Hostessy, Hości [6069]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ღ♥Kasia♥ღ

jak wyzej :) mam nadzieje że tego tematu nie było jeszcze :)a jesli tak to go odnawiam
  • ღ♥Kasia♥ღ

to ja pierwsza:P

Dla mnie najfajniejszym sklepem jest Piotr i Paweł w Markach po prostu super przerwy ile chcesz miłi ochroniarze zwłaszcza jeden..;P
    polecam
  • Monii

Mi sie najlepiej pracowało w Vobis w Arkadii super ludzie świetna atmosfera
  • M☺gdâ. ♫

Marcpol Trakt Lubelski :D
    mili ludzie... zabawni,
    ogólnie smiesznie i pozytywnie :)
  • - Olcia -

Real Jubilerska hm luzik..:)
  • ღ♥Kasia♥ღ

a co mozecie powiedzieć o CH Targówek?;> bo jutro tam pracuje..
  • juliα

o ch targówek nic nie wiem, ale nawet fajnie jest w tesco górczewska.. chociaż uważam, że nie ma znaczenia gdzie stoisz tylko z kim ^^
  • ...:::Wiola:::...

C.H Targówek nawet nawet chociaz tam smierdzi....;/;/ dla mnie fajnym sklepem jest Real Połczynśka :) i JUbilerska :):)
  • Ag.. ?

Media Markt - ostrobramska :)
  • ღ♥Kasia♥ღ

a czy w CH Targówek sprawdzają książeczki sanepidowskie?
  • ♥. .Beatka. .♥

Bomi Klif, Real Okecie,Real Ursynow,Carrefour Bemowo,Real Polczynska,Tesco Gorczewska-dobre sa :)
  • Anonim

real polczynska okecie:)))
  • Anonim

real puławska :) nie polecam za to reala janki- tragedia.
  • Kami :*

Moge Ci powiedzieć że sprawdzają książeczkę sanepidu . A ogółem w CH Targówek jest fajnie :D
  • Dżoanna

Obi na radzyminskiej :)))) extra super
  • .Karolina.

Bomi na Bemowie :P przerwa kiedy sie chcialo i mila Pani kierowniczka;)
    no i dodam jescze Selgros na Polczynskiej.Pracownicy bardzo sympatyczni, jedyne co, to panie na recepcji psuja calosc..ale, niektore trzbea sobie tam "wychowac" :P.
    Carrefoura na Bemowie ktos polecil, ale ja nie polecam bo tam wielki burdel i nikt Ci nie pomoze;/ ..a w Selgrosie, nawet nie tzreba bylo prosic o pomoc,...;) nawet herbata Pani z dzialu mrozonek hehe chciala czestowac;)
  • MVM

M1 w Markach- super ludzie;)
  • Dżoanna

tylko trzeba byc mialym dla pani Bogusi :) te ktore pracowaly chyba wiedza o co kaman :)
  • O(L)A

real marki (a co do pani bogusi to jest zajebista babka) oraz piotr i pawel na targowku;)
  • Emiśka

Ojjj tak OBI na Radzymińskiej super extra :)
| |

Grono dla hostess i promotorów; -) Informacje które muszą być podane w każdej ofercie pracy:..

Fotki

Miejsca grona (1)