-
B.
Jesteś DJ'em? Posiadasz ponadprzeciętne zdolności techniczne i wyjątkowe wyczucie tłumu? Jeżeli tak, zapraszamy Cię do przesłania zgłoszenia w naszym castingu.
Poszukujemy DJ'i poruszających się w gatunkach:
VOCAL HOUSE/ ELECTRO HOUSE/ HOUSE
(jeżeli grasz trance, możesz również wysłać zgłoszenie ale będzie ono miało mniejszy priorytet)
Twoim zadaniem jest przesłanie nam seta nagranego na żywo na tradycyjnym sprzęcie (nie interesują nas sety składane w programach do edycji). Set powinien odzwierciedlać Twoją wizję rozkręcenia gorącej sobotniej imprezy - nie możesz pozwolić nikomu zejść z parkietu !!! Muzyka nie może być zbyt komercyjna ale też nie powinna być przesadnie underground'owa.
ETAP 1
Wgraj swojego seta na jeden z serwerów przechowywania plików (np. http://www.sendspace.pl albo http://www.zippyshare.com ) i wyślij nam linka do seta oraz swoje dane (imię, nazwisko, ksywa DJ'ska, wiek, miasto, telefon) na adres casting@warsawinlove.pl
/ UWAGA: PROSIMY NIE ZAŁĄCZAĆ SETÓW - TYLKO LINKI DO NICH !!!/
ETAP 2
Wybrane osoby zostaną zaproszone na przesłuchanie na żywo oraz rozmowę do siedziby Warsaw in Love w Warszawie.
ETAP 3
Zwycięzcy castingu dostaną możliwość uczestniczenia w zupełnie nowym i ekscytującym projekcie, dzięki któremu zaprezentują się przed tysiącami klubowiczów z Warszawy i całej Polski - szczegóły zostaną omówione indywidualnie ze zwycięzcami.
Powodzenia! :) -
Anonim
>Bream napisał
Muzyka nie może
>być zbyt komercyjna ale też nie powinna być przesadnie
>underground'owa.
o fuckin lol -
B.
A i jeszcze podaję linka do oficjalnej informacji na stronie Warsaw in Love:
http://www.warsawinlove.pl/shownews... -
Kamil Drzewiecki
Dalej aktualne?? Czy może poszukujecie bookingów??
Posiadam bookingi do europejskich DJ np: Spencer & Hill, Pakito, Mr X Mr Y Africa Islam
Posiadam również bookingi do większości polskich gwiazd muzyki klubowej.
Kontakt do mnie djnooner_booking@interia.pl -
-
Anonim
>Kamil Drzewiecki napisał
>Dalej aktualne?? Czy może poszukujecie bookingów??
>
>Posiadam bookingi do europejskich DJ np: Spencer & Hill,
>Pakito, Mr X Mr Y Africa Islam
>Posiadam również bookingi do większości polskich gwiazd
>muzyki klubowej.
>Kontakt do mnie djnooner_booking@interia.pl
do Kombi i Maryli Rodowicz tez? -
-
bananik
-
Stryq
>Kamil Drzewiecki napisał
>Dalej aktualne?? Czy może poszukujecie bookingów??
>
>Posiadam bookingi do europejskich DJ np: Spencer & Hill,
>Pakito, Mr X Mr Y Africa Islam
>Posiadam również bookingi do większości polskich gwiazd
>muzyki klubowej.
>Kontakt do mnie djnooner_booking@interia.pl
ale żeś chłopie wywalił.... jak Filip z konopi -
Kamil Kantczak
Witam mam na imię Kamil mam 23 lata jestem DJ z 4 letnim starzem i mam 2 letni starz w rozgłośni radiowej więc mogę sprubowac to mój konkakt 11887736 to moje gg i mój emil kantczak15@gazeta.pl więc czekam na wiadomoś od was pozdrawiam gorąco moja ksywa DJ to DJ.Kayty pisze się kejti -
Kościan
>Kamil Kantczak napisał
>Witam mam na imię Kamil mam 23 lata jestem DJ z 4 letnim
>starzem i mam 2 letni starz w rozgłośni radiowej więc
>mogę sprubowac to mój konkakt 11887736 to moje gg i mój
>emil kantczak15@gazeta.pl więc czekam na wiadomoś od was
>pozdrawiam gorąco moja ksywa DJ to DJ.Kayty pisze się
>kejti
ciekawe piszę się kejti a czyta kayty no brawo panie kayty na pewno propozycji będziesz miał bez liku i co nie miara -
Stryq
-
Weroniqe Solano
Witam mam na imię Kamil mam 23 lata jestem DJ z 4 letnim starzem i mam 2 letni starz w rozgłośni radiowej więc mogę sprubowac to mój konkakt 11887736 to moje gg i mój emil kantczak15@gazeta.pl więc czekam na wiadomoś od was pozdrawiam gorąco moja ksywa DJ to DJ.Kayty pisze się kejti
Jaaaaaki buc z ciebie, naucz się składać zdania poprawnie idioto. Nie chodziłeś do szkoły, czy cooo? hahahahahhha
Ciekawe gdzie ten staż dorwałeś na 4lata !!!!!!!! na stówe w jakiejś zapierdziałej pijalni. frajer
Z czym do ludzi, masz nas za naiwnych.