-
Anonim
Kumpel do moich spiacych zwłok o godz 7 rano w mieszkaniu kolezankii po przebudzeniu:
"O Kurwa to my tu jeszcze jestesmy"
Czestujac kolezanke Mentosami:
"Asiu, zrobic Ci freshmakera?"
Kumpel po przebudzeniu:
"Kurwa , piwnica"
Moj pijany wojek do sasiada(zupelnie trzezwiego:
"Ale sie najebales"
"Nie rzygaj juz bo kanary do przedzialu weszly"
"Nie odpierdalajmy.....rozjebmy cos"
nie wspomne o setkach razy slyszanych"Bo ja Cie kocham , bo ja Cie szanuje" a jak m sie przypomni cos jeszcze to dopisze , dzielcie sie swoimi przezyciami....
-
edytα.
ja to tego nie pamiętam :P
ale podobno czytając smsa z jakiegoś nieznanego dłuuuuuugiego numeru w stylu - 9819823647123 <nie pamiętam już od kogo>
palnęłam - "bo to sms ze szwecji:P"
albo - "nie ma sensu kupować kredensu,kupmy lepiej szafę 3dzrzwiową"=tylko o co w tym chodziło :P
hehe i różne inne teksty :P
teraz już nie kojarzę :P
;]
-
edytα.
to tego nie pamiętam :P
ale podobno czytając smsa z jakiegoś nieznanego dłuuuuuugiego numeru w stylu - 9819823647123 <nie pamiętam już od kogo>
albo - "nie ma sensu kupować kredensu,kupmy lepiej szafę 3dzrzwiową"=tylko o co w tym chodziło :P
;] -
edytα.
ja to tego nie pamiętam :P
;] -
-
Anonim
-
Salligia
Mój znajomy, po mocnej popijawie i nocy spędzonej ze mną w łóżku (innej możliwości nie było bo wszystkie łóżka były już zajęte... musiałam zalec obok... dostał po łapach...)
"Przeszła nocka nadaremnie. Była dupa ale ze mnie..." -
kataSza
"ten chomik ma wododupie"
"srają, żygają, ja stąd wypierdalam"
"co robisz? mrożę nóżki :)"
mój kumpel, do koleżanki która usiłowała zasnąc:
-co robisz?
-SRAM!!! :)
i wiele innych których [siłą rzeczy] nie dane mi było zapamiętać :) -
Grono.Net
jeden z moich lepszych :)))
zgać tą żarówkę bo mam wstrętłoświat :))) -
bashka
-
Anonim
-
Tamcia
kumpela podobne przejęzyczenie złapała po paru głębszych, ale ona wtedy miała ściskoszczęk- tak twierdziła. -
Użytkownik usunięty.
Rzekłbym, że tych txtów o alkocholizacji i poalkocholizaci było znacznie więcej...:( gdzie one poszły??? -
Michał
Mój kumpel jak się spiliśmy, to powiedział, że Ich Troje to dobry zespół i że Wiśniewski byłby fajny gdyby nie farbował włosów i nie zakładał obroży na koncertach :)
A potem zaczął śpiewać:
"Keine Grentzen! Keine Krieg...ble, ble, ble...Pies graniczny, Pies prywiczny! Keine Kriege, kann man soll man uber weg!" :D
To był normalnie LOL miesiąca che che ; ) -
Sylw
kolezanka, do nas (dziwczyn) przy ognisku, z wielkim usmiechem:
"co sie smiejecie - pedały!!"
kurde... ja to nie bardzo pamietam.. bo zwykle jestem za bardzo najebana...;))) -
* *
eeeee to nie ładnie ja tam woel "Lepiej zwrucic niż wyżucic" albo lepej odchorować niz by miało sie zmarnować"........ no to nie jestm odosobniomy:P -
nieważne...
Opcja jest taka
Siedzimy w sylwestra, pijemy, palimy i kolega mowi do mojego przyjaciele ktory byl czyms lekko zdziwiony
"dziwisz sie tak jakbys pierwszy raz na oczy chu.a widzial"
Piekna rozmowa facetow :D -
Anonim
moj kumpel zawsze jak sie najebie gdzies na baletach to krzyczy: "Dobry DJ dobry!!!" I tak caly czas. Kiedys wyjebal sie na parkiecie, a myslal ze caly czas stoi i tanczy, wiec tak lezal ok pol godziny na ziemi, wymachiwal rekami i oczywiscie krzyczal"dobry dj dobry!!!". pompa byla na maksa!!! :D -
Dominika
tekst po duzym spozyciu do nowych osob z ktorymi piło się pierwszy raz : KUREWSKO CIĘ POLUBIŁEM , PIERDOLNIJMY W SLINE...i wszystko jasne, miłość od pierwszej flaszki -
muhomorniczy
-
Michau
moj kumpel kiedys po spozyciu znacznej ilosci alkoholu, po zyganiu i po drzemce: "Polacy to swinie najebia sie, zazygaja i pojda spac."