-
bod
-
Olga
Ja się zajmuję i czytam książki i artykuły Anny Zalewskiej z SWPS. Poczęła m. in. pozycję "Dwa Światy". Sama szukam kwestionariusza badającego to zagadnienie. Potrzebny mi do pracy mgr. Jeśli ktoś ma dostęp - pomóżcie, proszę!! -
Anna
Witam! Czy potraficie wskazać mi dobrą literaturę, pomysł bądź przykłady opisów stanowisk pracy? -
Croque Mitaine
http://www.hrk.pl/Slowniki/Slownik_... - coś takiego? -
-
** Ania **
-
Anna
-
TenWiecznieUśmiechnięty Dupek
Witam, interesuje się tematyką HR już od pewnego czasu i wciąż szukam ciekawych pozycji wydawniczych, z których można by czerpać wiedzę w tej dziedzinie. Dlatego też chciałbym wiedzieć czy moglibyście polecić mi jakieś ciekawe pozycje, które pomogłyby mi zgłębić te tematykę. Interesują mnie polskie, ewentualnie angielskie pozycjie. A z zakresu tematycznego to od ogółów ZZL przez systemy szkoleń miękkich, metody określania potrzeb dla działu HR w organizacji, przez psychologię motywacji i komunikację wewnątrz firmy, coaching i mentoring. To jak? Macie coś ciekawego do polecenia? Jeśli nie książka to jak najlepiej dalej pogłębiać wiedzę (w ramach "domowych" bo psychologię już studiuję a na szkolenia dopiero oszczędzam). -
....
>TenWiecznieUśmiechnięty Dupek napisał
>Witam, interesuje się tematyką HR już od pewnego czasu i
>wciąż szukam ciekawych pozycji wydawniczych, z których
>można by czerpać wiedzę w tej dziedzinie. Dlatego też
>chciałbym wiedzieć czy moglibyście polecić mi jakieś
>ciekawe pozycje, które pomogłyby mi zgłębić te
>tematykę. Interesują mnie polskie, ewentualnie angielskie
>pozycjie. A z zakresu tematycznego to od ogółów ZZL przez
>systemy szkoleń miękkich, metody określania potrzeb dla
>działu HR w organizacji, przez psychologię motywacji i
>komunikację wewnątrz firmy, coaching i mentoring. To jak?
>Macie coś ciekawego do polecenia? Jeśli nie książka to
>jak najlepiej dalej pogłębiać wiedzę (w ramach
>"domowych" bo psychologię już studiuję a na szkolenia
>dopiero oszczędzam).
"Klucz do zarządzania zasobami ludzkimi"
("Key Concepts in Human Resource Management")
Jonathan Sutherland, Diane Canwell
->Publikacja stanowi wszechstronny przewodnik po głównych tematach, pojęciach, terminach i ich twórcach ważnych dla tak szybko rozwijającej się dziedziny, jaką jest zarządzanie zasobami ludzkimi.
"Zarządzanie zasobami ludzkimi. Podręcznik"
Tworzenie kapitału ludzkiego organizacji
Henryk Król, Antoni Ludwiczyński -
....
Sprzedam Human resources management 5th ed. by Wendel French
06/10/2008 23:30
>lukasz napisał
>Stan bdb. Preferowany odbiór osobisty (Warszawa).
>
>gg 2769440
>
>pzdr
>Luk
-
lukasz
Sprzedam
Managing Human Resources, 3rd ed, Robert L. Cardy David B. Balkin Luis R. Gomez-Mejia
Human Resources Management, 5th ed, Wendell L. French -
....
>Julia Śmiech napisała:
Witam,
Czy możecie polecić mi dobry, praktyczny podręcznik z Prawa Pracy i Kodeks Pracy z jakiegoś przyzwoitego wydawnictwa? Jest ich tyle, że nie jestem w stanie wybrać. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
/ wątek przeniesiony/ -
Anonim
kobieto kodeks jak kodeks nie wazne jakiego wydawnictwa kupisz przepisy sa jednakowe w kazdym.
a jesli chodzi o ksiązkę polecam Florek i Zieliński oraz ksiażka Małgorzaty Barzycka-Banaszczyk.
pozdr. -
Anonim
Profile Psychologiczne Inwestorów Giełdowych
wszystkich zainteresowanych zapraszam do aukcji
http://www.allegro.pl/item694084220... -
madzius*
Witam,
Jestem na 5 roku na specjalnosci zarządzanie kadrami. Na temat pracy magisterskiej wybrałam temat "Wpływ doskonalenia na poziom kompetencji pracowników".
Czy ktoś z Was mógłby polecic literaturę związaną z tym tematem, może ktos trafil na jakas ciekawa ksiazke ktora wiele mowi o doskonaleniu pracowników. Ewentualnie jeśli ktos moglby podpowiedziec gdzie w warszawie można znaleźc duży zakres ksiązek i czasopism o takiej tematyce byłabym dozgonnie wdzieczna, bo znalazłam wiele ciekawych pozycji ksiązkowych ale niestety ciężko je znaleźc :(!
Pozdrawiam serdecznie :)