-
..:katasia:...
-
Miklós
na gramie A. powiedziała, że jeśli będzie to zależało od niej (jeśli dziekan sceduje decyzje na katedry) to będzie wolny, wiec jestem dobrej myśli; ) -
Anonim
-
:ym: ☽ varpho
-
-
To co czujesz to co wiesz...
>
wolny.
A wiesz moze dokladnie co ze sroda? podobno zajecia od 16.45 sie nie odbywaja. a te o 15?? -
Martita
nie chciałabym nikogo wprowadzać w błąd, ale Monika mi dzisiaj powiedziała, że jej nie będzie w przyszłym tygodniu (pytałam, czy mogę jej przynieść pracę w innym terminie). Ale dla pewności warto zapytać. -
Elenath
na pewno jej nie będzie, bo już to mówiła ludziom z 3.roku, bodajże w poniedziałek albo pod koniec zeszłego tygodnia;) -
Elenath
-
Miklós
Potwierdzam. Csilla powiedziała, że mamy z nią zajęcia w środę w ramach zastępstwa za Monikę. -
..:katasia:...
-
-=KooSH=-
-
Martita
yyy a ja chciałabym się upewnić w sprawie kartkówki ze słówek z partii i wyborów (bo doszły mnie słuchy, że nie ma) -
Pani Magister :D
powiedziała dzisiaj,że nie ma.i nie tylko ja tak zrozumiałam,więc chyba nie ma. -
Elenath
jutro na pewno nie ma, a z tego co pamiętam z mojej rozmowy z nią ze ostatniej środy, wynikało, że jeśli już to będzie właśnie w najbliższą środę, 31.10. albo jeszcze w następnym tygodniu... ale chyba jednak lepiej się jutro dopytać;)