Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dil

kto sie z was wybiera z wlasnej woli badz z przymusu?? hehehe
    Pozdro
  • [..deceptive first impression..]

Dil napisalbys gdzie;]
    pewnie chodzi Ci o hule?;] spox....wszyscy sa jak wielka hulakulowska rodzina-czemu by nie spedzic jeszcze sylwestra razem?;) :P

ps.a powaznie-czy w tradycji huli jest jakies spotkanie przed Wigilja? czy moze w tym roku prekursorsko cos zorganizujemy?;)
  • Dil

no tak chodzilo mi o hulę!! ja nie przypominam sobie zeby w zeszlym roku cos takiego bylo ja to wsumie jestem gosciem raz na tydz hehe wladze sie zmienily wiec moze i obyczaj tez!!

pozdro
  • lef_rywin

EmAnO z ta wigilia to tak jest co roQ.... takze mowie wam ze bedzie to rano i bedzie nie zla wyzerka w towarzystwie naszego kochanego Wielkiego Rona... tak wiec obecnosc zaszczytem wielkim... pff .....tak slyszalem mnie tam nie bylo bo wolalem dluzej pospac:D a poprzedniego sylwestra spedzilem w wlasnie qr wa w huli.... nigdy wiecej!!!
  • [..deceptive first impression..]

a dostales szampana?:P
  • PaNiFoRySiaK

siemano kochani pracownicy hulschwitz; ) Sylwek w obozie pracy ?? !! ?? kogo by tak pogniotło ?? !! ?? gdyby mi na życiu nie zależało, to może...ale z własnej nieprzymuszonej woli ?? nigdy !!!!!!!!!!!! chociaż - lubisz to się bawisz <lol>
  • Grzesiek

był ktoś może z was na sylwestrze rok temu, lub w zeszłym latach w hula-kuli i mógłby się podzielić wrażeniami z sylwestra?
    zastanawiam się czy w tym roku się nie wybrać na sylwestra do hula-kuli i proszę o opinie:)
  • Hulakula

Widzę, że nasz Dj prześcignął mnie w temacie:)
    Raczej obiektywną osobą w tym momencie nie jestem. Mogę tylko napisać , że w zeszłym roku był tłum ludzi, sylwester cieszył sie ogromnym zainteresowaniem.
    Ludzie bawili się super - link do zdjęć z galerii http://www.hulakula.com.pl/pl/galer...

To , co przemawia na naszą korzyść to ogromna powierzchnia , na 8400 m2 można zaszaleć. Kazdy ma pewne miejsce siedzące - nie tak jak w niektórych klubach stoisz i korzystasz ze szwedzkiego stołu.
    Przede wszystkim serwujemy Open bar - alkohole, jak wódka, wino, piwo oraz napoje, herbata, kawa bez limitów! W kregle oraz bilard możesz równiez grać bez ograniczeń!

Tegoroczną ofertę znajdziesz w poniższym linku. W tym roku PRL RZADZI! Na pewno Was zaskoczymy! http://www.hulakula.com.pl/upload/F...

• bocian

beznadziejny ten sylwester w tym klubie. Jedynie z czego jestem zadowolony to z dziewczyn które tam były :)

praktycznie nic do jedzenia nie było , porażka !!!!! najadłem się sałat jak królik bo tylko to zostało :(
| |

Grono tematyczne Rodzinnego Centrum Rozrywki Hulakula. Dyskutujemy tutaj o wszystkim , co dotyczy Hu...

Hulakula

• Dobra 56/66
  • 00-312, Warszawa
  • (022) 55 27 400, (022) 55 27 500 , ajedlinska@hulakula.com.pl

Rodzinne Centrum Rozrywki Hulakula to nie tylko największa kręgielnia w Warszawie, ale również jedno z największych i najlepiej zorganizowanych Centrów Rozrywki w Polsce. Mieści się w podziemiach nowoczesnego gmachu Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego przy ul. Dobrej 56/66. Zajmuje powierzchnię ok. 8500 metrów kwadratowych.Do dyspozycji grających są tutaj: 28 torów bowlingowych (kręgle), klub bilardowy (18 stołów 9-stopowych), restauracja, bar, kawiarnia, dwa place zabaw dla dzieci oraz ścianka wspinaczkowa i różne gry klubowe. Wszystko w jednym miejscu! Naszą misją jest propagowanie aktywnego wypoczynku poprzez uprawianie takiej dyscypliny sportu, jaką jest gra w kręgle (bowling).

Fotki

Miejsca grona (2)