-
asik_kowalsky
-
....
>asik_kowalsky napisała:
>;)
Czy ten uśmiech na praktykach i stażach może oznaczać, że ma Pani konkretne informacje o praktykach i stażach w Lublinie? :)
Pozdrawiam,
-
Bartłomiej Dobrzyński
Witajcie.
Czy ktoś z Was brał udział w szkoleniach organizowanych przez firmę 4wings z Poznania?
Jakie były wasze wrażenia? Jak ich oceniacie? Czy szkolenia biznesowe 4wings i stricte HRowe warte są uwagi?
pozdrawiam
Bartek -
martysiak
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która znajduje się na
http://martinem.cba.pl/
Ankieta jest anonimowa, a Wasze głosy pomogą mi w opracowaniu badania do pracy magisterskiej,
Z góry serdecznie dziękuję,
Martyna -
-
elwira świdzinska
witam,jestem studentką i mam do zrobienia prezentacje,pewną jej częścią jest opis stanowiska pracy.Mam zrobić związane z tym ćwiczenia aktywizujące....czyli mam dać im do zrobienia opis stanowiska pracy,ale czy oni to zakumają?czy ktoś moze podsunąć mi pomysł odnośnie tego jak zrobić to zrozumiale dla moich koleżanek i kolegów.Proszę o pomoc.
jesli ktoś się zlituje proszę o maila na adres: elwirka325@wp.pl -
elwira świdzinska
-
Anonim
Witam, sami fachowcy, ja prowadzę od 8 lat kadry i płace. Gliwice. obecnie jestem z córką w domku, ale chętnie wróciłabym do zawodu.... -
!
Cześć,
Chciałam poprosić Was o pomoc przy badaniu do magisterki. Bardzo zalezy mi na czasie, ale priorytetowo na rzetelności wyników. Jeśli zechcesz mi pomóc wejdź proszę na stronę: http://magda.digitalheads.pl/ tam jest moje badanie, o którym więcej poniżej:
Badanie ok 20-30minut. Nie jest to zwykła ankieta - badam czas reakcji a także to jak rozwiązujesz różne problemy i co sądzisz tematy związane z Tobą a także innymi ludźmi. Badam Twoje prywatne opinie, ale badanie jest całkiem anonimowe - nie mam wglądu do tego, co kto zaznaczał, w bazie danych mam dostęp tylko do zakodowanych numerów.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc!
Magda -
Otworz.Net
http://otworz.net/otworz-to-koniecz...
Otwieranie oczu na rzeczywistość.
Strona tego projektu na FB była już zamykana 2 razy. -
Piotr
KURS SAVOIR-VIVRE I ETYKIETA
Proponowany kurs to doskonałe połączenie savoir-vivre na co dzień, etykiety oraz protokołu korporacyjnego i państwowego. Ich znajomość okazuje się być niezbędna tak w życiu prywatnym, jak i w relacjach z przedstawicielami światowego biznesu oraz administracji publicznej. Niniejszy kurs to najlepszy sposób na zdobycie odpowiedniej wiedzy i umiejętności popartych stosownym dokumentem.
PROGRAM RAMOWY:
1. Savoir-vivre na co dzień.
2. Kultura słowa i gestu.
3. Precedencja - czyli, kto za kim?
4. Wizyty i przyjęcia (prywatne i służbowe) - przebieg oraz organizacja.
5. Korespondencja - zasady i formy korespondencji.
6. Ubiór - typy strojów i zasady ich doboru- kształtowanie poczucia dobrego smaku.
7. Kultura stołu.
8. W lokalu.
9. Alkohole.
10. Gafy i faux pas.
TERMIN: 17 WRZEŚNIA 2011 r. (sobota)
ZAKRES CZASOWY: 8 GODZIN (9.00 – 17.00)
MIEJSCE: WARSZAWA, AL. JANA PAWŁA II 61 (centrum)
KOSZT KURSU: 149 zł
WIĘCEJ NA: http://www.szkoladobrychmanier.pl
Kursy ze Szkołą Dobrych Manier to najlepszy sposób na uzyskanie stosownego dokumentu potwierdzającego nabyte umiejętności!
Zgłoszenia należy kierować drogą elektroniczną na adres biuro@szkoladobrychmanier.pl (lub przez formularz kontaktowy na stronie) w treści wiadomości podając: „17 września”, imię, nazwisko, miejsce i datę urodzenia, numer kontaktowy.
W wiadomości zwrotnej otrzymają Państwo potwierdzenie zgłoszenia wraz z numerem rachunku w celu dokonania opłaty za kurs.
Kursy w Szkole Dobrych Manier prowadzone są przez najlepszych ekspertów z zakresu etykiety i savoir-vivre.Nasi trenerzy to przede wszystkim praktycy, realizujący projekty oraz współpracujący między innymi z Ministerstwem Finansów oraz Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Dzięki naszej kadrze Szkoła Dobrych Manier jest obecnie jedną z najbardziej opiniotwórczych firm specjalizujących się w tematyce savoir-vivre i etykiety w polskich mediach! Jesteśmy przekonani, że dzięki doświadczeniu oraz setkom godzin spędzonych w salach wykładowych nasi trenerzy w pełni przekażą, usystematyzują i pogłębią Państwa wiedzę w zakresie savoir-vivre, etykiety biznesu, a także elementów protokołu.
Zapraszamy!