- 1
- 2
-
Anonim
-
Gloria
-
** Ania **
Witam,
chciałabym abyście zamieścili tu swoje opinie dotyczące portali rynku pracy (jobpilot, hrk....). Nie chodzi mi jednak o opinie z punktu widzenia poszukujących pracy, ale z punktu widzenia pracodawcy - klienta.
Które z portali są najlepsze, mają najatrakcyjniejsze oferty dla pracodawców i ceny zamieszczania ogłoszeń? -
cHerman
Pracuj.pl. jobpilot.pl. jobs.pl, hrk.pl. Standart, a co do cen, wszystko zależy od layout'a, w przedziałach 600-850 zł mniej więcej. Można także wynegocjować rabat ( 15-30%)- dla większej ilości ogłoszeń.
Mi osobiście najlepiej sie współpracuje z pracuj.pl.
Pozdrawiam -
-
Anonim
ja tez wole pracuj.pl..przejrzysty layout..poza tym po reklamach w telewizji..wiecej ludzi go odwiedza. -
Anonim
Ja korzystam z Jobpilota od kilku lat.
Pracuj.pl ma oferte podobna do Jobpilota wiec nie korzystam bo po co placic podwojnie za to samo.
pozdr. -
You
-
Anonim
-
A
-
nothing else
a może na http://www.AukcjePracy.pl?
Serwis się dopiero rozwija ale staje się coraz bardziej bardziej popularny... -
Jarek N/A
Hej. Potrzebne mi linki do branżowych forów dla pracowników HR w Anglii, Niemczech, etc - ogólnie w zach. Europie. Pomożecie?
PS. Nie znalazłem w googlach. Żeby znaleźć naprawdę stricte branżowe forum, a w dodatku to najwieksze, a nie coś co takie forum udaje, ewentualnie chce mi coś sprzedać, to pewnie trzeba siedzieć w temacie dużo głębiej niż ja...
-
Bruna Banani
A sprawdzales CIPD? Nie wiem tylko czy jestes czlonkiem instytutu...nie wszystkie publikacje sa dostepne dla 'osob z zewnatrz'. To jest skarbnica wiedzy w kwestii HR i najwyzsza jednostka jesli chodzi o kwalifikacje HR w UK.
Korzystam z tej strony na co dzien, zarowno w pracy jak i w ramach studiow.
http://www.cipd.co.uk -
Anonim
Mam do Was wielką prośbę !!
Tworzymy mały serwis internetowy adresowany do Waszej grupy zawodowej!
Już nie długo będzie on dostępny pod adresem http://www.hrm.pl
Jeżeli ktoś z Was znajdzie chwilę czasu i rzuci na niego okiem, będę wdzięczny za wszelkie opinię i sugestię...
czego brakuje? jakich informacji jest mało a jakich za dużo :) ?
czy jest przejrzysty i posiada prosty interfejs ???
czego zazwyczaj szukacie na tego typu stronach ??
p.s. proszę też o wyrozumiałość bo część artykułów jest jeszcze w przygotowaniu; )
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
-
Anonim
Prawdę mówiąc, to Wasz portal jest całkiem ok, jeśli chodzi o wygląd, na pewno bardziej przejrzysty, niż HRK.pl (imho). Zobaczymy, jak będzie z zawartością merytoryczną z biegiem czasu. Powodzenia :) -
Łukasz Kacper L.
-
Łukasz Kacper L.
a co do tej stronki to myśle że jest niczego sobie i bedzie przydatna:D
mi sie napewno przyda :D -
тихий убийца
-
Anonim
Lipa, Ty mnie śledzisz, czy jak? :P Narazie nie ujawnię gdzie pracuję :) Jestem w trakcie podejmowania decyzji o zmianie, w każdym razie obecnie pracuję w firmie z branży likwidacji szkód majątkowych, a w zanadrzu mam firmę z fmcg :] -
Anonim
O, tak na bieżąco, to przydałby się na stronce artykulik o negocjacjach płacowych :] -
Łukasz Kacper L.
nie akurat nie śledze Cię tyko mamy podobne zaiteresowania, bo i w streetcomie jestem (od samego początku), i w hr'ach pracuje :D
a jak szukasz pracy do prześlij mi swoje CV na l.lipinski@allbecon.pl
wpisz w temacie że jesteś na gronie czy cuś :P
- 1
- 2