-
Anonim
patrz temat główny - apel o zapraszanie fajnych ludzi:D
niech będą nas miliony, a przynajmniej troszke więcej niz 10:)
-
m
-
Anonim
zuchy... zuch niby tez harcerz - nie wiem tylko jak zuchy sie maja z obsluga neta; ) -
m
zuchy bywają sprytniejsze od nas, te małe potworki czają sie wszędzie i czekaja na idealny moment aby nas zaatakować :P -
-
Anonim
AAAAAAAA....!!! !!! !!! uwaga! nadciąga inwazja małych, przebieglych i wszegobecnych zuchow...!!! !!! !!! ; ););) -
m
-
m
-
m
wybacz chyba jednak 11 ale to juz o 1 więcej... to tak do 20 może dociągniemy :P -
Anonim
no ba! spokojnie. a jak sie postarac to z czasem nawet jescze wiecej :] -
Anonim
-
Anonim
hehe... to ja sie przyznam. mam w rodzinie zucha. ale to jeszcze taki niedorobiony bo pojechał na pierwszy biwak i nie wiadomo czy sie ostanie. ale mundurek musiałam mu zapewnic:) -
mała czarna
-
Anonim
Wampir to Victor jest :P
A zuchy są fajne poza tym, że:
-śmierdzą
-ich plecaki są najcięższą rzeczą o jakiej słyszałam
-krzyczą
-nic im się nie podoba
-jęczą
-to małe wredoty
Zbieram zuchy. Ktoś się dorzuci?
Chcę mieć własną gromadę... hiehie...
I już nie będzie zuchów :] -
mała czarna
-
Anonim
Ty się nie łudź... PRZYBOCZNĄ będzizesz!!!!!!:P
Hyhyhy.... ]:-P
Co Ty??? Zuchów się boisz??? One tylko na Kuczyna lecą... -
mała czarna
-
Anonim
hehehe, rzeczywiście jedymym wampirem jakiego znam jest Wiktor;))) o nim krązy tyle histroii że można by książke stworzyć:P
eh, właśnie słucham relacji mojej ciotki z wyjazdu jej córki - znaczy przyszłego zucha.
ja tam do zuchoof nie mam jakiś większych zastrzeżeń ale niech sie trzymają w takiej odległości jak dotychczas... i bedzie git;)
pozdroofki i lece na maturre... hehe trzymajta kciuki!!!! -
Anonim
no i jeszcze podania ludowe gloszą, iz zuchy gryzą i drapią jak się je kąpie... -
Anonim
dlaczego mówicie o zuchach, tak jakby to były jakieś bazyliszki? one taaakie są słodkie...
nie no... zbulwersowałam się aż...
ja i moje jeszcze wam pokażemy... ]:-] -
m
"no i jeszcze podania ludowe gloszą, iz zuchy gryzą i drapią jak się je kąpie... " hehe zuchy?? hmm...chcecie powiedzieć ze jestem zuchem ??
ja tak reaguje :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Otwock
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
jak w tytule; )
Miejsca grona (1)
-
Hufiec ZHP Otwock Poniatowskiego, Otwock
- Dodaj miejsce