Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Byl ktos? jak wrazenia? niestety nie mialam tej przyjemnosci goscic na tym festiwalu, dlatego chetnie dowiem sie o klimacik etc:)
    i..w tym rocku ktos sie wybiera?:D
  • gryzek

Witaj!
    Byłam rok temu, teraz też jadę! Naprawdę warto za tą cenę tyle kapel! W tym roku jest o tyle lepiej, że festiwal będzie trwać dwa dni! Jest tam cudownie, tanie piwo, obok jezioro, po drugiej stronie ruiny zamku! Pole namiotowe na stadionie, strzeżone, wchodzą tylko ludzie z biletami! Wymarzone miejsce na taką imprezę! No i najważniejsze grają tam naprawdę fajne kapele, można sobie później z nimi porozmawiać! Atmosfera tej imprezy jest świetna! Rok temu koncert skończył się o 3 rano! Jest nawet stoisko dla fanów Huntera z gadżetami:)Trochę gorzej z myciem, ale da się przeżyć:) polecam wszystkim, naprawdę fajna sprawa taki wypad na mazur!
  • Anonim

W zeszłym roku jedynym problemem były kilometrowe kolejki do picia (nawet bezalkoholowego) oraz jedzenia, a wychodzić ani mieć własnego prowiantu nie można było. Dopiero późnym wieczorem zaczęli wypuszczać do sklepu pojedyncze osoby. Ciekawa jestem jak to będzie rozwiązane w tym roku..
  • Anonim

Heh.. W zeszłym roku nie byłem... Ale w tym jadę na pewno :D (a przynajmniej tak mi się wydaje :D)
  • Anonim

Tylko mam nadzieję że nie bedzie tak gorąco jak na Ironach w chorzowie :D tam to była masakra po prostu... ale za to jaka atmoswera :D
  • Anonim

Od słoneczka i gorąca można się, na szczęście, skutecznie schować w cieniu, pod drzewkami.
  • gryzek

SPOKO cIĘŃ NAPEWNO SIĘ TAM ZNAJDZIE:) I NIE TYLKO TO!
  • Anonim

a kiedy ma dokladnie byc?
  • Anonim

13-14 sierpnia na plazy miejskiej w szczytnie :P
  • Satyr

no wypadzik trzeba obowaiązkowo zaliczyć :D
    a było rok temu przeiwdziane coś takiego jak parking na samochody?? bo gdzieś by trzeba bryke zamelinować na 2-3 dni :P
  • n

ja będę na pewno i już się nie mogę doczekać:) czas zbierać te 50 zł... ale dobrze że tylko tyle:)
  • gryzek

samochód parkowało sie tam gdzie było miejsce, nie było wyznaczonych specialnie na tą okazje parkingów przed polem namiotowym( stadion) był trochę miejsca a reszte gdzie popadnie! ale napeno gdzieś znajdzie się miejsce :)
  • Anonim

hmm..a to na pole nie mozna wjezdzac samochodem?
  • gryzek

nie można, ale jak znajdziesz miejsce to można przy samej bramie a tam jest non-stop ochrona ( więc prawie jak parking strzeżony)
  • n

no, i jeszcze dasz trochę w łapę ochroniarzowi żeby popatrzył i prawie jak osobisty dozorca:)
  • Anonim

>> 13-14 sierpnia na plazy miejskiej w szczytnie :P

Damn, wtedy będę we Wrocławiu -_-
  • chimère

A ja jadę w tym roku, a co; P
  • Moses the Prophet

Hunter zagra jako support przed Soulfly <jupi> :D
  • Anonim

Ja ide w śr do Stodoły:D
  • Anonim

To się przed Stodołą powinniśmy spotkać :-)
    Loża robi stojak z ulotkami a propos HF i T.E.L.I... a ja nie omieszkam pstryknąć kilku fotek.
    Do środy więc!
| |

Hunter (ang. Łowca) to polski zespół heavymetalowy. Jednak muzycy Huntera określają swój styl ...

Fotki

Miejsca grona (0)