Hyde Park [342]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Khorne doo san

eh.. konkurencja spor aradanaman np ja i wiele wiele osób ale kurde rekordy wszelkie pojebania genetyczno fizyczne ginekologiczno emocjonalnego bije itchy jesu on chyba chce zwoimi topikami zasłuzyć na miano najwiekszego pojeb roku
    taa itchy to moj kandydat
  • Khorne doo san

a wiec maiło byc spora afrikan ramadan ":P jesy jezyk połamie tzn palce tzn klawiature
  • Grono.Net

a ja?
  • Grono.Net

kurwa sam jesteś pojeb
  • Grono.Net

second vote for ramadan
  • czino

o interesujacy temat :)

i kto wygrywa?
  • Jarek

kaja paschalska;)
  • Anonim

tylko się wysil synku

btw nominajca tego kundelka itchyego jest daleko niewłaściwa, tożto palant a nie pojeb, pojeb jest znacznie bardziej bystry, itchy prawdę mówiąc jest tylko wulgarny i prymitywny, to już Afrikadełko jest znacznie wyżej próby niż ta suczka z NY

i tyle
  • Anonim

zero polotu, całkowity brak finezji... muł i piach
  • -_- Danjou D`aerthe -_-

I kolejny raz zgadzam sie z Irishmanem...Afrikakorps Racośtam jakośtam biję na głowę tych z którymi się zetknąłem... Pojeb jak 150....
  • x

nio.... y....trzeba sie podłączyć...... super wacem --> Ramadan... potem długo długo nic... i nagle wyłania sie z oparów extrementów Iczi... zakomplexiony i niedoceniany posraniec. Uwalony po pachy :D .
  • Пaшa

ramadan:]
  • Khorne doo san

a itchy i jego wieczne kłopoty z wypruznianiem sie ???
  • Пaшa

to po prostu glupota
    bez fantazji i polotu.
  • Khorne doo san

i sraczka moze koles ma zwieracze uszkodzone ?? zdaza sie hehe
    tatus go kochał heheh
  • Grono.Net

dobra ... to ide po dwie kolie..... jedną dla ramadana , a jedną dla Itchyego... buehehe
  • Anonim

tez sie zgłaszam do konkursu :D
  • Khorne doo san

pzegrałas
  • POLA

khorne - szach i mat
    Buhaha
    Jesteś niemożliwy :))
  • x

khorne.... rozległy sie oklaski......:)
  • 1
  • 2
| |

Na to forum moderator praktycznie nie zagląda. Wejście tylko dla ludzi o mocnych nerwach :) spros...

Fotki