Hyde Park [342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kumpel do moich spiacych zwłok o godz 7 rano w mieszkaniu kolezankii po przebudzeniu:
    "O Kurwa to my tu jeszcze jestesmy"

Czestujac kolezanke Mentosami:
    "Asiu, zrobic Ci freshmakera?"

Kumpel po przebudzeniu:
    "Kurwa , piwnica"

Moj pijany wojek do sasiada(zupelnie trzezwiego:
    "Ale sie najebales"

"Nie rzygaj juz bo kanary do przedzialu weszly"

"Nie odpierdalajmy.....rozjebmy cos"

nie wspomne o setkach razy slyszanych"Bo ja Cie kocham , bo ja Cie szanuje" a jak m sie przypomni cos jeszcze to dopisze , dzielcie sie swoimi przezyciami....
  • edytα.

ja to tego nie pamiętam :P
    ale podobno czytając smsa z jakiegoś nieznanego dłuuuuuugiego numeru w stylu - 9819823647123 <nie pamiętam już od kogo>

palnęłam - "bo to sms ze szwecji:P"
    albo - "nie ma sensu kupować kredensu,kupmy lepiej szafę 3dzrzwiową"=tylko o co w tym chodziło :P

hehe i różne inne teksty :P
    teraz już nie kojarzę :P

;]

• edytα.

to tego nie pamiętam :P
    ale podobno czytając smsa z jakiegoś nieznanego dłuuuuuugiego numeru w stylu - 9819823647123 <nie pamiętam już od kogo>

albo - "nie ma sensu kupować kredensu,kupmy lepiej szafę 3dzrzwiową"=tylko o co w tym chodziło :P

;]
  • edytα.

ja to tego nie pamiętam :P

;]
  • Anonim

"Staszek... wiesz, że ja Cię zawsze szanowałem..... pożycz dychę":D
  • Salligia

Mój znajomy, po mocnej popijawie i nocy spędzonej ze mną w łóżku (innej możliwości nie było bo wszystkie łóżka były już zajęte... musiałam zalec obok... dostał po łapach...)
    "Przeszła nocka nadaremnie. Była dupa ale ze mnie..."
  • kataSza

"ten chomik ma wododupie"
    "srają, żygają, ja stąd wypierdalam"
    "co robisz? mrożę nóżki :)"
    mój kumpel, do koleżanki która usiłowała zasnąc:
    -co robisz?
    -SRAM!!! :)
    i wiele innych których [siłą rzeczy] nie dane mi było zapamiętać :)
  • Grono.Net

jeden z moich lepszych :)))

zgać tą żarówkę bo mam wstrętłoświat :)))
  • bashka

hahahah wielkie brawa za wstrętoświat :D
  • Anonim

wstrętoświat to i ja chyba czasem łapię; P
    Text miażdzy! :D
  • Tamcia

kumpela podobne przejęzyczenie złapała po paru głębszych, ale ona wtedy miała ściskoszczęk- tak twierdziła.
  • Użytkownik usunięty.

Rzekłbym, że tych txtów o alkocholizacji i poalkocholizaci było znacznie więcej...:( gdzie one poszły???
  • Michał

Mój kumpel jak się spiliśmy, to powiedział, że Ich Troje to dobry zespół i że Wiśniewski byłby fajny gdyby nie farbował włosów i nie zakładał obroży na koncertach :)

A potem zaczął śpiewać:

"Keine Grentzen! Keine Krieg...ble, ble, ble...Pies graniczny, Pies prywiczny! Keine Kriege, kann man soll man uber weg!" :D

To był normalnie LOL miesiąca che che ; )
  • Sylw

kolezanka, do nas (dziwczyn) przy ognisku, z wielkim usmiechem:
    "co sie smiejecie - pedały!!"

kurde... ja to nie bardzo pamietam.. bo zwykle jestem za bardzo najebana...;)))
  • * *

eeeee to nie ładnie ja tam woel "Lepiej zwrucic niż wyżucic" albo lepej odchorować niz by miało sie zmarnować"........ no to nie jestm odosobniomy:P
  • nieważne...

Opcja jest taka
    Siedzimy w sylwestra, pijemy, palimy i kolega mowi do mojego przyjaciele ktory byl czyms lekko zdziwiony
    "dziwisz sie tak jakbys pierwszy raz na oczy chu.a widzial"
    Piekna rozmowa facetow :D
  • Anonim

moj kumpel zawsze jak sie najebie gdzies na baletach to krzyczy: "Dobry DJ dobry!!!" I tak caly czas. Kiedys wyjebal sie na parkiecie, a myslal ze caly czas stoi i tanczy, wiec tak lezal ok pol godziny na ziemi, wymachiwal rekami i oczywiscie krzyczal"dobry dj dobry!!!". pompa byla na maksa!!! :D
  • Dominika

tekst po duzym spozyciu do nowych osob z ktorymi piło się pierwszy raz : KUREWSKO CIĘ POLUBIŁEM , PIERDOLNIJMY W SLINE...i wszystko jasne, miłość od pierwszej flaszki
  • muhomorniczy

dobre te texty kurwa(dziebym kurwa zapomniał kurwa)
  • Michau

moj kumpel kiedys po spozyciu znacznej ilosci alkoholu, po zyganiu i po drzemce: "Polacy to swinie najebia sie, zazygaja i pojda spac."
| |

Na to forum moderator praktycznie nie zagląda. Wejście tylko dla ludzi o mocnych nerwach :) spros...

Fotki