- 1
- 2
-
Pytanie szczere i jak najbardziej na miejscu.
Wszelkie uwagi wskazane, gdyż dbamy o to, by każdy w Hulakula się dobrze czuł. Może czujecie jakiś niedosyt, chcielibyście ,aby w tym miejscu się coś zmieniło?
-
Monisia;*
-
... :}
byłem tam razem z innymi studentami z calej polski w ramach Imagine Cup. Impreza sponsorowana przez Microsoft. Nawet ciekawie. -
Patryczek
Wszystko mi pastuje poza jednym... Jestem tam co najmniej raz w tygodniu od dość dawna i często widzę sytuacje jak przy barze czeka dobre 10 - 15 osób a tylko jedna barmanka obsługuje ludzi a reszta sobie rozmawia. Ok nie było by w tym nic złego, ale wtedy kiedy rzeczywiście przy barze jest pare osób a nie tłum. -
-
Podczas gry w bowling często dochodzi do "zawieszania się" torów. Spoko, że czas przedłużają, ale mimo wszystko, gdy po raz 15 tor się zawiesza to jednak człowieka trochę ponosi. Tak to brak zastrzeżeń na czas obecny.
-
Anonim
zgadzam sie z patryczkiem ale ogulnie jest spoko klimacik jezeli chodzi o karaoke :) -
Świetnie, że Ci się karaoke podoba, bo już niedługo wprowadzamy imprezę cykliczną Polish Party połączoną z karaoke. Zatem dzień pozostaje ten sam - wtorek, a dodatkowo będziemy grali polską muzę : rockowe ballady, dance itd.
Właśnie, może macie jakieś preferencje jeśli chodzi o kawałki, ktore mamy puszczać?Wierzbuś podoba Ci się ten pomysł? -
Kurcze, w ogóle dzieki za uwagi.
Na prawdę dzieki temu, co napisaliście mozemy wysnuć pewne wnioski na przyszłość.
Dziewczyny z baru trzeba podkręcić, a tory, hmmm żadko sie zdarza, że sie psują, ale jednak maszyna to tylko dzieło człowieka;) -
Katrina:*
W hula jest super tylko faktycznie jak sie chce czegos napsic to trzeba ok 15 min minimum czekac zeby ktos wreszcie obsluzyl a i jest strasznie goraco klima w ogole nie podkrecona, ale mimo wszystko podoba mi sie :) -
Patryczek
No ale teraz to przesadziliście ze karaoke trwa tylko od 21 do 23... to zdecydowanie za krótko! -
Chcieliśmy uatrakcyjnić trochę nasze wieczory karaoke i dlatego pojawił się pomysł na Polish Party. Zatem nie tylko śpiewanie ale i taniec. Późniejsza godzina to startu to szansa dla wszystkich na "nabranie odwagi";)
-
....Tomek....
Zgadzam się z Katrinhą, źle działająca klimatyzacja to naprawdę spory problem jak dla mnie... -
Patryczek
Jestem na karaoke co tydzien od bardzo dawna i naprawde kompletnie nic sie nie zmieniło poza tym ze zmieniliście tytuł imprezy i trwa ona krócej. Mało tego... teraz tańczy coraz mniej osób bo nie każdemu sie na 2 godziny nawet opłaca przyjeżdżać. Podać przykład? prosze bardzo: na początku na imprezie cięzko było znaleźć miejsce dla grupki ponad 15 osób a teraz nie było by z tym najmniejszego problemu tylko ze połowie sie nie chce przyjeżdżać bo na 2 godziny? -
Hmm, w ostatnim tygodniu 13.10 było naprawdę wiecej osób niż przed wprowadzeniem zmian.
Dlatego dziwi mnie informacja, że nasze zmiany odstraszyły niektóre osoby.Czy ktoś z Was też tak uważa jak Patryk? -
Anonim
byłam wczoraj z moim chłopakiem w hula kula i jestem BARDZO ZAWIEDZIONA. Nigdy już tam nie przyjdę i odradzam każdemu. Klienta traktują jak intruza. Jaka była sytuacja otóż: zostawiłam w szatni płaszcz i po jakiejś godzinie przebywania w klubie chciałam jeszcze powiesić swoją torebkę(na ten sam numerek). Podchodzę do szatniarki i mówię czy mogłabym torebkę zostawić na swoim numerku a ona mi odpowiada:" nie" to ja się pytam dlaczego a ta mnie ignoruje jakby mnie nie było. Dobra zrezygnowana chce wrócić do klubu a ochroniarz nie chce mnie wpuścić twierdząc że nie wie czy wchodziłam czy nie . Musiałam razem z chłopakiem który ze mną wyszedł zapłacić drugi raz bo poprzednie bilety wymieniliśmy na piwo a stempelków na rękach nie robią. Zero profesjonalizmu dogadać się w ogóle nie można i jeszcze z pretensjami do ciebie że coś w ogóle od nich chcesz . A przecież szatnia jest zaraz przy wejściu na dyskotekę i widział szczególnie że było mało ludzi kto wychodzi chamstwo i tyle. Poza tym co to za klub w którym trzeba się spowiadać że się gdzieś idzie. A jakbym chciała wyjść na świeże powietrze na chwile lub do samochodu to też mam za każdym razem mam mówić że wychodzę . ZDECYDOWANIE ODRADZAM WIZYTĘ W TYM LOKALU. Czułam się jak intruz a nie jak klient. Poza tym płacę i wymagam i tyle mam do powiedzenia. -
kluska
ja rowniez bylam ostatnio w hula i tez odradzam. w ciagu jednej nocy doszlo do 3 awantur. poza tym nie ma zadnej selekcji masz dowod wchodzisz. a teraz nawet w dresie wpuszczaja. kiedys bylo inaczej. co do baru rowniez zgadzam sie z opiniami ze czeka sie sporo. ODRADZAM TEN LOKAL. -
Anonim
Ktos moze mi powiedziec co sie dzieje w Piątki ?? bo na stronie internetowej nie moge sie połapać :) -
Patryczek
-
..::Zielony::..
-
Patryczek
Nie wiem czy to odpowiedni temat ale wytłumaczcie mi na czym polega te wasze wtorkowe "POLISH PARTY" które jest razem z karaoke?
- 1
- 2