Hostessy, Hości [6069]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hejka! słyszał ktoś o agencji GOH?
    jeśli tak to czekam na info ile płacą za godz, czy trzeba im dostarczyć zdjęcie, czy są kontrole itp itd :)
  • parpar

A nie mozesz tam zadzwonić i spytac ile płacą? I czy trzeba im dostarczyć zdjęcie?
    Powiem Ci, że płacą tyle co inni :)
  • Anonim

a kontrole z tego co wiem są bardzo często...; )
  • Anonim

Oj czesto czesto ale jak sie normalnie pracuje to wszystko ok :) Agencja spoko :)
  • Anonim

Ad. Parpar - z tego co wiem płace są zróżnicowane w agencjach
    Anja - thx za info
    Martushka - pracujesz dla nich??
  • Anonim

nie... ale koleżanka z którą stałam na promocji dla nich pracowała ale zrezygnowała... kontrole 3 razy dziennie miała... :/ lekka przesada hehe; )
  • Anonim

ooo nieźle... a w jakiej teraz jestes agencji?? :P
  • Anonim

Atom Promotion; ) i wkręcam się do jeszcze jednej ale nie pamiętam nazwy; P
  • Anonim

hmm.. pierwsze słysze.. ale to jest taka praca na promocjach czy na targach?
  • Anonim

na promocjach... właśnie szukam czegoś na targach... :)
  • Weronika

ja stalam z gohu i szczerze- tragedija! po pierwsze- agencja ma siedzibe na jakims zadupiu jeszcze za ursynowem w polach.

po drugie pojechalam tam pierwszy raz facet nam nic nie wytlumaczyl zasad itd pomimo ze powiedzialam ze nigdy jeszcze nie pracowalam. mialysmy obejzec jakis film szkoleniowy-nie pokazal nam go. nie dalo sie z nim pogadac zapytac o cos bo ciagle gadal przez telefon. no ale spoko.

pojechalam na promocje do sklepu nie dosc ze bylo przed swietami i musialam stac przy lodowkach z karpiami gdzie inne hostessy staly sobie normalnie w kurtkach a ja musialam z stroju sniezynki :/ mialam kilka kontroli , ktore opipszaly mnie za to czego nie powiedziano mi w agencji, ogolnie byli nie mili no i laskawie po prosbach pozwolilo mi zalozyc pod stroj sniezynki bialy top przy temperaturze jakis 3*C :/ w wyniku tego dostalam anginy musialam wydac ponad 90zl na antybiotyki i nie moglam pracowac w tygodniu-jak mialam podpisana umowe.

i jeszcze na domiar zlego pierwszego dnia ukradziono misweter z szatni za 130zl wiec jestem jeszcze stratna i nic nie zarobilam ! :/

wyplaty jeszcze nie dostalam ale slyszalam od innych dziewczyn z agencji ze zdarza sie ze nie uwzgledniaja targetu i obcinaja wyplaty za rozne wpadki :/

pracowalam z tej agencji raz i teraz szukam nowej ...
  • asia

ja pracuje w GOH i według mnie nie jest aż tak starsznie, nie wiem może po prostu miałam szczęście ale kontrole miałam zawsze tylko raz na weekend i to z reguły szybkie i bez żadnych problemów. Jedynie z kasą są czasem problemy bo trzeba się o nią często upominać:/ a to nie mają numer mojego konta czy legitymacji a to po prostu jakoś mnie "pomineli" . No ale cóż do tej pory zawsze tą kasę (prędzej czy póżniej) dostawałam, więc da się przeżyć. A co do filmu to ciesz się, że nie widzialaś bo jest tragiczny i w niczym nie pomaga ^^
  • Anonim

Ja tez mialam kontrole raz dwa na weekend i bez zadnych przeszkod. A kolezanka moze miala 3 bo jedna np z agencji, druga z glownego oddzialu agencji i 3 od przedstawiciela... Ja z kasa nie mialam problemow zawsze byl przelew na czas... A film zeczywiscie tregedia :D i nic nie pokazuje w sumie :)
  • Anonim

Btw: Kto tam teraz jest "szefem"?
  • Weronika

film tragiczny czy nie-nie wiem bogo nie widzialam - a kontrola sie mnie zaczela pytac o rzeczy ktore podobno powinnam z niego wiedziec

ej dziewczyny ktore pracujecie w gohu mam pytanie. bo ja w raporcie w uwagach napisalam im pare nie milych rzeczy. bylam wsciekla bo ciagle ktos mnie ochrzanial pomimo ze sie staralam. po 2gim dniu olalam ta prace ztwierdzilam ze skoncze tylko ta umowe i wynosze sie z tej agencji. nawet nie zdazylam skonczyc umowy bo dostalam 40* goraczki... no ale wlasnie- napisalam na koniec w raporcie m.in. ze postawili mnie w stroju sniezynki (spodniczka mini i bluska z krutkim rekawem i dekoltem) w temp bliskiej zero i nawet nie pozwolili sie ubrac itd czy ktoras z was napisala im cos albo skarzyla sie? bo ja to zrobilam ze zlosci szczegolnie na te zasrane kontrole i teraz zaluje bo boje sie ze obetna mi wyplate... ja przyczepilam sie do nich to oni przyczepia sie do mnie.

miala ktoras z was taka sytuacje?
  • asia

Anja- nie wiem kto jest szefem ja mam kontakt tylko z Asią z sekretariatu i Grzegorzem, który mi wszystko organizuje.

a co do tego raportu to nie wiem czy ci obetną wypłatę, chyba nie mają do tego specjalnych podstaw. Ale z drugiej strony w raporcie nie wpisuje się takich rzeczy, tam mają być chyba uwagi dotyczące sprzedazy, ekspozycji a nie tego że było zimno. przynajmniej na moich raportach tak mi się wydawalo, ale nie ręcze za wszystkie. Ale o samo skarżenie to się nie martw ja bardzo często to robie tylko że w rozmowie z ludzmi z GOH, jak tam po coś przyjeżdżam :]
  • Karola

Witam,
    juz w gohu sporo czasu pracuję i nawet mi się podoba bo jakos mnie nei sprawdzają:) na początku sprawdzają jak ktos nowy stoi bo chcą się zorientować czy hostessa jets sumienna:)

a raportem sie nei przejmuj, ja też miałam problem z ubraniem bo byłam na promocji gdzie miałam krótka spódniczke a bluzke ze sporym dekoltem, przez to moje ubranko zostałam ''zaatakowana'' przez klienta....(...) pożniej z agencji mnie przepraszali za to że dali mi taki strój, i przejeli się tą całą sytułacją, przez to przyplusowali mi:)
    pozdrawiam,
    jak ktos ma jakies pytania dotyczące gohu chętnie odpowiem
  • Lalka

Hej! a jakies namiary na ten GOh? Bede wdzieczna! Pozdrawiam!
  • Karola

to jest numer do biura (022) 545 11 99, a to jest numer do Pawła 697207737, Goh jest na Poleczki dojeżdża tam 192 i jest to blok e jak dobrze pamiętam;], zadzwon i oni ci wszystko powiedzą.
    Pozdrawiam
  • Asiula :)

GOH już nie jest na poleczki!!!
| |

Grono dla hostess i promotorów; -) Informacje które muszą być podane w każdej ofercie pracy:..

Fotki

Miejsca grona (1)