Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Sqter napisał
    >hmm dziwki leca na house ??

nie wiedziałeś?

house = dziwki, konserwy, muzyka bez przerwy
  • Anonim

i tego Tobie Bananie zycze z okazj urodzin
  • Anonim

>KD3 napisał
    >i tego Tobie Bananie zycze z okazj urodzin

dzieki, chociaż dla mnie to codzienność; )
  • eV

ciekawe czy ktos jeszcze jest ze starego składu!! :)
  • e_na

hehehe...tak sobie czytam...no i lece na house...zatem ...:D a co do tego co teraz leci w vivie itd. to pełna komercja...najgorsze jest to ze jadac tramwajem slyszy sie wsrod 13sto latek o " niezłym housiku ,typu prydz"...hmm...jak ja zaczynalam sluchac ..mozna bylo powiedziec ze jest to malo znany typ muzyki, stad moja owczesna fascynacja, imprez w Szczecinie szukalo sie i bywalo raczej tylko na zamknietych, zatem i dziewczynek i chlopcow nie majacych pojecia o tej muzi enie bylo...dziisaj kazdy nastolatek smialo stwierdza , ze slucha housu, samo slowo i ta muzyka stala sie popularna a co za tym idzie w pelni skomercjalizowana a dje w samym Szczecinie grajacy kilka kawalkow z vivy zadowalaja te czesc publiki ...a gdzie stare sprawdzone winyle, ciekawy wokal na zywo...no nic taka dygresja.Pozdrawiam housemaniakow i housemaniaczki (tu nie mylic z dziwki:P)
  • Gosiek

Jest ! :)
  • Anonim

ooooooooooooooooooo shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit Gosiek :D
  • Gosiek

yeah! :)
    To ja to ja! :)
  • ~~Florek~~

http://danlancher.wrzuta.pl/audio/4...
    hahahaha
  • Finanse Informacja

Chcesz wziąć kredyt, założyć konto w banku a może w końcu zacząć oszczędzać? Nie wiesz od czego zacząć? Zacznij od BEZPŁATNEJ, RZETELNEJ informacji! Jeżeli chciałbyś się czegoś dowiedzieć, zadać pytanie, bądź skorzystać z którejkolwiek z podanych ofert, napisz, a w odpowiedzi dostaniesz informacje jakie dane niezbędne są do formularza dzięki któremu profesjonalnie wyszkolony personel zadzwoni do Ciebie i odpowie na wszystkie pytania ! UWAGA! Dane mi przekazane będą przekazane i użyte TYLKO i wyłącznie w celach udzielenia Ci informacji. Firmy od których odbierzesz telefon nie mają prawa przetwarzać Twoich danych bez Twojego pozwolenia. Skorzystanie z informacji NIE ZOBOWIĄZUJE Cię do niczego. W odpowiedzi proszę o informacje, czym jesteś zainteresowany(-a).
    finanse.informacja@gmail.com
    - Aviva Investors –Fundusz Europejski Ochrony Zysku
    - Expander - poliso-lokata
    - Noble Founds - lokata strukturyzowana
    - Noble Bank - lokata
    - BNP Paribas Fortis - konto osobiste
    - Citi handlowy - konto oszczędnościowe
    - Money Expert - kredyt mieszkaniowy
    - ING Bank Śląski - kredyt mieszkaniowy
    - Powszechny Dom Kredytowy(PDK) - karta kredytowa
    - Powszechny Dom Kredytowy(PDK) - kredyt samochodowy
    - mBank - konto osobiste i firmowe
    - Volkswagen Bank Direct - konto osobiste i firmowe
    - Alior Bank - konto osobiste i firmowe
    - Inteligo - konto osobiste i firmowe
  • STAMiNA™

Wydaje się sensowne i ceny jakieś niewygórowane :>
    http://rapids.pl/38825
  • STAMiNA™

NIE dla ACTA
    http://www.petycje.pl/8316
| |

Grono poświęcone wszelkim odmianom muzyki House! Serdecznie zapraszamy wszystkich tych, którzy po...

Fotki

Miejsca grona (7)