House Music [13007]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michnikowy

Witam

Mam 16 lat, jestem młodym człowiekiem. Pasjonuje mnie muzyka jaką jest House, a przede wszystkim Electro/Deep/Progressive/Dance (lubię też sobie posłuchać Progressive Trance :D). Chciałbym rozpocząć swoją przygodę jako DJ, lecz nie wiem od czego zacząć. Nie wiem jaki sprzęt kupić, aby nauczyć się grać, nie wiem jakie słuchawki itp.

Jako, że słuchałem wielu setów z tego grona pomyślałem, że chcę zrobić swój!

Więc moja prośba jest taka, abyście doradzili mi jaki sprzęt mógłbym sobie kupić, by zacząć to, co mnie naprawdę fascynuje, a za razem bym mógł zagrać na tym sprzęcie na jakiejś imprezie u znajomych bądź na małych festynach, a z czasem się przenieść do klubów.

Być może mam zbyt ambitne plany. Uważam, że DJów jest teraz bardzo dużo, lecz nie każdy DJ potrafi nawiązać bezpośredni kontakt ze słuchaczem poprzez muzykę jaką gra.

Pozdrawiam Was serdecznie i oczekuję pomocy.
    Michał
  • Anonim

po pierwsze naucz sie rozrozniac gatunki

house nie ma nic wspolnego z dance

po drugie idz na grono DJ masz tam temat dla poczatkujacych i moze Ci cos sie rozjasni

pytanie ode mnie

po co chcesz zostac djem?
  • Arkos

KD po Twoich radach to sie moze muzyki odechciec słuchac nawet:) nic na zachete chlopakowi nie dales;p
  • Anonim

bedzie pasja to i zachety wielkiej nie trzeba

jezeli dla lansu to taki nastepny niepotrzebny
  • Michnikowy

Nie, nie chcę robić tego dla lansu, tylko chcę robić to dla siebie;) Mógłbym grać nawet sam dla siebie, ale sprawiałoby mi to przyjemność. Po prostu - chcę się sprawdzić.

Ok, idę tam się dowiadywać;)
| |

Grono poświęcone wszelkim odmianom muzyki House! Serdecznie zapraszamy wszystkich tych, którzy po...

Fotki

Miejsca grona (7)