-
** Ania **
Uniwersytet Warszawski Specjalizacja : Zarządzanie Potencjałem Społecznym Firmy.
Myślę o podyplomówce : Psychologia w Zarządzaniu Zasobami Ludzkimi na UW może ktoś mi coś ciekawego o nich opowie?
Generalnie program znam i uważam że jest super ciekawy i jak najbardziej adekwatny do tego czym zjamuję się w pracy, ale jak wyglądają zajęcia, jak przekazywana jest wiedza, czy warto wybrać akurat te studia? -
Anonim
UW-lingwistyka stosowana i SGH-zarządzanie zasobami ludzkimi, marketing i logistyka -
Setka
Wyższa Szkoła Bankowa "Zarządzanie Zasobami Ludzkimi" III rok, zaczynam pisać prace licencjacką =) będzie ciekawie!!! -
,
-
-
Anonim
-
rxqueen
hurra hurra! i to w lublinie! sie zapisze jak bede miala troche czasu :) -
A n u ś
witam,
zostały mi 2 lata studiów (psychologia kliniczna).
docelowo chciałabym pracowac w hr, stąd moje pytanie..
znalazłam taką szkołę:
http://www.business-school.pl/szabl...
czy myślicie, że warto do niej pójść i już teraz zdobyć tam wiedzę z tego obszaru, czy lepiej podyplomowo..? Czy ukończenie 'po drodze' tej szkoły nie będzie gorzej traktowane niż typowo podyplomowe..? -
Yarp
Szybkie pytanko :-) chciałbym zrobić podyplomówkę z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi tylko pytanie SWPS czy UW? chodzi mi raz o merytorykę ale dwa o prestiż, jestem absolwentem prawa na uczelni prywatnej i nie jestem zachwycony choć było mniej stresowo:-) -
kolamix
Chciałabym się zapytać, czy ktoś może polecić dobrą podyplomówkę z ZZL? Słyszałam dobre opinie o SGH i Koźmińskim, ale może ktoś z was podzieli się własnymi doświadczeniami? -
....
Hm, ja bym powiedziała: to zależy. SGH jest dobrą uczelnią, renomowaną. Studiowałam tam ekonomie. Pewniak, nauczysz się tam dużo i Ci zostanie. Jednak skoro uciekłam stamtąd, miałam solidne powody. Na mojej obecnej uczelni wykładają wykładowcy z SGH-u, UW itd, i z zajęć wyciągam dużo, chodzę na prywtane konsultacje, rozmawiam, aktywnie się uczę... I czasem w dyskusjach, okazuje się, że wiecej wiem o ZZL, niż niejeden student SGH... :/ A jestem na niepublicznej Uczelni. I bardzo ją sobie chwalę, ze względu na grono pedagogiczne i możliwości eduakcyjnie jakie przede mną otworzyła. Ale ja chciałam się uczyć na mojej uczelni... -
Training and HR Excellence
Jeśli zastanawiacie się nad swoją przyszłością zawodową, myślicie być może o zdobywaniu dodatkowych kwalifikacji, a Wasze zainteresowania skupiają się wokół zawodu trenera bądź pracy w działach HR, chciałabym polecić Wam najnowszy projekt firmy Piasecka & Żylewicz - Szkołę Trenerów THREX - Training and HR Excellence.
THREX, czyli Training and HR Excellence to innowacyjny projekt firmy szkoleniowej Piasecka&Żylewicz, którego głównym celem jest aktywne wspieranie rozwoju kompetentnych trenerów - praktyków.
THREX to intensywny kurs trenerski, podczas którego pod okiem doświadczonych trenerów biznesowych zdobędziesz wiedzę i umiejętności niezbędne w projektowaniu i przeprowadzaniu efektywnych szkoleń czy warsztatów.
THREX opiera się na doświadczeniach trenerów biznesowych firmy Piasecka&Żylewicz i współpracujących z nami ekspertów, specjalistów do spraw procesu szkoleniowego, psychologów, aktorów, pedagogów, kulturoznawców, socjologów. To idealna baza do stworzenia programu efektywnego i niezbędnego rozwoju w zakresie tworzenia indywidualnej charyzmy trenera-pragmatyka, trenera-stratega, trenera- lidera zmiany.
Oprócz autorskiego podejścia naszych trenerów-praktyków, wzorujemy się na bieżących trendach szkoleniowych, które integrują wysoce praktyczne podejście, profesjonalny system certyfikacji kwalifikacji trenerskich, a także nacisk na możliwość wymiany wzajemnych doświadczeń, tak aby w pełni rozwijać się w obszarze szkoleniowym. Takie podejście umożliwia nam zaoferowanie w THREX najlepszych praktyk szkoleniowych z całego świata, w oparciu o doświadczenia i modele najlepszych trenerów światowego biznesu oraz aktualne biznesowe realia.
THREX to zbiór najlepszych praktyk szkoleniowych - to coś, co pozwoli Ci mieć wszechstronny pakiet konkretnych umiejętności kluczowych do rozpoczęcia pracy czy to jako trener zewnętrzny czy też wewnętrzny.
Projekt objęty został honorowym patronatem CCIFP - FRANCUSKIEJ IZBY PRZEMYSŁOWO - HANDLOWEJ w Polsce.
Niebawem będziecie mogli poznać nas na targach JOBBING, na które przygotowaliśmy innowacyjny warsztat "Wszystkie rzeczy, które budują Wasz sukces - gra strategiczna i
warsztat inspirujący do rozwoju dla przyszłych trenerów i pracowników działów HR".
Zapraszam Was do zapoznania się z THREX na stronie http://www.threx.pl jak również do udziału w tych wydarzeniach, o których będę Was na bieżąco informować!
Jeśli będziecie mieli jakieś pytania, chętnie na nie odpowiem, możecie pisać do mnie na adres apotykanowicz@threx.pl lub skrzynkę na gronie.
Pozdrawiam,
Ola - THREX. -
Training and HR Excellence
24 października rozpoczynają się zajęcia jesiennej edycji THREX! Zapraszamy studentów ostatnich lat, absolwentów i wszystkich tych, którzy chcieliby rozwinąć wszelkie umiejętności niezbędne do pracy w zawodzie trenera biznesu.
Udział w THREX, to okazja do nauki i współpracy, z gronem doświadczonych trenerów i doradców, którzy z ogromną przyjemnością podzielą się z Uczestnikami swoją wiedzą i doświadczeniem. Udział w THREX to również możliwość praktycznego zastosowania zdobytej wiedzy i umiejętności, podczas samodzielnie poprowadzonych warsztatów dla firm stowarzyszonych we Francuskiej Izbie Przemysłowo Handlowej, która objęła THREX honorowym patronatem.
THREX to zbiór najlepszych praktyk szkoleniowych - to coś, co pozwoli Ci zdobyć wszechstronny pakiet konkretnych umiejętności, kluczowych do rozpoczęcia pracy czy to jako trener zewnętrzny czy też wewnętrzny.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat Szkoły Trenerów THREX, zadaj pytanie na facebooku lub pisząc maila na adres: apotykanowicz@threx.pl. Możesz również umówić się z nami indywidualne spotkanie, na którym odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. Zachęcamy do kontaktu!
Informacje i zapisy: Aleksandra Potykanowicz, email: apotykanowicz@threx.pl
http://www.threx.pl
Dołącz do naszych fanów na fb - dzięki temu, będziesz mógł śledzić najświeższe informacje o THREX i korzystać ze specjalnej oferty dla fanów!
http://www.facebook.com/pages/Warsz...