- 1
- 2
-
P.
Nieuzywany, małomówny, dużopijący, jednym słowem afc.
grono.net -> AfC69 -
Anonim
-
Anonim
-
rybula
-
-
Grono.Net
-
Anonim
-
tola t.
moge wziac..zalezy za ile...i czy duzo je...i tylko w opcji z futerkiem. -
Salemka
-
Grono.Net
-
P.
-
Grono.Net
a gigi dalej w tvi leci-widzialem wczoraj na spalece i zavawa w dalszym ciagu przednia-polonia 1 rulez :D -
Anonim
-
Anonim
o..i matka mi powiedziala teraz ze nie moze mnie sluchac :)
a chce ktos, chce?
;) -
Anonim
Tez sprzedam kolege...
zacznijmy od negatywow: Narkoman, dosc glupi i mozna mu wmowic wszystko (tez jako pozytyw), bardzo nerwowy, niemzona na niego liczyc, odgaduje wszystkich
Pozytywy: Ma nowa bemke, oferuje wszedzie cie zawiesc i placi za kazdy wypad, ma bardzo piekna siostre (lat 30 ale stanu wolnego), mozna mu wszystko wmowic, ma niezle krycie u narkomanow i osedlowych lompow.
Cena wywolawcza 10 dolcow... po odbior zglosic sie w okolice NYC -
czarna siostra
-
Anonim
No siostrzyczko nie mow ze te ciule pod blokiem maja takie pozytywy jak moj kumpel... :) -
czarna siostra
-
Anonim
Ja dalej mysle ze moj znajomy jest bardzo wyjatkowy.. ale mzoe tak jakos wymianke kumpli zrobimy co?; ) -
czarna siostra
LOL spox. swojego kumpla mozesz wyrzucic na uptown manhattan w okolice 1st ave & 100's :P i biez ktory ci sie spodoba, albo ktory akurat bedzie pod blokiem -
Anonim
Dobra :) On juz tam niedlugo bedzie... i to nawet chyba na stale... a ja chyba odpuszcze wybieranie z tamtad kumpla :)
- 1
- 2