-
*the second star to the right
jest suuuuuuuuuuper. po prostu wymiekam przy tekstach brent'a, gareth'a i tim'a, keith też mnie rozbraja. "if you don't love me by now" w wykonaniu d. brent - sikałam ze śmiechu. macie jakieś ich ulubione teksty? -
Anonim
jezu myślałam ze to tylko ja szaleje za tym wykonaniem :)))))
gareth jest wypasiony i te jesgo teksty "is there any chance for a hand job while this ig going on" hehehehehheh i Tima wzrok z w kamere jak cos glupiego sie dzieje :)
ej a widzieliscie jak david tańczył na red noses day :))))) "this money is for both excelent dances" beehehhehe
pozdr :) -
dokładnie teksty garetha, wzrok tima i taniec brenta wymiatają
jest jeszcze keith i jego przezabawnie apatyczne komentarze -
Anonim
uwielbiam odcinek "red noses day" i ten z wibratorem :) ehehhehe kocham ten serial!
if u don't know me by now
u will never ever ever ever know me
i w tle NO U WON'T :) ehehhe i ten biały gołąb którego puszcza :) boskie -
-
-
Anonim
can u kiss me on a nose ?? kojazysz jak potem david udaje "krolika" jak ten jego ziomek! beueheehheh eeeej albo odcinek z
"nicknames are....bad....names" i potem mr.toad! :) -
oj tak.
a co do jego talentu muzycznego, piosenki 'free love" (z garethem i timem w chorku:)) i 'paris night' - hilarious.
nie wiem czy znasz stronkę
http://homepage.mac.com/elliottday/...
gorąco polecam. -
Anonim
-
Anonim
właśnie słcuham "free love" bueheheheeh! uwielbiam cię ! dzięki YOU MADE MY DAY :))) -
D: free love o the free love freeway ...
going home coz my baby's gone
G: she's deeed
D: she's not dead
love this bit:-)
na tej stronce wogóle jest theme song 'the handbags and the gladrags' w wykonaniu brenta, w tv chyba tego nie puszczali.