-
Anonim
Pragnienie wrażeń i adrenaliny? Ambicja większa niż Rysy? Brak pomysłu na wyczyn wędrowniczy? A może potrzeba dobrej, meczącej zabawy?
Podejmijcie wyzwanie - rAId!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Niniejszym chciałbym zaprosić Was na rAId - Alternatywną Inicjatywę dla Niezłej Korby.
Czego możecie się po nim spodziewać?
Przede wszystkim: dobrego "napierania" - czeka na Was około 80 km trasy do przebycia na rowerze (50) i na piechotę (30).
Straszne? Mam nadzieję, że... intrygujące!
Cel jest prosty - jak najszybciej dotrzeć na metę.
Start w dwuosobowych zespołach; koszt - do 10 zł/osobę; termin 11/12 kwietnia. Zgłoszenia do czwartku (10 kwietnia).
Więcej informacji?
Oczywiście! Zapraszam Was na http://niezlakorba.pl
W newsie na stronie głównej znajdziecie wszystkie informacje. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Niezła Korba jako duża impreza została odwołana. Być może odbędzie się na jesieni. Jednak w dawnym, kwietniowym terminie, w zamian, organizujemy coś mniejszego - rAId. -
-
Siekson!
-
Don Kiślo Padre
>♥Kinguś♥ napisała:
>beee na NK trzeba byc chyba w lo? co nie?
na korbe trza byc harcerzem starszym czyli gimnazjum albo wedrownikiem 16-25 -
Ania W.
hehe, jeszcze się łapię :)
Jak już mamy taki wątek, to pozwolę sobie na garść pytań - kiedy wracamy stamtąd?
Czy dysponujemy nocą sobota/niedziela i warto wziać na nią śpiewniki?
Czy są juz jakieś zgłoszenia? -
Siekson!
one more time
"Start: Ratusz Bemowo, godzina 0000; spotykamy się o 2330, do 2345 czas na zdanie przepaków (bagaży dostępnych w strefach zmian dyscyplin na trasie)."
Startujemy dokładnie o godzinie 00:01 w piątek czy sobotę? i Jak wyglądają noclegi jeśli w piątek? -
Anonim
Aniu:
Wracamy w sobotnie popołudnie, kiedy wszyscy ukończą trasę.
Sieksonie:
Godzina 0000, na którą przewidziany jest start, to moment zmiany daty z piątku (11 kwietnia) na sobotę (12 kwietnia). Czyli sama część rajdowa odbędzie się w sobotę.
Co do "noclegów". Rywalizacja trwa non-stop od początku do końca trasy, więc sen jest nieopłacalny :-). Niemniej opcje spania są:
1. po prostu walisz się w krzaki na kwadrans (podczas etapu pieszego raczej, bo tak to rower Wam mogą świsnąć) i budzisz się z nowymi siłami;
2. docierasz do któregoś przepaku (strefy zmiany) i tam ucinasz sobie drzemkę (jeśli weźmiesz namiot to nawet możesz go sobie rozstawić, pytanie tylko, czy warto na to tracić czas?);
3. heh, można też wziąć na trasę namiot, ale na te kilka dodatkowych kg chyba tylko twardziele sobie pozwolą :D
4. idziesz spać po dotarciu do mety, czekając na innych uczestników lub nawet później :-).
Przy okazji:
Polecam stronę http://napieraj.pl - internetowy ośrodek polskiego światka adventure racing. Warto poczytać przed startem. -
Anonim
O, rety, a kto będzie zbierał trupy z trasy? :-) Ania, ja mogę przyjechać po twojego.; -) -
Ania W.
Dobrze Mario, że proponujesz, bo ja też miałam pytać o jakiś patrol sanitarny.
Na pielgrzymce takie są i całkiem śmiesznie wyglądają.
A no i przygotujcie się, ze zanim ja dotrę do końca trasy, to moze już wcale nie byc sobotnie popołudnie...
(a Grzegorzowi została jeszcze godzina i 49 minut, zeby zdecydować, czy ze mną pójdzie...) -
Anonim
-
Anonim
Są już pierwsze zgłoszenia :-)
Trasa będzie obstawiona przez dwa samochody, które ewentualnie będą mogły zdjąć kogoś z trasy. Wzięliśmy to pod uwagę :D.
Zachęcam! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Ania W.
-
Maciek
Oni przynajmniej uprzedzili, a Maria? To jest dzika i nieobliczalna dziewczyna...; ) -
Anonim
-
Maciek
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne