-
WITAM wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam na coś, co na pewno was drodzy GRONOWICZE bardzo ucieszy :)
Zebraliśmy się w pare osób (patrz lista poniżej) i uzgodniliśmy że bedziemy robić dla was sety, totalnie za free (czyli za darmo). Jeżeli wśród was są ludzie potrzebujący jakiegoś specyficznego seta ze specyficznymi kawałkami wystarczy wkleić tu liste kawałków które byście chcieli mieć w secie i poczekać na odpowiedź któregoś z nas. Oczywiście kto pierwszy ten lepszy. Przypominam że sety są zupełnie darmowe, a my nic od was za nie nie bedziemy oczekiwać. Oczywiście poruszamy się tylko i wyłącznie w sferze klimatu muziki House.
Jak narazie lista DJ wygląda następująco:
1. -0- http://www.beatcheck.org -0- (znany również jako Nick Pleasure, lub KOLA)
2. KD3
3. ev___
4. Grzesiu W (Gervaz)
5. j-dee & ReEo
P.S. Nowi członkowie składu DJ`ów mile widziani, prosze o info na tym topicku lub u mie na PRV, lub gg
POZDRAWIAMY i ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH!!! -
Anonim
-
Grzesiu "2 palce"
ja chcialem zlozyc zamowienie zeby mi cos Gervaz zmixowal....byle co....moze byc np. mydelko fa i jakis przeboj grupy milano -
Anonim
no Gervazik dobrze mixuje ale ja preferuje KD3
EV'a nie poprosze o seta bo za cienki jest :P -
-
Bogaciu/ Bogu$
a ja mam dla was zadanie :)
zawsze zastanawialem sie dlaczego nikt z polsckich dj nie mixuje polskich kawalkow.. takich polsckich starych piosenek..
ja bym poprosil o jakies mixy sklejone w seciku z polskimi kawalkami typu "czerwone gitary" i wiele inncyh.. mysle ze to bedzie niezle wyzwanie :]
liste utworow zostawiam wam do wyboru..
P.S. jezeli chcecie mozecie wrzucic w secika jakies zagraniczne kawaleczki z czasow naszych "tatusiow i mamusiow" :P -
! Bogu$ SuRf YoUr WaY! - ok, ja się podejmuje, ale nie wiem czy mi to wyjdzie; ]
...najwcześniej masz to za dwa dni, pasuje?? -
Bogaciu/ Bogu$
-
hmmm... nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale mam przerobić te utwory na House czy zostawić w pierwotnej wersji??
-
Anonim
-
Anonim
a jak to jest, bo musze miec swoje kawalki i wam przeslac czy wystarczy lista czy poprostu mniej wiecej powiem o co mi chodzi? -
wystarczy lista, jeżeli nie bedziemy mieli kawałka to się zgłosimy indywidualnie, a jeżeli ty nie bedziesz miała to wprowadzisię zmiany w liście :) ...możesz też powiedzieć jaki typ seta chcesz i na jaką okazjem, ale wtedy liczysz na nasz gust i nasze postrzeganie fajności
-
Anonim
dobra a więc, potrzebuje coś spokojnego najlepiej z wykorzystaniem :
Your Wildest Dreams (Joey Negro Medusa Mix) - Akabu, milo by bylo zachowac klimat
Lov'em Leav'em - Nick Holder oraz
Expanded - Sandy Riviera & Jose Burgos (te trzy mam) i co? -
Anonim
zapodaj minimum 12 kawalkow tak sadze to wtedy bedzie secik na okolo 80 minut akuratnie na plyte -
no i ok, teraz czekasz jakiś dzień lub dwa, a my ci robimy seta. Potem wlepiamy go tutaj do ściągnięcia, żeby każdy miał dostęp, albo na twoje życzenie możemy ci przsłać na PRV, wybór należy do ciebie :)
-
-
Anonim
oj jak bym miala te 12 kawalkow to problemu bym nie robila... poprostu sie wypowiedzią ev'a
ale jesli tak latwo nie bedzie to cos domysle -
Anonim
bylabym szczesliwa kobieta jesli do piątku bym miala! bo wtedy wyjezdzam. a jesli juz set bedzie gotowy tov wolalabym jednak na priva zebym na 100 go miala a czy wkleicie go na forum czy tez nie to juz lezy w waszej gestii -
postaramy się go na piątek zrobić, nie obiecujemy, ale postaramy się. Bedzie najpierw na Privie, a potem go wkleimi dla wszystkich.
-
Anonim
na piątek pod warunkiem ze przed 5 rano bo to juz godzina odjazdu; P a jak nie to pech -
Anonim
ja niestety w czwartek pozno koncze sesje a potem zapijam wiec tym razem dam dzialac EV'owi