::Wiola:::...
C.H Targówek nawet nawet chociaz tam smierdzi....;/;/ dla mnie fajnym sklepem jest Real Połczynśka :) i JUbilerska :):) -
Ag.. ?
-
ღ♥Kasia♥ღ
-
♥. .Beatka. .♥
Bomi Klif, Real Okecie,Real Ursynow,Carrefour Bemowo,Real Polczynska,Tesco Gorczewska-dobre sa :) -
Anonim
-
Anonim
-
Kami :*
Moge Ci powiedzieć że sprawdzają książeczkę sanepidu . A ogółem w CH Targówek jest fajnie :D -
Dżoanna
-
.Karolina.
Bomi na Bemowie :P przerwa kiedy sie chcialo i mila Pani kierowniczka;)
no i dodam jescze Selgros na Polczynskiej.Pracownicy bardzo sympatyczni, jedyne co, to panie na recepcji psuja calosc..ale, niektore trzbea sobie tam "wychowac" :P.
Carrefoura na Bemowie ktos polecil, ale ja nie polecam bo tam wielki burdel i nikt Ci nie pomoze;/ ..a w Selgrosie, nawet nie tzreba bylo prosic o pomoc,...;) nawet herbata Pani z dzialu mrozonek hehe chciala czestowac;) -
MVM
-
Dżoanna
tylko trzeba byc mialym dla pani Bogusi :) te ktore pracowaly chyba wiedza o co kaman :) -
O(L)A
real marki (a co do pani bogusi to jest zajebista babka) oraz piotr i pawel na targowku;) -
Emiśka
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne