-
...:::SIłEK:::...
-
Anonim
no to się właśnie wpisuję... ja absolwentka
I Gminnego gimnazjum w Koczargach Starych -
uczennica klasy 3b (z roku szkolnego 2003-2004)...najlepszej klasy na świecie.... Monika Nowicka :]
pozdro dla całego zajefajnego gimnazjum....
=] buziaki :* -
Anonim
eee tam :P ja jestem z lepszej klasy 3c:):):) podobno zawsze klasy "c" byly najlepsze w szkole:) jestem absolwentka od roku:P a nazywam sie Ratynska Weronika <lol2> :P:P:p pozdro for all a szczegolnie dla mojej najukochanszej klasy pod sloncem 3 c rullez:P -
Anonim
Niunka no dobra zarowno klasa b i c byly jednakowe zajebiste no nie ?
:] -
-
Anonim
-
Anonim
-
∂Marcin_O
I za kilka dnio i ja będę absolwentem... tęsknił będę za tym gimnazjum... -
Anonim
no proste.... wykorzystajcie te ostatnie chwile w gimnazjum najlepiej jak tylko możecie :] -
Eliza Wawrzeniecka
hehe...absolwenci...zapewne słyszeliście o imprezie...jak nie to czytajcie..,
mamy zamiar zorganizowac impreze dla Absolwentow gimnzajum w koczragach, taka nieoficjalna zbiórka ludzi w jednym miejscu i o jednej porze; ] tylko najpierw musimy wieedziec ile jest chetnych osob bo mamy problem z wyborem miejsca; p dlatego też poinformujcie innych, popytajcie czy chca, czy maja ochote przyjsc 9(czas 24/25 czerwca) i dajcie mi znać.
Czekam na wiadomości
pozdrawiam ,; ) -
Anonim
no wiec jakby ktos chcial to zapraszamy na ognisko w wojcieszynie na trakcie 24 czerwca , bedzie tam prawie cale obecne gimnazjum i znajomi....
chetni- wbijajcie , bedzie zajebiscie -
∂Marcin_O
Ale gdziee? Tam gdzie ostatnio (3 czerwca) ?
Na kurczakowym polu czy gdzieś indziej? :)
Tam ostatnio było zajebiście; ) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Kasia.
Heh... bal byl zajebity... normalnie super... w ogole ten saly Dj spoko prowadzil... hehe... ogolnie full wypas!! :D:D:D:D -
Anonim
-
Czarny Świstak
Ja znam tych dwóch typków (z trzech), którzy prowadzili. Ale oni są z Wawy, więc reszta ich raczej nie zna :). Jednemu spodobała się p.Tarasiuk :D:D:D -
Anonim
-
Czarny Świstak
-